| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 02/11/2002 17:43
Nie wiem czy KSPS szykuje plakaty zachecajace do przyjscia na mecz,ale nic nie zaszkodzi,jezeli kazdy z nas wydrukuje kilkanascie(kilkadziesiat) kartek i porozwiesza je.Ja mieszkam w centrum i mam juz gotowy projekt.Codziennie bede drukowal po 10 plakatow i rozwieszal kolo siebie.
Nie moze byc takiej sytuacji,ze na mecz z Lechem przyjdzie mniej niz 5 tys.Nam,kibicom Pogoni,nie wypada stawic sie w mniejszej liczbie.Dlatego wlasnie trzeba szukac wszelkich sposobow,aby jaknajwiecej ludzi zawitalo w sobote na stadion.
Namawiajcie znajomych do przyjscia na ten mecz.Jak wiecie,szykowana jest super oprawa.Nie bedzie miala ona sensu przy pustych trybunach.Poznaniacy na pewno zawitaja spora grupa i tez beda chcieli sie pokazac.Badzmy od nich lepsi.
Pozdrawiam.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 02/11/2002 18:04
Dokladnie!!!
Kazdy niech wydrukuje 1 sobie w domu i da staremu albo straszej do pracy jak ma dostep - niech skseruje z 50 razy i obklejac osiedla.Kazdy na swoim terenie i oczywiscie w swojej szkole !
pozdro dla wszystkich ktorzy beda dzialac.
P.S.Portal wyslij mi na maila ([email protected] ) ta swoja to zobacze moze zrobie po 50 Twoich i tych co sa na sasiednim forum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 02/11/2002 21:26
STARY ZAJEBISTY POMYSŁ!!!!!!!!! JA SAM COS ZROBIE I WYWIESZE NA OSIEDLU!!!!!!!!!!! DZIEKI ZA POMYSŁ!!! OCZYWISCIE NIE ZAPOMNIJMY O NASZYCH SZKOŁACH!!!!!                   
Pozdrawiam wszystkich bioracych udział w akcji!!!
Niech lech przyjedzie to zaobaczy co bedzie....
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 02/11/2002 22:10
Ja wydrukowałem 25 plakacików takich jakich dodal JuN czyli te czarne napisy na białym tle!!!   Wziąłem na właściwosc roboczą i mam tanim kosztem plakaciki!!!
Dobry pomysł!!!! Bez kitu!!!!

|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 03/11/2002 14:59
Wczoraj niestety nie bylem w stanie rozwieszac.Sprawy losowe ode mnie niezalezne.
Dzialamy-dzis dobry dzien na rozwieszenie.Niedziela-spokoj na ulicach,mozna spokojnie pochodzic i przyklejac. [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-11-03 15:01]
|
1948
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 03/11/2002 15:17
Poznań nie może być gorszy, więc ja rozgłoszę wici: "Inwazja na Szczecin!!!"   
A tak serio to na nas możecie liczyć, że się stawimy i pokażemy jak się bawi Poznań.
Niestety, ja w trakcie meczu będę na zajęciach. Pozdrawiam!
[Ostatnio edytowane przez pinkfloyd: 2002-11-03 15:18]
|
nARKA!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 04/11/2002 11:47
Mam problem nieco z innej bajki ale nie chce zakladac nowgo tematu...Udalo mi sie namowic do przyjscia na mecz kilka osob ktore nasz stadion odwiedzaja sporadycznie...W zwiazku z tym mam pytanie...Czy kobieta przysluguje jeszcze bilet ulgowy na mecz Wiem ,ze kiedys ak bylo ale od czasow jak przybyl p.Werner to wiele sie zmienilo...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|