Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> kibole ze Stargardu "szczecinskiego" << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
jorge
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8495 dni

kibole ze Stargardu "szczecinskiego" - 21/10/2002 13:18
W sobote tj.19.10.2002 bylem na meczu Blekitnych w Stargardzie ,ta okazyjnie.
Nic specjalnego .W mlynie(10 osob) spiewaja Blekitni blekitni ,normalka
az tu nagle :kolejoz,kolejoz, lech,lech.Patrze szaliki lecha.Normalnie
zdziczalem. Bylem w szoku
Co to kurwa ma byc. To jest Stargard szczecinski czy kurwa poznanski
Jestem z Lobza i nie raz wracalem z Pogoni do domu z kibicami ze Stargardu.
Cos im sie chyba w glowach popierdolilo.
Narka .
pozdrowienia dla josha

Kluczyk
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 13:43
Zobaczymy czy sie odważą wejść do klatki z lechem za dwa tygodnie?????:-) :wysmiewanie: [Ostatnio edytowane przez kibol: 2002-10-02 14:59]

Gradus
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 14:17
To prawda, ze jest paru Pyrakow w Stargardzie i slyszalem, ze oni chodza na Blekitnych... Nawet kiedys na meczu Lech-Legia widzialem w TV flage Stargard Szczecinski w barwach Lecha.

J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 14:52
A to h*** pierdzielone

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
Gradus
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 16:31
> Zobaczymy czy sie odważą wejść do klatki z lechem za dwa tygodnie?????:-)
> :wysmiewanie:

[Ostatnio edytowane przez kibol: 2002-10-02 14:59]

kibol dlaczego tak nagle diametralnie zmieniles tresc swojej wypowiedzi? Czyzbys jednak nie byl na tym meczu w Stargardzie??

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 16:38
chuj na nich klade, lubie Blekitnych bo graja dobry futbol noi sa z naszego regionu ale ich kibicow nie nawidze, bo trzymaja sztame z lechem juz chyba 3 rok !!!!!!!

Hold skladam temu miastu...
Gradus
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 17:18
Speed tego sztama to raczej chyba sie nie da nazwac. Po prostu jest paru (chyba bo nie wiem dokladnie ilu) gosci w Stargardzie, ktorzy kibicuja Blekitnym i Lechowi. Nawet kiedys slyszalem teorie skad oni sie tam wzieli ale jest ona na tyle nieprawdopodobna, ze nie bede jej tu opisywal ;).

A..
Kibic
Na forum od 8569 dni

Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 17:28
Heh...jak sie dostana do klatki? Proste.Wbija sie do ich specjala w Stargardzie.

Kluczyk
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 17:30
> > Zobaczymy czy sie odważą wejść do klatki z lechem za dwa tygodnie?????:-)
> :wysmiewanie:

[Ostatnio edytowane przez kibol: 2002-10-02 14:59]

kibol
> dlaczego tak nagle diametralnie zmieniles tresc swojej wypowiedzi? Czyzbys
> jednak nie byl na tym meczu w Stargardzie??

Byłem i czegoś takiego nie widziałem i nie słyszałem ale też wiem ze w Stargardzie są pyry!!!!!

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 18:15
> Speed tego sztama to raczej chyba sie nie da nazwac. Po prostu jest paru (chyba
> bo nie wiem dokladnie ilu) gosci w Stargardzie, ktorzy kibicuja Blekitnym i
> Lechowi. Nawet kiedys slyszalem teorie skad oni sie tam wzieli ale jest ona na
> tyle nieprawdopodobna, ze nie bede jej tu opisywal ;).

po 1. Opisz chcialbym sie posmiac jak taka bezsensowna
po 2. sztama sztama, tak jaest podane na ... kibice.pl ??? nie chyba nie(nie podam bo nie jestem pewnien), ale mam opis druzyn 1,2 i 3 ligi kto jak z kim i jest uklad miedzy lechem a Blekitnymi, chyba, ze stronka w chuja wali

Hold skladam temu miastu...
Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 21:11
Jak dla mnie to moga oni trzymac nawet sztame z Barcelona.Jezeli znalezli sie w Stargardzie z przyczyn niezaleznych i dalej kibicuja Lechowi,to nie ma w tym nic zlego.Na przyklad Papryk mieszka w Poznaniu,a calym sercem jest z Pogonia.Lepiej zajmijmy sie sprawami w Pogoni,niz grupa kilku osob,ktore sympatyzuja z Lechem.

