| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie na temat Roberta Dymkowskiego?? - 03/11/2002 18:12
No nie miałem przeczucie ze straeli nam no i starzelil!!! No ale mamy panowie remis i pewne 3pkt. w meczu z lechem
Czy wygrywasz czy nie ja i tak KOCHAM CIĘ BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!!!                                        
POGOŃ SZCZECIN!!!!!!!
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie na temat Roberta Dymkowskiego?? - 03/11/2002 19:21
Z dnia na dzien mam do tego pana co raz wiekszy szacunek..mimo iz rozstal sie z Pogonia w bardzo burzliwych okolicznosciach to nie wypowiada sie negatywnie o Pogoni..To milo slyszec jak byly zawodnik zyczy jak najlepiej Pogoni..DYMEK NA ZAWSZE POZOSTANIESZ W SERCACH KIBICOW POGONI SZCZECIN!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie na temat Roberta Dymkowskiego?? - 04/11/2002 15:54
> Do Dymka nic nie mam. Natomiast ma dużo do Wernera. Werner? CO? TY KURWO!
> Takiego zawodnika sie pozbyć. I na dowidzenia. WERNER? CO? TY KURWO! Mam
> nadzieję, że na meczu z elchem pokażemy jak lubimy wernere.
To jak go lubimy pokazaliśmy w spotkaniu z Górnikiem :biggrinbounce2: A na meczu z Lechem należy sie sprężyć aby nasz doping niósł chłopaków do walki ! A wyzywanie Wernera czy kogoś innego wcale nie dodaje im skrzydeł, więc na tym meczu trzeba pokazać jak kochamy Pogoń, a nie jak nienawidzimy Wernera
pozdro
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie na temat Roberta Dymkowskiego?? - 04/11/2002 19:14
To jak go lubimy
> pokazaliśmy w spotkaniu z Górnikiem :biggrinbounce2: A na meczu z Lechem należy
> sie sprężyć aby nasz doping niósł chłopaków do walki ! A wyzywanie Wernera czy
> kogoś innego wcale nie dodaje im skrzydeł, więc na tym meczu trzeba pokazać jak
> kochamy Pogoń, a nie jak nienawidzimy Wernera
Ale mecz bedzie w Canal+. niech cała Poslka wie kto jest odpowiedzialny za sytuacje w Pogoni - ostatnie miejsce. Wiadomo, ze nie pomoze to zawodnikom, ale bedzie troche ludu i bedzie mozna krzyknac
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie na temat Roberta Dymkowskiego?? - 04/11/2002 22:24
Chyba lekko zboczyliscie z tematu.
Dymek zostawil w Szczecinie wiele zdrowia i za to nalezy mu sie SZACUNEK.Dobrze,ze nie trafil do Lecha.Chyba niewielu z nas pamietaloby wszystkie bramki strzelone dla Pogoni,gdyby pojawil sie na Twardowskiego w bialo-niebieskiej koszulce.
Dymek wroc pierdol Lodz !
|
1948
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie na temat Roberta Dymkowskiego?? - 04/11/2002 22:41
>Ale mecz bedzie w Canal+. niech
>cała Poslka wie kto jest odpowiedzialny za sytuacje w Pogoni - ostatnie miejsce.
Z tego co wiem to meczu na C+ ma nie być.Czubki z canalu mają zapodać mecz Legia-Garbarnia !!!!
Dymek = Szacunek
[Ostatnio edytowane przez kurczak: 2002-11-10 22:43] [Ostatnio edytowane przez kurczak: 2002-11-10 22:44]
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|