Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> A miało być tak pięknie!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
TomY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8513 dni

**

A miało być tak pięknie!! - 09/11/2002 19:56
A debile rozpieprzaja własny stadion!!! Wstyd mi za was !!!

christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: A miało być tak pięknie!! - 09/11/2002 20:03
Jak w taki sposób zachęcamy ludzi do przychodzenia na stadion to gratuluje!!!
ale teraz nie będzie problemu bo zamkną nam stadion i nikt nie wejdzie.
JESTEŚCIE ZAJEBIŚCI!!!!BANDA KRETYNÓW :bardzo_zly:

Co do wyniku-to chyba by było na tyle...

Dziękuję :)
Mikman
Kibic
Na forum od 8947 dni

Odp: A miało być tak pięknie!! - 09/11/2002 22:17
Co do Pogoni : Niestety, chyba trzeba sobie jasno powiedzieć, że z tymi zawodnikami 1 ligi nie obronimy. To było widać od kilku meczu, ale dzisiejszy pokazał to aż nadto.
Pytanie - czego chce Gondor i spółka ? Żużla ? O nie za cos takiego dziekujemy ! Gdzie słowa Wernera, że tą druzynę stac na puchary ! Ich nie stac na to aby tu obronić ligę ! Musiałby się stać cud, albo kupienie 10 pożadnych z górnej półki zawodników by tu lige uratować - pytanie jaki zawodnik bedzie chciał przyjść do 2-ligowej druzyny ?
Pytanie kolejne do radców miasta - skoro w umowie jest (podobno?) że sponsor ma utrzymac klub na przyzwoitym 1-szo ligowym poziomie, a jak widac tego nie robi, to po co nam taki sponsor ??? Pogonić go, przejąć od niego całośc udziałów (za to że nie wywiązuje sie z umów), znaleźć madrych ludzi, co poprowadzą ten klub pożądnie !
Czy to możliwe by takich znaleźć ???

I jeszcze jedna sprawa - słowa te kieruje to grupy ludzi, o przepraszam do grupy debili, którzy zaczęli demolować własny stadion. Wogóle walki na stadionach są bez sensu, ale trzeba byc kompletnym debilem, aby demolować własny stadion na remont którego zostały wydane duże pieniądze. Szkoda tylko, że Policja nie wparowała do tego sektora i nie sprała wam dup, ale tak solidnie, może to by was czegos nauczyło ! Powinniście dostac dozywotni zakaz wstępu na wszelkie stadiony w Polsce, bo jesteście kupą nieodpowiedzialnych gnoi nie nadających się do ogladania imprez sportowych. Nie dosyc że druzynie źle idzie, to jeszcze PZPN zamknie stadion (i bardzo słusznie niestety), przez takich IDIOTÓW jak wy !
To tyle co mam do powiedzenia. PRECZ Z DEBILAMI NA STADIONACH !!!

Pozdrawiam.
Mikman
mikee
Kibic
Na forum od 8490 dni

**

Odp: A miało być tak pięknie!! - 09/11/2002 23:46
To już nie chodzi o wynik, bo mecz można przegrać , ale o styl!!! Jak oni chcieli ten mecz wygrać?? Na stojąco. Żeby chociaż było widać, że gryzą trawę, starają sie a tu nic, grali tak jakby wygrywali 5 - 0, czekali chyba zeby Lech sam sobie strzelił.
Wiem, ze najłatwiej jest krytykować ale Lech nic nie pokazał. Zrobił pierwszą akcję i strzelił bramkę, było 77 minut zeby odrobić!!!

Ten mecz powinien dać wiele do myslenia pewnemu Panu, który twierdził coś o sztucznym mistrzostwie:) Nie mam nic do zawodników, bo przecież nie oni są winni, mają umiejętności jakie mają, ale działacze pozal sie Boże. Zwłaszcza Werner, który o piłkarzach powinien wiedzieć wszystko !!!!
Panie Werner niech Pan zrobi sobie rachunek sumienia, czas do tego znakomity zbliżają się swięta:) , który ze sprzedanych z Pogoni zawodników dalej jest nieprzydatny.

.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: A miało być tak pięknie!! - 10/11/2002 00:11
Ja mysle,ze skonczy sie po prostu na wysokiej karze finansowej.Kibice nie wtargneli na murawe(oprocz 2 smialkow,ktorzy sie wychylili na kilkudziesieciu Policjantow).Bardzo duzo rac polecialo na murawe.Oprocz tego rzucanie krzeselkami i wielkimi palami.
Jak na moje oko,to startujemy od 1000zl (oby na takiej sumie sie skonczylo).
A co do zamkniecia stadionu-po pierwsze to nic nie da,a po drugie nie jest to adekwatna kara.W Warszawie przerwano mecz na kilkanascie minut i zarowno Legia,jak i Widzew dostaly 1 mecz karencji.

1948
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: A miało być tak pięknie!! - 10/11/2002 06:15
mikman sam jestes debilem takze zamknij ryj

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Mikman
Kibic
Na forum od 8947 dni

Odp: A miało być tak pięknie!! - 10/11/2002 07:46
dziki^ - czyżby zabolało cie to co napisałem ?

widać tak, bo komentarz jest wymowny

i bardzo dobrze !

niech boli, choc wątpie by coś to miało zmienic, ale ważne że wogóle dotarło !

Pozdrawiam.
Mikman
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: A miało być tak pięknie!! - 11/11/2002 21:59
dziki sadzac bo twoich "inteligentnych" to ty jestes uposledzony umyslowo..wiem ze 12 lat to jest trudny wiek(tez kiedys tyle mialem)ale uspokuj sie..nie wiem zwal se konia jak cie to uspokoii..czytajac twoje wypowiedzi przypomina mi sie powiedzenie "Powiedzial,co wiedzial"..a co tego ze mialo byc tak pieknie..z kim kurwa?! z Copikiem?z Romaniukiem w skladzie?Majac takich pilkarzy ktorzy dopiero ucza sie biegac i podstaw gry w pilke to nigdy nie bedzie pieknie!!TRZEBA TO ZMIENIC PANIE GONDOR!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: A miało być tak pięknie!! - 11/11/2002 23:28
Tu nie chodzi o pilkarzy pokroju Copik, czy Przybyszewski, tu chodzi o podejscie do meczu i totalne olanie z ich strony, moze jednak nie wszyscy wylaczyli komorki?, brak zangarzowania w tak waznym meczu, nie stworzenie sytuacji bramkowej zadnego celnego strzalu z ktorym moglby miec problem bramkarz, jak chca to potrafia zagrac pokazali w meczach z Odra choc przegrany grali dobrze, z KSZO, czy na Widzewie, a na tak waznym meczu do ktorego kazdy kibic przygotowywal sie od dawna i ostrzyl zeby na widowisko, a ci zagrali jak ostatnie cioty, ja sie nie dziwie ze byla zadyma, oczywiscie szkoda stadionu ale winni tych zajsc sa wlasnie grajkowie

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769107999 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005