1948
borsuk
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: kibole ze Stargardu - 22/10/2002 17:07
Szczerze mowiac wcale mnie to nie zdziwilo bo slyszalem juz jakis czas(dosyc dawno)temu ze w Stargardzie jest Fan-Club Lecha..Ale Lechowi nawet Blekitni nie pomoga i pokazemy im kto jest lepszy(na boisku)..:)

TYLKO POGON!! UKOCHANA POGON!! CALY SZCZECIN CZEKA...

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
dziki^
Kibic
Na forum od 8494 dni

**

Odp: kibole ze Stargardu - 23/10/2002 02:34
chyba tam sie przejade do tego stargardu z kolesiami na jakis mecz i przywioze pare szlikow lecha ze stargardzkiego mlynka...

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: kibole ze Stargardu - 23/10/2002 12:29
Dziki-nie mamy nic przeciwko.Jedz i kroj ile wlezie.Obys tylko wogole pojechal,a jak pojedziesz to wroc.

1948
dziki^
Kibic
Na forum od 8494 dni

**

Odp: kibole ze Stargardu - 23/10/2002 14:28
Portaboy o mnie sie nie boj ....jak juz pojade to napewno wroce (bo czemu mial bym nie wrocic niby)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Shivan
Kibic
Na forum od 8547 dni

**

Odp: kibole ze Stargardu - 23/10/2002 15:40
sa i to od dosc dawna, jakies 7 lat temu ekipa wybralismy sie do Stargardu i tam sie przez omylke ujawnili :), "wytlumaczone" im zostalo ze popelnili blad i byl spokoj, no ale teraz Pogon w chwilowej niedyspozycji a eLch triumfuje wiec sie i ci odrodzili, coz pewnie jeszcze nie raz zmienia zdanie. Speed co do angoli to musze cie zmartwic, ale dostali oklep i to od nas, przed meczem w Chorzowie 93 co prawda z pomoca Wisly i krotkie starcie (antyterrory wpadly), ale fakt pozostaje faktem ale byla to inicjatywa Pogoni. Pozatym byl to czas gdzie mielismy jakas kilku minutowa zgode (moze nie zgode ale pakt o nie agresji) z Elchem, tak, tak wchodzilismy razem na stadion...

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Łukasz 15
Kibic
Na forum od 8710 dni

Odp: kibole ze Stargardu - 23/10/2002 19:03
hehe taki jest stargard:) stamta pochodze a lech KOLEJARZ LOECH KOLEJrzdlamnie rzadzi LKS SPOJNIA STARGARD A LECH SZMATA

oki
Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: kibole ze Stargardu - 24/10/2002 11:11
co ty Lukaszku wogole gadasz??Widze,ze lekcje sie juz skonczyly i zaczynasz marudzic.Mam dla Ciebie dobra wiadomosc.Wieczorynka sie zaczela.Na pol godziny bedzie spokoj
Jesli nie wiesz o co chodzi,to przeczytaj uwaznie swoj post
P.S. KURWA niektorzy naprawde przesadzaja!

1948
Tomkins
Kibic
Na forum od 8612 dni

Odp: kibole ze Stargardu - 24/10/2002 16:09
Nie pakojcie wszystkich do jednego wora ja jestem ze Stargardu jestem kibicem POGONI a potem Blekitnch !!! a TYch K...ow z poznania niecierpie !!!!!!

All for PoGoN
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769124087 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005