| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Antoni Ptak w Pogoni ??????????????? - 08/11/2002 15:14
CZY KTOS MOZE MI WYTLUMACZYC PONIZSZY TEKST.
Jedna trzecia piłkarskiej ekstraklasy złożyła oferty współpracy Antoniemu Ptakowi: Legia Warszawa, Wisła Płock, Pogoń Szczecin, Górnik Zabrze i Odra Wodzisław. Każda z tych ofert proponuje łódzkiemu biznesmenowi doskonałe warunki.
W Wiśle Płock Antoni Ptak otrzymać ma większościowy pakiet akcji. Stałby się właścicielem klubu. W Pogoni Szczecin zadłużenie mają spłacić Les Gondor i Piotr Werner i dopiero wówczas wejście Antoniego Ptaka ma pomóc w budowie silnego klubu. Łódzki biznesmen otrzymałby pakiet akcji w nowej spółce zarządzającej terenami wokół stadionu Pogoni oraz we władanie dużą handlową halę. Takie deklaracje złożyły władze Szczecina. Korzystna jest także oferta warszawskiej Legii. Najmniejsze szanse na pozyskanie Ptaka ma Górnik Zabrze, który ma zadłużenie w wysokości 1 mln zł. W ofercie Odry także widnieją podpisy włodarzy Wodzisławia.
Jak widać w Polsce bardzo ceni się łódzkiego biznesmena. W Łodzi natomiast opinie o Antonim Ptaku są odmienne. I może dlatego Widzew i ŁKS są na równi pochyłej.
(dk) - Express Ilustrowany
|
|
|
|
|
Odp: Antoni Ptak w Pogoni ??????????????? - 08/11/2002 17:17
"jak widać w Polsce bardzo ceni się łódzkiego biznesmena. W Łodzi natomiast opinie o Antonim Ptaku są odmienne. I może dlatego Widzew i ŁKS są na równi pochyłej."
A moze odwrotnie? Widzew i LKS sa na rowni pochylej WIEC opinie o Ptaku sa negatywne.
Ale tak nawiasem mowiac to ten news chyba jest jakas totalna bzdura i kaczka dziennikarska... A przynajmniej taka mam nadzieje.
Gdyby ten megaloman Ptak postanowil zmienic np. nazwe Pogoni na "Pogon Ptak Szczecin" albo na "Ptak Pogon Szczecin" to bym sie chyba zalamal.
Przy okazji przypomniala mi sie "Stasiak Ceramika Opoczno" . Sponsor klubu i jednoczesnie pilkarz o nazwisku Stasiak (!!!) nawet zwalnia trenerow jak go nie wpuszcza na boisko .
Wyobrazacie sobie "Gondor Pogon Szczecin"... Fuj... Wspolczuje kibicom zbrukanych klubow (kiedys Legia Daewoo, Dospel, Lks Ptak, Piotrkovia Ptak i inne tego typu pseudo sponsory...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-