Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mikee
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8490 dni

**

CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 10:37
Z Głosu Szczecińskiego:

"Bandyci mieniący się kibicami Pogoni grozili pobiciem Jacka Kosmalskiego. Po jednym z treningów szczecińskiego zespołu czterech osobników odzianych w kaptury zasłaniające twarz wkroczyło do szatni. Doszło do krótkiej szamotaniny.

Wcześniej Kosmalski odebrał kilkanaście telefonów z pogróżkami. Bandyci zażądali od piłkarza 3 tysięcy złotych. Twierdzili, że właśnie tyle kosztowała flaga, która w tajemniczych okolicznościach zginęła w Warszawie po meczu Polonia - Pogoń. W celu wyegzekwowania swoich żądań zjawili się nawet przed budynkiem, w którym mieszka piłkarz. Przez domofon ponawiali groźby. O całej sprawie wiedzą klubowe władze. Policja nie została jednak poinformowana.
Pech Kosmalskiego rozpoczął się po meczu Polonia - Pogoń. Fani Pogoni obawiali się, że pseudokibice Polonii mogą na nich napaść i skraść im flagę. Poloniści mieli już na nią chrapkę podczas spotkania. Kilku z nich podbiegło do sektora zajmowanego przez szczecinian. Nożem usiłowali przeciąć sznurki za pomocą których flaga była przymocowana do płotu.
- Kilku kibiców Pogoni powiedziało mi, żebym zaniósł torbę z flagą do klubowego autobusu. Kilka razy na meczach wyjazdowych tak właśnie robiliśmy, więc na to przystałem - wspomina Kosmalski.
Schodząc do szatni napastnik Pogoni poproszony został o wywiad do "Canal +". Pakunek przekazał Tomaszowi Copikowi, który wniósł go do szatni. W ogólnym bałaganie jaki panował w klubowym budynku, gdzie znajdują się szatnie, torba z flagą jakimś cudem zginęła. Nie było o to trudno. W budynku kręciło się bowiem mnóstwo osób, na które służby porządkowe nie zwracały uwagi
- Było nam przykro. Razem z naszym kapitanem Radkiem Bilińskim ustaliliśmy, że w zespole przeprowadzimy zbiórkę na uszycie nowej flagi. Chcieliśmy na ten cel przekazać tysiąc złotych - mówi Kosmalski.
Piłkarze na własną rękę próbowali odzyskać flagę. Dźwigała i Biliński skontaktowali się z klubem kibica Polonii i prosili o jej zwrot. Bezskutecznie.
Tymczasem z inicjatywy naszej redakcji doszło do spotkania biznesmena Andrzeja Malinowskiego i przedstawiciela kibiców Marka Pawlaka. Malinowski zobowiązał się do pokrycia wszystkich kosztów związanych z uszyciem nowej flagi.
- To będzie kosztowało nie więcej niż 650 złotych - twierdzi szef szczecińskich kibiców Marek Pawlak. - Kibice którym na sercu leży dobro zespołu Pogoni na pewno odcinają się od działań tych kilku osób. W sobotę Pogoń gra z Lechem. To dla nas wszystkich super ważny mecz. Liczymy, że Kosmalski zdobędzie w nim bramkę. Ale jak ma to zrobić skoro od tygodnia jest zastraszany?
- O sprawie jesteśmy poinformowani - przyznaje wiceprezes SSA Pogoń Dariusz Dzięgielewski. - Zastanawiamy się co z tym fantem począć. To dla piłkarza, który wiele znaczy dla naszej drużyny, na pewno jest ogromnym stresem. Jeżeli jeszcze raz ktoś mu będzie groził trzeba będzie powiadomić policję. Mam jednak nadzieje, że ci chłopcy się opamiętają... "

NO COMMENTS !!

.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 13:22
debile!!!!!!

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 14:05
Taka cholote trzeba jak najszybciej wytepic z boisk pilkarskich.Jak mozna zadac od swojego pilkarza pieniedzy za flage.
Na pewno pamietacie afere w Holandii z trenerem Hiidinkiem.Tam bylo jeszcze ciekawiej.Nie chodzilo o 3000zl,tylko o zycie szkoleniowca.

1948
ch.
Kibic
Na forum od 8477 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 15:29
No tak wszystko się zgadza – nie mam dostepu do sieci ale slyszalem o całej bandzie netowych napinaczy którzy nigdzie nie jezdza a w dodatku sypia ksywkami w necie i podaja info które nie koniecznie powinny zostac upublicznione.

speed zamilcz nim cie ktos uciszy pajacu !

rob :)
Kibic
Na forum od 8854 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 16:00
ch o co co do ch... chodzi ? ! nie widzisz o czym jest temat ? ! zastanow sie zanim cos napiszesz , a co do afery to szkoda mi Kosmalskiego a jak juz to zasakarzyc anal+ za to ze wywiad zrobil ;) (joke) a tak na serio jest to wina chyba tego drugiego , Copika jesli Kosmalski przekazal mu pakunek a on gdzies go rzucil to tylko i wylacznie jego wina jak juz (nic nei sugeruje) to powinni sie rzucac do copika (jeszcze raz mowie ze nic nie sugeruje) ale szkoda Kosmalskiego pewnie mu przykro jest :(

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 16:16
dobrze zrobili chlopaki bo flaga Pogońi to zecz swieta i niech pilkarze o tym pamietaja..a kibice o tym przypominaja w rozny sposob.....

