| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Juz jutro ! - 08/11/2002 18:49
jutro 13-50 z pelnym wyposazeniem melduje sie w pociagu do najpiekniejszego miasta w Polsce a pozniej na najpiekniejszy stadion w tym kraju
DO BOJU MKS!!!
Tylko zwyciestwo PORTOWCY tylko zwyciestwo

|
f.c. Świnoujscie
|
|
|
|
Odp: Juz jutro ! - 08/11/2002 19:34
kurde czemu nie dzisiaj ja juz bym na stadion pognal, i krzyczal witamy w szczecinie .... bedzie ekstra chlopaki huehue!
DO BOJU MKS, DO BOJU MKS MARSZ MARSZ MARSZ ZWYCIESTWO CZEKA NAS!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Juz jutro ! - 08/11/2002 21:23
Ja już myśle o tym meczu od miesiąca.Emocje sięgają zenitu.DO BOJU MKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
|
Odp: Juz jutro ! - 08/11/2002 22:37
Do boju MKS do boju MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MARSZ MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ ZWYCIĘSTWO CZEKA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
Odp: Juz jutro ! - 08/11/2002 23:10
Juz niedługo. Juz sie nie moge doczekac. Do boju Pogoń!!!!!!!!! Wszyscy na mecz i dopingujemy przez 90 min a jeszcze dłuzej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Juz jutro ! - 08/11/2002 23:12
witamy w szczecinie........................... będzie super tylko żeby kopacze nasi nie dali plamy i nie zepsuli zabawy
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Juz jutro ! - 09/11/2002 09:10
to jusshh dzisiaj... kuwa tylko ta pogoda wiatr pada deszcz ze sniegiem, wieje pizga i wszystkie inne nieprzyjemne dziwadla sie dzieja ) mam pomysl moze jakies tance szamanskie Pogońiarskie odwalic i bedzie lepiej, taka pogoda troszke odstraszy tych ktoorzy nie maja biletoow. [Ostatnio edytowane przez brodaone: 2002-11-09 09:11]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Juz jutro ! - 09/11/2002 10:49
:luxhello: :luxhello::luxhello: Dziś zgodnym rytmem biją serca nam,nasze serca które my, za Pogoń oddamy w każdy czas, czy czas dobry czy czas zły! Nie dla nas jest porażki smak nie dla nas jest forma zła na całe gardło krzyczymy wraz POGOŃ mistra Polski ma !!!!! :luxhello: :luxhello: :luxhello:
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
Odp: Juz jutro ! - 09/11/2002 13:01
O MKSIE MÓJ MIŁOŚĆ MA WIARA MA !!! WYGRAŁABYŚ TEN MECZ HEJ POGOŃ SZCZECIŃSKA!!!!
KTO DZISIAJ MECZ WYGRYWA : POGOŃ
KTO PUNKTY TRZY ZDOBYWA : POGOŃ
KTO MISTRZEM POLSKI BĘDZIE : POGOŃ
KTO PUCHAR TEN ZDOBĘDZIE : POGOŃ
LALALAL MKS GOL MKS GOL..... JESZCZE 5 GODZIN
Walić śniego przynajmniej konfetii mamy za darmo 
|
.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
|
|
|
|