Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nasze Flagi!!!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mayday
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8642 dni

Nasze Flagi!!!!!!!! - 23/10/2002 15:08
fajnie wyglądał by dział ze Szczecińskimi flagami. trzeba je sfotografować u mieścić na stronie i np .zrobić rankin najlepszych flag. aha każdą flagę moża by opisać i podać jej wymiary. proszę o rozpatrzenie mojej propozycji POZDROWKA DLA FANÓW DUMY POMORZA

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 23/10/2002 15:13
nastepny temt do dzialu: Pogońonline.pl
ludzie wy widzicie te dzialy ????? umiecie posegregowac odpowiednie tematy ??

Hold skladam temu miastu...
Mayday
Kibic
Na forum od 8642 dni

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 23/10/2002 15:30
przecież to temat dotyczący nas kibiców. napiszcie co o tm sądzicie.jeżeli pomysł będzie miał poparcie wśród was taki dział może być wkrótce utworzony. mam taką nadzieję

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8959 dni

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 23/10/2002 15:34
Myday jestesmy w trakcie robienia takowego dzialu :)

Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 23/10/2002 15:43
Szkoda tylko,ze zabraknie w nim flagi "Portowcy",ktora wedlug mnie byla jedna z lepszych :(

1948
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 23/10/2002 18:49
Ciekawy jestem jak bedzie wyglądał ten dział z flagami???????? kiedy bedzie on gotowy??:-) aha pytanie do SPEEDA .......czy tu musisz człowieku być taki upiergliwy ,daj ludzią spokój nich piszą co chcą , kim ty k**** w ogóle jestes???

Mayday
Kibic
Na forum od 8642 dni

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 23/10/2002 18:55
dzęki za informacje JUN pozdrowka dla ciebie i całej redakcji

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8959 dni

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 23/10/2002 18:56
dzieki :D

rob :)
Kibic
Na forum od 8855 dni

**

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 23/10/2002 20:06
paulinus a co ci by to przeszkadzalo ?? czasami mozna sobie loknac na flage , dac na tapeta i tym podobne jak kce to co :P

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 24/10/2002 14:58
> Ciekawy jestem jak bedzie wyglądał ten dział z flagami???????? kiedy bedzie on
> gotowy??:-) aha pytanie do SPEEDA .......czy tu musisz człowieku być taki
> upiergliwy ,daj ludzią spokój nich piszą co chcą , kim ty k**** w ogóle
> jestes???

Dzialy sa stworzone po to aby tam wpisywac to co danego dzilau dotyczy, nieprawdaz ???
A kim jestem to jest moja sprawa. Nie mieszaj sie .... bo ktos ci nosek utnie :) Mam prosbe jak czytasz jakies posty to pomim moj, unikniesz rozczarowan i histerii. Bez obioru (tzn. zebys nic juz do mnie nie pisal :) )

Hold skladam temu miastu...
pils
Kibic
Na forum od 8510 dni

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 24/10/2002 15:10
a ja tez mam pomysl co byscie powiedzieli gdyby przy otwieraniu stronki slychac by bylo przyspiewke z twardowskiego zgrana w mp3tak ku pokrzepieniu serc
Jun czy cos takiego jest mozliwe?
pozdr
[Ostatnio edytowane przez pils: 2002-10-03 15:11]

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8959 dni

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 24/10/2002 15:17
> a ja tez mam pomysl co byscie powiedzieli gdyby przy otwieraniu stronki slychac
> by bylo przyspiewke z twardowskiego zgrana w mp3tak ku pokrzepieniu serc
> czy cos takiego jest mozliwe?

Takie cos bylo juz poruszane, ale do forum.
Najwieksza przeszkoda jest brak nagran (jednak do zrobienia jest to) oraz to ze nie wszyscy maja szybkie lacze i sciaganie tego za kazdym razem.
Temat zostaje odłozony na pozniej, narazie mamy wazniejsze sprawy :)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Paulinus
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 24/10/2002 18:00
Fajne forum jakoś nikt się nnie skapnął,że ktoś posiadł moje hasło i mi wszystko poprzestawiał i na dodatek podszył się podemnie.Gratulacje

"CSWD" i to się nie zmieni....
Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 24/10/2002 18:09
Paulinus-no nie gadaj.Jak to sie stalo ?? [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-10-06 18:32]

1948
Paulinus
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: Nasze Flagi!!!!!!!! - 24/10/2002 18:51
Marcin a skąd ja mam to wiedzieć.Może w szkole sie nie wylogowałam , albo nie wiem co .

"CSWD" i to się nie zmieni....
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769124086 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005