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Jasny^
Kibic
Na forum od 8489 dni

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 16:43
Ejjj dziki^^ widzę, że znowu masz dużoo mądrego do powiedzenia.
Weź zimuś się uspokój i nie pisz takich głupot!!
Dobrze, że kibice chcą Kosmala najebać tak!?? Skoro tak myślisz to kibicem Pogoni nie jesteś! Tyle z mojej strony. I pozatym chcieli kupic nową flagę więc znaczy to, że przyznają się do błędu
P.S
Może przydałyby ci się jakieś kursy j. polskiego. Bo jeżyk polski to rzecz święta...... :)

josh
Kibic
Na forum od 8721 dni

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 17:02
ZAMKNĄĆ BANDYTÓW!!!

LEGIA - POGOŃ!!!
aRe
Kibic
Na forum od 8616 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 17:27
Ten ch. to jakiś palant !!! pewnie kibic lECHA lub jakiegos swinstwa i dlatego tak pisze bo POGONI on na pewno nie kibicuje..
Żeby dstraszyć wlasnego piłkarza to trzeba miec narąbnane... LUDZIE pomyślcie co robicie....

Pogoń ponad wszystko !!!
J_B
Kibic
Na forum od 8581 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 17:39
pojebani bić swojego

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
wioro
Kibic
Na forum od 8624 dni

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 17:44
Na sobotnim meczu proponuje głośne: Jacek Kosmalski!!! Niech piłkarze wiedzą że kibice nie identyfikują się z tymi bandytami.

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
mikee
Kibic
Na forum od 8490 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 18:12
> Na sobotnim meczu proponuje głośne: Jacek Kosmalski!!! Niech piłkarze wiedzą że
> kibice nie identyfikują się z tymi bandytami.

ZAJE****Y POMYSŁ!!!! Na pewno podniesie go to na duchu, tym bardziej, że każdy wie jak ważny jest to mecz!!!

.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 07/11/2002 19:56
Co moge powiedziec..Pojebani i tyle!!No bo to juz przesada zeby wlasnym pilkarza wparowac do szatni i jeszcze im grozic!!Takich ludzi trzeba wbic na pal!:)
:2gunsfiring:

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 08/11/2002 01:02
Siska-z ta legenda to chyba troche przesadzasz.Zobaczymy jak Jacek dalej bedzie gral,bo jak na razie jednak nie spelnia oczekiwan.Strzela malo bramek.Jego gra jakos mnie nie porywa.Oby sie rozkrecil.Troche juz meczow rozegral w 1 lidze i czas najwyzszy,aby pokazal maximum mozliwosci.To jeszcze mlody zawodnik-moze sie przebudzi.

1948
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 08/11/2002 04:52
gadajcie co chcecie dobrze zrobili a ty kurwa jasny kutasie powiedzialem ci cos masz problem to dzwon 505 483994 a nie sie napinasz na necie....przysiegam dorwe cie kiedys to zabije cie szmato....sorry panowie ale nerwy puszczaja...jasny czekam na tel od ciebie....

dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 08/11/2002 04:53
pokaz jasny jaki twardy jestes....

dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 08/11/2002 04:56
a ha jasny sram na ciebie i na ten twoj jezyk polski mam nadzieje ze okazesz sie meszczyzna i staniesz naprzeciwko mnie a wtedy juz nie bedziemy sie klocic na forum....czekam

ch.
Kibic
Na forum od 8477 dni

**

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 08/11/2002 09:01
Nie wiem czyja to zasługa ze post tego jakiegos tam speeda znikl z forum ale jeśli nikt przede mna nie zareagowal szybciej to znaczy ze wiekszosc z was jest jego pokroju.
Qrwa zanim cos napiszecie to pomyslcie ze forum czytaja rozne „organy i typy”
Speed ksywki w necie to możesz podawac ale swoich kolezanek z klasy czy podworka – zrozumiałes qrwa mendo internetowa?! Jak można być takim debilem? Co qrwa, chciales przycwaniakowac ze cos wiesz pomimo tego ze nie jezdzisz na wyjazdy?! Ile ty masz lat?! 10,12,16 ?
Dzieki dla adminów za szybka reakcje , z reszta nie dyskutuje bo nie ma z kim i o czym :(

josh
Kibic
Na forum od 8721 dni

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 08/11/2002 10:16
JACEK JEST SPOKO!!!

LEGIA - POGOŃ!!!
Jasny^
Kibic
Na forum od 8489 dni

Odp: CHCĄ POBIĆ KOSMALSKIEGO - 08/11/2002 22:07
dziki^ widze, że jesteś niesamowicie inteligentnym człowiekiem. Ale zrozum jedno - to ty się napinasz na forum nie ja .
Pzdr. dla normalnych

I jeszcze jedno możesz sobie bluzgać na mnie ile wlezie bo twoje słowa mnie nie wzruszają. I powiem ci jeszcze jedno VICE VERSA pedale !!
A co do twojej propozycji ustawki to z niej rezygnuje. Bo nawet jakbyś był niewaidomo jaką mendą to wkońcu kibicujemy tej samej drużynie. Chodź wcale nie jestem tego taki pewien.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769111719 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005