| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Marzenia transferowe na następną runde??? - 17/11/2002 23:17
Tworząc ten temat byłem ciekaw co sądzicie na temat obiecywanych transferów do Pogoni na next round. napiszcie kogo byście chcieli widzieć w następnej rundzie. A nuż wideles Werner to przeczyta i kupi
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
Odp: Marzenia transferowe na następną runde??? - 17/11/2002 23:44
Drogi Zyrafie co tu tobie napisać?? Przedewszystkim celem Gondora jest żużel ,a nie piłka nożna i tej konsekwencji nie bedzie się starał o pozyskanie czołowych piłkarzy z naszej ligi.
Celem zarządu jest degradacja Pogoni do drugiej ligi , a co za tym idzie jak najmniejszy wkład finansowy w naszą ukochaną POGOŃ. Jest nam bardzo przykro ,że tacy ludzie jeszcze spełniają tak ważne stanowiska. Tym ludziom co ja pisze ,to nie są ludzie tym hują chodzi tylko o pieniądze o rozwój swoich interesów ,np. tereny , supermarkety, czy budynków rekreacujnych na terenie Szczecina .
Pogon to jest tylko ich zasłona.
Czemu to musiało spotkać nasz klub ?
|
|
|
|
|
Odp: Marzenia transferowe na następną runde??? - 18/11/2002 09:56
>Celem zarządu jest degradacja Pogoni do drugiej ligi ,
> a co za tym idzie jak najmniejszy wkład finansowy w naszą ukochaną POGOŃ.
Utrzymywanie zespolu w 2 lidze wcale nie jest tansze... Spadajac z 1. ligi traci sie sporo kasy (pare milionow na sezon) a koszty typu dojazdy na mecze sa nawet wieksze (np. Zamosc)
|
|
|
|
|
Odp: Marzenia transferowe na następną runde??? - 18/11/2002 10:05
Szanowni Panowie!
Zapomnijmy o skutecznych i ciekawych transferach w okresie zimowym. Przecież tak naprawde nikomu z Zarzadu SSA nie zależy na wzmocnieniu klubu, wrecz przeciwnie.Chyba ze pojawia siue nowi zawodnicy ... ale zuzla. Mozecie mi wierzyc bo wiem co mowie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marzenia transferowe na następną runde??? - 18/11/2002 17:52
Podobny temat już był.....
Ale chciałbym by byli to : :-D
Obrońcy:
- Wiśniewski (Górnik Zabrze)
- Mosór (Wisła Płock a raczej jej rezerwy)
- Kuś (Polonia W-wa)
Pomocnicy:
- Podbrożny (Wisła Płock)
- Kaczorowski
- Misiura
Napastnicy:
- Mielcarski (męczy się w tym analu a może przecież grać u nas )
- Kompała (Górnik Zabrze)
Może być też ktoś z 2ligi ale na poziomie. I po pierwsze.... !!!Nie wywalać Wyrobka!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marzenia transferowe na następną runde??? - 19/11/2002 22:19
Co wy z tym Mosórem pojebało was ? ! Przeciez on jest chyba nawet gorszy od Witkowskiego (lol) a moze wieszkosc juz nie pamieta jak on gral gdy byl w Szcecinie , ja pamietam i nie zycze zeby do Pogońi wrocil ! a w plocku forma nie swieci podobnie jak podbrozny , ja tam w Pogońi widzialbym obojetnie kogo byle by byl to ktos DOSWIADCZONY !! nie jacys amatorzy z III lig lub odrzudki z innych klubow..
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marzenia transferowe na następną runde??? - 20/11/2002 16:16
> NIE WIEM CO WAS TO W OGOLE OBCHODZI KTO BEDZIE GRAŁ W POGONI!!! POGOŃ PO PROSTU
> MUSI ZOSTAĆ W 1 LIDZE!! A GONDOR ZROBI I TAK CO BEDZIE CHCIAL!!!
POZDROWIENIA
> DLA ZYRAFA!!!
widzisz mnie interesuje kto bedzie gral w Pogoni, bo nie lubie sie identyfikowac z ludzmi ktorzy nigdy nic dobrego dla Pogoni nie zrobili, wrecz przeciwnie, szkodza jej. Najlepszym na to dowodem sa panowie typu: Rodruguez, Przybyszewski, Copik, Bielak itp. itd. Moim marzeniem jest stara gwardia typu: Moskalewicz, Drumlak, Pokladowski, Mandrysz, Kuras, Dymkowski itp. czyli pilkarze zwiazani z Pogonia od dawna, ktorzy wyprowali sobie zyly na boisku zeby dogodzic takim jak ty. Ja ich za to szanuje, wiec jak masz pisac takie bzdury to poprostu podaruj sobie, przejdz do nastepnego postu i moze tam nalsni cie jakas naprawde madra mysl. A teraz ladnie powiedz dziekuje za darmowa lekcje kultury i bycia.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
- 1
- 2
-
|