Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WIDZEW << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jazuhr
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8504 dni

WIDZEW - 27/10/2002 19:49
ZYDEW pokonany ale jakim kosztem.!!!!!! 3 punkty są ale obiekt troche zdemolowanym kara pewnie zostanie nałożona i nie wiadomo czy nie zamkną Stadionu.!!
Bo jak czytałem na gazecie.pl to większość oglądających mecz w canal + sądzilą ze
:"debile z zielonych szalikasz zaczeły" a to nie prawda.,!!!

:FIREdevil::diabel: MUFC FANS WARSAW :diabel::FIREdevil:
verte
Kibic
Na forum od 8552 dni

Odp: WIDZEW - 27/10/2002 20:31
W C+ widać że zadymka zaczęła się blisko sektora rts ale co za różnica. Nie wiem czemu nie trzeba było pilnować swojego a nie ganiać po boisku z czego wiadomo, że żadnego pożytku nie będzie. A teraz wszyscy biadolą nad demolką. W TV wyglądało to głupawo i bez sensu. Boję się żeby w takiej sytuacji jak nasza nie dać się sprowokować pyrom i nie zrobić zadymy bo i Twardowskiego zamkną

21:37
dziki^
Kibic
Na forum od 8494 dni

**

Odp: WIDZEW - 27/10/2002 20:43
chcesz poznac cala prawde... www.chyligani.prv.pl

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
dziki^
Kibic
Na forum od 8494 dni

**

Odp: WIDZEW - 27/10/2002 20:43
www.chuligani a nie chyligani ;))

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Jazuhr
Kibic
Na forum od 8504 dni

Odp: WIDZEW - 28/10/2002 17:51
Ja sie wypowiadam na ten temat, a jak było to wiem bo na meczu byłem. Interesuje mnie interpretacja ludzi którzy nie końecznie byli na meczu ale wiedzą co naprawde sie działo.

Dzięx pozdrówki

:FIREdevil::diabel: MUFC FANS WARSAW :diabel::FIREdevil:
josh
Kibic
Na forum od 8721 dni

Odp: WIDZEW - 28/10/2002 19:47
LEGIA WYGRAŁA NA BOISKU I NA STADIONIE.LEGIA TO POTĘGA!!!

PS.POZDRO DLA JORGEGO

LEGIA - POGOŃ!!!
Robert
Kibic
Na forum od 8904 dni

Odp: WIDZEW - 29/10/2002 08:34
Co ztego już gdzieś czytałem że pyrusy z PZPN nie wpuszczą nas na Bułgarską już od dawna przebąkiwali o takim planie na forum tzw wariant płocki [Ostatnio edytowane przez Robert: 2002-10-08 08:35]

Legia miom klubem Warszawa moim miastem
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769119606 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.01 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005