| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I po chacie... - 25/10/2002 21:26
zapis wieczorem sie pojawi
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: I po chacie... - 25/10/2002 21:27
Super sprawa! Na takie czaty czekamy 
Mam jeszcze propozycje ze w czasie meczow wyjazdowych mozna zaprosic (na probe) pilkarzy kontuzjowanych lub znajdujacych sie poza kadra [Ostatnio edytowane przez wioro: 2002-10-09 21:27]
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
Odp: I po chacie... - 25/10/2002 21:30
Jak na debiut to bylo swietnie...Troche denerwujace bylo to ,ze caly czas pojawialo sie "przychodzi X" , "odchodzi X" i to troche zasmiecalo chat...Jesli w przyszlosci dalo by sie tego uniknac to byloby pysznie  ...No i na szczescie frekwencja dopisala...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: I po chacie... - 25/10/2002 21:37
> pojawialo sie "przychodzi X" , "odchodzi X" i to troche zasmiecalo chat...Jesli
w "Ustawieniach" jest opcja "pokazuj informacje o przyjściu/odejściu użytkowników" - wystarczyło to wyłączyć 
ciesze sie ze wam sie podobało.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I po chacie... - 25/10/2002 22:40
przepraszamy wszystkich, ktorych pytania sie nie ukazaly. w ciagu 1 min przyszlo ponad 40 pytan, bardzo wiele sie potwarzalo... teraz czekamy na dalsze Wasze opinie i propozycje z kim kolejny moze sie uda zorganizowac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I po chacie... - 25/10/2002 23:09
A ja jestem wsciekly zly i wkurwiony, czytam wasza strone od prawie dwoch lat jako jedna z dwoch najlepszych o Pogońi szczecin, czekalem na ten czat od paru dni, na samym czacie zjawilem sie okolo 17 , i bylem tam caly czas, przyszedl Poklad a ja zadalem 4 pytania, i zadne do godziny 20:56 sie nie ukazalo,.... wjechal koles z wawy i jego pytanie pojawilo sie z dwie minuty po tym jak pojawil sie na naszym czacie....po tym sie rozlaczylem... godzine czekalem na swoje pytania i sie nie doczekalem kuwaaaaaaaaaaaaaa, pozdrawiam tego kto zajmuje sie czatem tak nie powinno byc !!!!!!!!!!!!!!!! dawno nie bylem tak wsciekly....ogolnie powiem ze to byla fajna rozmowa, i bylo fajnie, i gratuluje redakcji inicjatywy..
ps..: PANNNN!!!! o ksywie "Diabolic" najpierw mnie uspokajal, ze jest duzo pytan i zebym czekal (ale ja bylem na poczatkuuuu? ) a potem wogoole mi juz nie odpowiadal na moje pytania i ogoolnie mam wrazenie ze moowilem do sciany
|
|
|
|
|
Odp: I po chacie... - 25/10/2002 23:43
> A ja jestem wsciekly zly i wkurwiony
Rozumiem Twój stan, był to nasz pierwszy czat, na początku zostaliśmy zasypani pytaniami i cięzko mi bylo wybrac. Los tak chciał że akurat Twoje nie "poszło". A moze bylo juz podobne? W kazdym badz razie nie bylem w stanie zadowolic wszystkich.
> ps..: PANNNN!!!! o ksywie "Diabolic" najpierw mnie
To bylem ja
> uspokajal, ze jest duzo pytan i zebym czekal (ale ja bylem na poczatkuuuu? ) a
> potem wogoole mi juz nie odpowiadal na moje pytania i ogoolnie mam wrazenie ze
> moowilem do sciany
Nie mialem czasu odpowiadac.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I po chacie... - 25/10/2002 23:54
Macieq odoolnie bylo OK, i rozumiem to ze byl to pierwszy czat, pomysl zajebisty i wogoole mysle ze WAM wyszlo...
W nastepnym wezme udzial tez, tylko ze nie rozumialem selekcji pytan i dlatego sie zdenerwowalem.... dobra emocje opadly powiedzialem co myslalem i do nastepnego czata....:bardzo_zly:
|
|
|
|
|
Odp: I po chacie... - 26/10/2002 00:12
Przeczytalem z uwaga przebieg chatu i moge tylko powiedziec jedno zaluje ze nie bralem w nim udzialu . Jednak licze na kolejny Chat i tym razem postaram sie nie zapomniec o nim 
P.S
sorry za dwa posty pomylka [Ostatnio edytowane przez Fanik: 2002-10-12 00:13]
|
W Jedności Siła...
|
|
|
|
Odp: I po chacie... - 26/10/2002 00:22
Niestety spoznilem sie prawie pol godziny ale i tak bylo fajnie.
Nawet kilka moich pytan doczekalo sie publikacji 
Fajna sprawa taki chacik jak ktos juz wspomnial to dobra metoda na budowanie wiezi miedzy kibicami a pilkarzami.
"Poklad" jak zwykle bardzo sympatyczny. Jedyne co moge mu zarzucic to fakt, ze czasem udzielal zbyt lakoniczne i malo wyczerpujace odpowiedzi.
Jestem pewien, ze po takim spotkanku z kibicami jutro Lesiu z naladowanymi akumulatorami bedzie "gryzl trawe" az milo.
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|