| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odwieczna - 30/10/2002 17:22
Ktoś coś wie o przyjeździe Lecha: ile frytek będzie, ile miejsca w szpitalu trzeba na nich, Czy biorą flagi,    ?? Jak wiecie to piście tytaj...
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 30/10/2002 18:05
to co wiem napewno to bedzie min 800 pyr plus dwa (moze nawet trzy) autokary chuliganow (banici i young freaks) ktorzy beda chcieli sie znami ustawic banda na bande...a flagi beda mieli na bank..takze bedzie goraco..
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 31/10/2002 05:12
koval narazie to ty sie napieles jak skora na baranich jajach...jak masz pisac takie pierdoly to sie nawet nie udzielaj cioto
|
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 31/10/2002 09:36
Lecha bedzie koło 130 a nas 200 oczewiście mówie o spotkaniu poza stadionem. Aha lecha pojedziemy na meczu a na sparingu kibiców niewiem jak będzie (pewnie remis) bo wkroczy następny fanklub pOLICJA DO SOBOTY 9.11.2002 z tymi którzy znają miejsce i czas.
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 31/10/2002 11:59
dziki^ skąd masz takie informacje?? A może jeszcze wiesz jakie mają numery butów ??
Zyraf kolejny ,,genialny" post. Ty zresztą, też masz informacje z pierwszej ręki co nie ?? 130 na 200 !! bajer.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 31/10/2002 14:37
ktos sie orientuje
czy ochrona wpusci z flaga przez brame, czy innym sposobem trzeba bedzie ja przemycic (na repre mnie cofneli a taka zajebista byla)
|
zegar
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 31/10/2002 15:06
Jasny skad ja mam takie informacje to nie twoj zasrany interes i nie napinaj sie tak osle bo sie tylko osmieszasz..numeru butow nie znam ale moze z ktoregos z nich wylapiesz w ryj
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 31/10/2002 15:25
O ILE WIEM TO DLA pyraków PRZAEWIDZIANE JEST PONA 500 BILETÓW ALE NIE WIECEJ NIZ 800. WIECEJ SIĘ NIE ZMIEŚCI! A FFU I JASNY TO PO RAZ KOLEJNY DZIECIACZKI KTORYM CISNIENIE SKACZE JAK USLYSZA SŁOWO "HOOLIGANS" I TRZESO DUPAMI JAK NIE CHCECIE TO NIE MUSICIE PRZYJSC NA SPARING. JA Z PRAWIE PEWNYCH ŹRÓDEŁ WIEM ZE "SPARING" BEDZIE ALE GDZIE JESZCZE NIE WIADOMO DO KOŃCA!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 31/10/2002 15:43
pozwolcie, ze ponowie moje pytanie:
ktos sie orientuje
czy ochrona wpusci z flaga przez brame, czy innym sposobem trzeba bedzie ja przemycic (na repre mnie cofneli a taka zajebista byla)
|
zegar
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 31/10/2002 16:06
dziki^ drogi wieśniaku.....
Mądrym można być przez monitor tak jak ty to robisz.
YAREK wielki Hoolsie przepraszam, że wogóle coś powiedziałem tylko nie bij!!
Powiem ci jedno (może to znasz ) YAREK jesteś żałosny jak z chipsami Hołowczyc
Koniec !!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 31/10/2002 16:38
Kurwa idioci pojebalo was Klocicie sie o jakiegos jebnietego lecha !!!!!!
dajcie spokoj Pogon najwazniejsza, jeszcze tego brakoje zeby kibice sie klocili !!!! Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez speed: 2002-10-04 16:39]
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 31/10/2002 18:07
YAREK napisz kiedy skoczylo mi cisnienie na slowo hooligans
dokladniej czytaj i nie pierdol glupot
gowno pajacu wiesz o ustawce bo zaden szanujacy sie chuligan by nie pisal o tym w intrenieci chyba ze jestes jebanym frajerem i piszesz do co uslyszales od znajomych w co i tak watpie
w tym co napisalem do zyrafa nie do Ciebie chodzilo mi o to ze pisze on glupty na temat Lecha i gdzie tam wspomnialem cos o hooligans
POZDRO dla normalnych
|
f.c. Świnoujscie
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 31/10/2002 18:43
Brawo beawo. Widzę że niebawem (może nawet na meczu z Lechem) kibice Pogoni zaczną się nawzajem wyzywać od głupków i debili... Panowie wrzućcie na luz i przynajmniej zachowajcie trochę kultury i szacunku wobec siebie.
Pozdrawia!
Pokojowo nastawiony kibic Lecha
|
nARKA!
|
|
|
|
Odp: Odwieczna - 31/10/2002 19:36
Haha...Pinkfloyd...Zaraz dostaniesz solidna porcje bluzgow...Nic tak nie jednoczy jak wspolny wrog...Pozdrawiam...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
- 1
-
|