Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Lech 0 -1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kluczyk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8546 dni

*

Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 20:57
Zero determinacji, troche pobiegali i odpuscili.Totalna Zenada
Co do Sektorów 11 i 12 , troche przesadzili łamiąc siedziska, i zdemolowali brame, i reklamy. Jeden gośc z czego widziałem miał przyszykowany na tyrajskiego sróbokręt wielkośc 50cm, skad on to wzioł?
Policja prowokowała tylko? na boki swistały kule gumowe. Lech zdjoł juz w 80min wszystkie barwy.
przesztraszyli sie pyry. Pogon zmierza coraz szybciej do drugiej ligi.

papryk
Kibic
Na forum od 8706 dni

**

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 21:39
Kibol, napierdolmy się przykładnie co ? Tyle możemy zrobić :(

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
budi
Kibic
Na forum od 8603 dni

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 21:47
kibol.... jesli to prawda z tym srubokretem na Tyraja to debilizm w szeregach coniektorych kibicow (?) Pogoni osiagnal ekstremum!

A jeszcze 2 dni temu Tyraj wypowiadal sie, ze chetnie zagralby w Pogoni....

wielkoPOLSKA
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8958 dni

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 21:50
> Tyraj wypowiadal sie, ze chetnie zagralby w Pogoni....
Co??? ja raczej czytalem ze on Kocha Swój Klub - eLcha

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
budi
Kibic
Na forum od 8603 dni

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 22:09
kurka sory...
jestem swiecie przekonany, ze czytalem gdzies, ze Tyrajowi kontrakt z Lechem konczy sie w czerwcu i jesli dostanie od Pogoni propozycje to sie zastanowi...

jesli jednak sie pomylilem to sorka

wielkoPOLSKA
Qki
Kibic
Na forum od 8610 dni

**

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 22:24
budi nie pomyliłeś się ja tez czytałem ten wywiad.

:)..::MKS Pogoń Szczecin::..:)
Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 22:40
Nikt go tu niechce niech bedzie w swoich zasranych pyrkach i niech ziemniaki zbiera!!!!!

Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 22:41
A co do meczu to 2 liga juz tuz tuz:(

Kolejorz1984
Kibic
Na forum od 8498 dni

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 22:49
Bez paniki. Sezon się jeszcze nie skończył. Macie szansę podobnie jak i my na utrzymnie się w lidze. A co do niektórych elementów na waszym stadionie - proponuję zorganizowac coś takiego, taką grupę ludzi która zajmowałaby się eliminowaniem takich "kibiców". Na pewno wiecie jak coś takiego miałoby wyglądać. U nas przyniosło to żądany efekt i był on widoczny niemal od razu.

Pozdrawiam

Zawsze wierny tylko Lechowi...
kocek
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 22:55
Sprawa jest oczywista...Z tym skladem mozemy walczyc ale o utrzymanie w drugiej lidze...Jesli nic sie nie wydarzy to spadek jest pewny a to bedzie oznaczalo KONIEC Pogoni...
Heh ...A co do zawodnikow...Nikogo nie mozna wyroznic...Chifon slaby jak nigdy
.Jedyne co robil to podawal w bok albo do tylu ...Olszewski tez mogl sie lepiej zachowac przy utracie bramki...Pomoc nie potrafila opanowc srodka pola a to wystarczyloby do zwyciestwa...Kosmalki tylko biegal bez sensu a pozniej i t mu sie znudzilo...Szkoda gadac...

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 23:40
W najczarniejszym scenariuszu nie przewidzialem takiego przebiegu spotkania.Lech wygral zasluzenie.Fakt,ze Slusarski bramke zdobyl dosc szczesliwie,ale przeciez pilka nozna to gra bledow.Ten sam zawodnik zmarnowal 100% okazje,kiedy to zbyt dlugo sie zastanawial,co ma dalej zrobic.
Zabolalo mnie takze zachowanie naszych(???) pilkarzy,ktorzy po meczu nawet nie podziekowali kibicom za doping,tylko szybciutko zeszli do szatni.
Ciekawe co poczynia panowie Gondor i Werner w kierunku uratowania pierwszej ligi.Po dzisiejszym meczu sytuacja jest juz dramatyczna.Pogon musiala by zdobyc 6 puntkow(wyjazd do Szczakowianki i u siebie z Ruchem).Ciezko bedzie chociazby o 3 punkty.A trzeba pamietac,ze inne zespoly tez graja i pewnie im przybedzie punktow
Refleksja nasuwa sie sama.Gondor i Werner rozbili Pogon.Nie jest to juz ten sam klub.Jest tak samo jak za czasow samowolki Bekdasa,ktory chociaz poczatek mial udany.Teraz jak na razie poczatek jest tragiczny i obawiam sie,ze koniec bedzie jeszcze gorszy.
Panowie w garniturkach!Opamietajcie sie!
Kopacze!Zacznijcie wreszcie grac i szanowac kibicow!

