| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Bo dbać o stadion to trzeba umieć !!! - 12/11/2002 10:30
Mam nadzieję , że ta elitarna grupa , która zniszczyła stanion Portowców , Który jest jednym z ładniejszych w POLSCE zda z tego sobie sprawę i już więcej tego nie zrobią bo na tym traci cała wasza Drużyna no i przedewszystkim ! Wizerunet waszych Hooliganów . Z tym , że pokazali tylko własną głupotę !!! Mam nadzieję , że kiedys to zrozumiom Tak Jak My Będą Się Bawić Na Własnym Stadionie .Tego wam życzę !!! Wiara Lecha ! to my KIBICE !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bo dbać o stadion to trzeba umieć !!! - 12/11/2002 12:02
jakby u was w Poznaniu takie szopki odpierdalali, pilkarze zlali mecz, dzialacze mowili ze nic sie nie stalo, klub nie ma pieniedzy a montuja kolowrotki za 400 tys, przez ktore wchodzi sie przez godzine i ciagle sie psuja i szlak czlowieka trafia, a tu jeszcze ze jakis zuzel szykuja, wszelkie inne formy porozumienia zostaja olane, miarka zostala przelana a wernerowe 90 min sie skonczylo
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Bo dbać o stadion to trzeba umieć !!! - 12/11/2002 14:18
Prawie wszyscy kibice dostosowali sie do kulturalnych zasad zachowania sie na meczu (kibice z Poznania rowniez).W Poznaniu tez jakis czas temu nie bylo rozowo,a mimo to nikt nie demolowal stadionu i nie urzadzal corridy w okolicach stadionu.Fani Kolejorza nie odwrocili sie od zespolu.Zrobili cos,z czego dzis moga byc tylko dumni.Bardzo licznie stawiali sie na meczach w drugiej lidze.Pokazali,ze sa najlepsza publicznoscia w Polsce(to tylko moje zdanie),a sprawy czysto chuliganskie zalatwiaja poza stadionem.I tak powinno byc.Natomiast nasi hoolsi jeszcze do pewnych spraw nie dorosli.Kazdy glupi potrafi wyrwac plastikowe krzeselko i cisnac w policje.Na ulicy jednak nikt juz nie byl za madry.Wszyscy spierdalali przed ZOMO i to jeszcze jak daleko.
|
Ostatnio edytowany przez: Steryd, 18 października 2006, 21:26 [1 raz(y)]
|
1948
|
|
|
|
Odp: Bo dbać o stadion to trzeba umieć !!! - 12/11/2002 15:59
Dotad bylem przekonany i upieralem sie przy tym, ze kibice Pogoni przewyzszaja fanow Lecha i sa lepsza publicznoscia. Miniony weekend zweryfikowal moje zdanie dosc darstycznie. Kibice z Poznania pokazali klase dopingujac przez caly mecz swoje zespol i specjalnie nie reagujace na zaczepki fanow Pogoni.
Szczecinianie wyszli natomiast na nieokrzesanych wiesniakow. Abstrahuje juz od wandali, ktorzy przyniesli nam wstyd na cala Polske demolujac wlasny stadion. Niestety przez wiekszosc meczu "nasi" glosniej i czesciej manifestowali swoja nienawisc do Lecha (badz do jego bramkarza), niz milosc do Pogoni. Rozumiem, ze pilkarze nas nie rozpieszczaja, ale to niczego nie usprawiedliwia. Jestem rozczarowany i rozgoryczony, bo moj ukochany klub zmierza ku przepasci i nie mam tu na mysli tylko spadku z ekstraklasy. Dzialacze, pilkarze, miasto, a teraz takze kibice przykladaja sie do upadku wspanialego klubu o wielkich tradycjach.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|