| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
Co z flag± Portowcy??? - 22/10/2002 17:31
słyszałem że j± nam zawineli w Warszawia. Ja nie mogłem pojechać z przyczyn odemnie nie zależnych a chciałem dowiedzieć się co ¶ie z ni± stało TYLKO POGOŃ
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapieraj± dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co z flag± Portowcy??? - 22/10/2002 20:31
SZKODA JEJ NAPRAWDE MI SIĘ PODOBAŁA. A HOOPÓW DORWIEMY JAK PRZYJADˇ DO SZCZECINA. Nazwał bym ich inaczej ^*(^(!)@* Ale cenzura mi niepozwala...
|
Ojcze ¦więty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
Odp: Co z flag± Portowcy??? - 22/10/2002 21:05
na stronie Poloni nasi broni± nasz± flagę.na stadionie więc jaj nam nie zabrali.........więc jak oni to do h.... zrobili
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapieraj± dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Co z flag± Portowcy??? - 22/10/2002 22:13
Polonia probowala ja zdjac juz w czasie meczu.Nie udalo im sie.Kibice Pogoni niepotrzebnie oddali flagi pilkarzom.Jedna wzial Bilinski i dowiozl ja cala do Szczecina.Flage "Portowcy" otrzymal Copik.Niestety nie dotarla ona do Szczecina.
Byla to typowo frajerska akcja Polonii,za ktora na pewno nie zbiora dobrych recenzji w srodowisku kibicowskim.Ta flaga bardzo mi sie podobala,zostala niedawno uszyta.Szkoda,ze najprawdopodobniej jej juz nie zobaczymy.Polonia pewnie nie powiesi jej ani na derbach z Legia,ani na meczu z Pogonia.Wydaje mi sie,ze oni ja po prostu spala w obawie przed odwetem.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co z flag± Portowcy??? - 22/10/2002 23:51
Heh ...Glupio wyszlo...Flaga byla(jest) zajebista...Czy zna ktos szczegoly jak doszlo do utraty flagi Czy byl to wlam do autokaru czy cos innego ??:bardzo_zly: ...Teraz wszyscy beda sie z nas smiac :wysmiewanie:
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: Co z flag± Portowcy??? - 23/10/2002 00:59
Co do flagi to niema co sie rozpisywac , zostala stracona i trzeba sie z tym pogodzic.Jednak nadejdzie czas zemsty,mam przynajmnije taka nadzieje 
(a jak zostala stracona , zostala zajebana z szatni lub korytarza , niema co ksp sie popisalo to swoja akcja "chuliganska" ) .
[Ostatnio edytowane przez Fanik: 2002-10-01 01:03] [Ostatnio edytowane przez Fanik: 2002-10-01 01:03]
|
W Jedno¶ci Siła...
|
|
|
|
Odp: Co z flag± Portowcy??? - 23/10/2002 08:54
apropo skradzionej fany to dosyc ciekawy artykul pojawil sie w dzisiejszym glosie szczecinskim
pozdr [Ostatnio edytowane przez pils: 2002-10-08 08:57]
|
Wszystkie drogi prowadz± na Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co z flag± Portowcy??? - 23/10/2002 12:25
Jak dla mnie powinni wogole jej nie wieszac na meczach.Moze dadza o nia powalczyc na Konwiktorskiej,bo do nas to oni nie przyjezdzaja(a co dopiero z flagami).Ciezko powiedziec jednoznacznie co oni z tym fantem zrobia.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Co z flag± Portowcy??? - 23/10/2002 13:22
Skończcie już pisac co to nie zrobicie Poloni gdyby to przypadkiem zawiatał do Szczecina na rewanż.
Flaga na razie jest u nich -co będzie póĽniej - zobaczymy i pogadamy o faktach...
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
- 1
-
|