Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Na co stać kibiców Pogoni ? Apel do kibiców!! WAŻNE!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kluczyk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8547 dni

*

Na co stać kibiców Pogoni ? Apel do kibiców!! WAŻNE!! - 26/10/2002 13:49
To pytanie zadają sobie wszyscy.Kryzys , jaki dotknoł drużynę Pogoni odbił się równiez na kibicach. A przecież nie tak wyobrażaliśmy sobie to wszystko.
Gdy Pogoń znalazła nowego właściciela w osobie Lesa Gondora zorganizowano huczną imprezę, która miała być oficjalną inauguracją nowego, udanego sezonu. Głównym punktem programu była prezentacja drużyny i wręczenie nowych koszulek wszystkim piłkarzom , a po paru dniach kilku awodników (miejscowych) wyrzucono z klubu. Co jest grane? - zastanawiali się wtedy kibice, którzy tak licznie przybywali na uroczystą prezętacje drużyny i przedsezonowe sparingi. Jeszcze wtedy nikt nie przypuszczał , jaki scenariusz czeka nas w najbliższym czasie.
Fatalny początek sezonu, brak pieniędzy na podstawowe potrzeby klubu,dziwna polityka władz SSA Pogoń. W końcu zdecydowano sie na zmianę trenera i odsuniecie na dalszy plan przewodniczącego rady Nadzorczej Piotra Wernera, jednak te decyzje to tylko mydlenie oczu.Sytuacja Pogoni nadal jest kiepska.Kryzys finansowo-organizacyjny nie wróży świetlnej przyszłości.
My kibice powinniśmy się zjednoczyć i walczyć wszelkimi możliwymi sposobami,aby uratować Dume Pomorza Nie dajmy sie zepchnąc na ostatnie miejsce.Przypomnijmy sobie ostatnie mecze z Legią czy Wisłą ,wyjatkową oprawe meczów na naszym stadionie.Czy to wszystko przeszło juz do historii?Czy protesty pod Urzędem Miejskim msza za Pogoń, akcja " Pogoń Walcząca" poszły już w nie pamięc? Myślę ,że nie!!
Tym bardziej ,że zbliża sie okazja pokazania kibicom w całej Polsce (Pogoń-Lech)
że Pogoń naprawde ma świetnych kibiców i naprawde walczy!!!!!
Przygotowana jest odpowiednia oprawa tego meczu, ale jej realizacja zależy od liczby przbyłych kibiców na stadion. Pokażmy wszystkim na co nas stać!!!!!!Pobijmy wspólnie kolejny rekord.Przyprowaćmy na ten mecz znajomych, a zapewne utkwi on im w pamięci do końca życia.Spotkajmy sie wszyscy zjednoczeni i silni na trubunach.
Lech to dla nas dodatkowe wyzwanie....!!!!!!

autor "KIBOL" *

pils
Kibic
Na forum od 8510 dni

Odp: Na co stać kibiców Pogoni ? Apel do kibiców!! WAŻNE!! - 26/10/2002 14:20
jestem jak najbardziej za trzeba przypomniec calej polsce ze to MY jestesmy najlepsi
pozdr
:BlueFlagRocket:

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
brodaONE
Kibic
Na forum od 8538 dni

**

Odp: Na co stać kibiców Pogoni ? Apel do kibiców!! WAŻNE!! - 26/10/2002 15:05
Ja juz sie przygotowuje do tego meczu... wolne zalatwiam, bede na stowe wspieral chlopakow.. zreszta mnie nie trzeba namawiac,ja zawsze jestem na dobre i na zle z POGONIA SZCZZZZECIN MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paulinus
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: Na co stać kibiców Pogoni ? Apel do kibiców!! WAŻNE!! - 26/10/2002 23:27
Z tego co wiem na meczu Pogoń-lech bedzie naprawde troche wiary.Ludzie specjalnie szykują się na to spotkanie , bo to szlagier i takich mecz,ów po prostu się nie opuszcza

"CSWD" i to się nie zmieni....
mumin21
Kibic
Na forum od 8490 dni

Odp: Na co stać kibiców Pogoni ? Apel do kibiców!! WAŻNE!! - 27/10/2002 11:26
Wszyscy prawdziwi kibice na mlyn!!! Pokazmy ze jestesmy najlepsi w odroznieniu od naszych pilkarzykow!!!

Pogoń Naszą Dumą
Misiek
Kibic
Na forum od 8882 dni

Odp: Na co stać kibiców Pogoni ? Apel do kibiców!! WAŻNE!! - 27/10/2002 11:50
no wlasnie! powinnismy sie zmobilizowac na ten mecz i zrobic taki show ze te pyry nie wyjda z szatni ze strachu! pokazmy im kto jest the best!!!!!!!!!!!

TO MY NAJWIERNIEJSI!!!!

zakochany w POGONI
Gaca
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Na co stać kibiców Pogoni ? Apel do kibiców!! WAŻNE!! - 27/10/2002 15:12
Dobrze ze teraz nie przyjechali kibice z płocka bo bysmy mieli lipe. Doping był fatalny. Oby na Lechu było 1000 raz lepiej!!

J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Na co stać kibiców Pogoni ? Apel do kibiców!! WAŻNE!! - 27/10/2002 17:44
Musi być lepieji taki mecz to duże wydarzenie

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769119601 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005