1948
krecik
Kibic
Na forum od 8854 dni

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 23:55
Miało być święto,jest żałoba!!!!Mnie samego nie trzeba było namawiać do wizyty na stadionie,bo od kilku sezonów jestem na meczach Pogoni regularnie,ale coś mnie tknęło i m.in. dzięki ulotkom-plakatom rozklejanym i zatykanym za wycieraczkami aut-nomem omem swoim design'em przypominające cmentarne klepsydry,namówiłem na pójście na mecz swoją Pannę a Ona z kolei swoją Kolężankę z Jej Prtnerem.I wiecie,co?!!!Dawno się tak podle nie czułem!!!I nie chodzi tu tylko o wynik,bo to jest po prostu sport:z każdym można wygrać i z każdym można przegrać,zawsze i wszędzie.Ale,to co stało się na stadionie,to...nie będę klnął!Żal mi tylko tych punktów jaki i tych ludzi,którzy postąpili podobnie jak ja-zaprosili na mecz-klasyk swoich znajomych,na co dzień nie chodzących na mecze,argumentując to,wspaniałym widowiskiem i dużą skalą emocji.Emocję rzeczywiście były ale nie te spodziewane!Chciałbym tą drogą w imieniu swoim jak i wszystkich innych Kibiców i tz.pikników serdecznie'podziękować'tym wszystkim pajacom,palantom,debilom,kretynom,pojebańcom,bezmózgowcom,chujom zajebanym,którzy ze znanych tylko im powodów(może te same debile z zaprzyjaźnionej leguni dwa tygodnie temu dały im przykład jak szanować mnienie własnego-ukochanego klubu),pokazkały całej piłkarskiej Polsce,że vice-mistrz Polski i jego'pseudo-palanty-'kibice'sięgnęli dna.I to nie tylko dna ligowej tabeli!!!Dla was,kretyni już nic nie warto!!!DOSŁOWNIE NIC!!!!P.s.A POGOŃ I TAK NIE SPADNIE!!!!!!!!!

mikee
Kibic
Na forum od 8490 dni

**

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 23:57
To gorzej niż w czarnym scenariuszu, jak można tak przejść obok meczu!!!! Po stracie bramki wierzyłem, ze się podniosą, że nie mają nic do stracenia. A tu... jaki sens ma granie do tyłu??? Tak samo końcówka, co to za róznica czy sie przegra 0 - 1, czy 0 - 2, trzeba było zaatakować, równiez tego się nie doczekałem.
Przykro mi to powiedzieć ale nie było widać nawet chęci zwycięstwa, a to dziwne bo w ZAWODNIKACH POGONI mecze z Lechem zawsze wyzwalały dodatkowe pokłady ambicji, siły i WOLI ZWYCIĘSTWA!!!

A tak na marginesie to 99,5% szczecińskiej publiczności nie przyszło dzisziaj na mecz dla samych siebie i po meczu nawet takim należało by im podziękować

.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
Ali B
Kibic
Na forum od 8474 dni

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 10/11/2002 01:08
to poszaleliście, chlopaki. Żal mi was. Spadek macie jak w banku. Proponuje zacząć się interesować żużlem. LESzek chyba ma w dupie, nie uważacie :wysmiewanie_sie: Przegrać u siebie z Lechem /który ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaką dolinę/ ------->>>> 3 liga

FORZA LECH
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 10/11/2002 01:15
O Boze to znowu Ty.........Ojej i znowu piszesz to samo,co 2 tematy nizej.Idz na swoje forum.

1948
lechita
Kibic
Na forum od 8478 dni

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 10/11/2002 01:54
kibic-zdjął się pisze inaczej niż cię pani w szkole nauczyła.Co do barw to chyba na meczu nie byłeś skoro twierdzisz że od 80min.nie mieliśmy.I kogo mieliśmysię bać skoro w tyleosób nie mogliście bramy wyłamać.Dzieci.Ale to nie moja działka więc się nie wypowiadam.Staraj się tylko trzymać choć trochę faktów albo nie pisz w ogóle

Moja jedyna miłość to KOLEJORZ!!
lechita
Kibic
Na forum od 8478 dni

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 10/11/2002 01:56
sorry za błąd-to do Kibola nie kibica

Moja jedyna miłość to KOLEJORZ!!
Nietoper
Kibic
Na forum od 8482 dni

**

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 10/11/2002 10:53
Po prostu maxsymalna stypa!!!!

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 10/11/2002 11:55
CO SIE PRZEJMUJECIE KUFA BEDZIE 2 LIGA I TRUDNO TRZEBA SIE WZIASC W GARSCI I CHOIDZIC NA MECZE NAWED NA 2LIGE BEDE CHODZIL I WY PEWNIE TEZ!!!!!

CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE EJST POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogoń To My!
ted
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 10/11/2002 20:50
DOPING=NĘDZA
MECZ =GORSZY OD DOPINGU
ROZJEBANY STADION(ZADYMA)=MOŻE KTOŚ W KOŃCU DOSTRZEŻE ŻE NA NASZYCH OCZACH ROZPIERADALAJĄ NASZ KLUB
CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ ALE DOLINA JEST ZAJEBISTA (TYLKO SIĘ UPIERDOLIĆ):urinate:

TYLKO POGOŃ

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769111674 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005