| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: WIDZEW JUDE - 16/10/2002 16:36
ale jestes spostrzegawczy.wiadomo,ze nie darze ich sympatia,ale nie widze sensu zakladania takich tematow.to tak samo,jakby ktos zalozyl temat "Josh to .........".Zastanow sie 2 albo i wiecej razy zanim zalozysz taki glupawy temat.Po co psuc dobry wizerunek tego forum?Zdecydowana wiekszosc uzytkownikow potrafi dostosowac sie do pewnych zasad.Ty niestety nie.Przemysl to.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: WIDZEW JUDE - 16/10/2002 16:56
No cóz.Co ma w tej chwili Widzew do Pogoni oprócz tego,że grają tam nasi byli zawodnicy.Nie wiem.Z tego co wiem to jest forum poswięcone Pogoni i niech tyak zostanie.
|
"CSWD" i to się nie zmieni....
|
|
|
|
Odp: WIDZEW JUDE - 16/10/2002 20:13
Ty Josh chyba nie jestes zbyt rozgarniety no nie?Nie wydaje mi sie..Nie wiem czy chciales zablysnac czy co(w kazdym badz razie Ci nie wyszlo)Nie rozumiem po co wpisales ten post..Kurwa czlowieku jak chcesz pobluzgac Widzew to wpisz sie na ich forum..tu sie mowi tylko o powaznych sprawach i nie ma miejsca na pierdoly..ehh ale sie rozpisalem..
POGON WALCZACA!! POGON WALCZACA DO KONCA!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: WIDZEW JUDE - 16/10/2002 23:21
nie wiem jak Wy to widzicie,ale ja uwazam,ze przez takich pseudouzytkownikow jak josh i kilku innych to forum odstrasza niektorych,ktorzy maja naprawde cos do powiedzenia.Ale nie maja zamiaru polemizowac z takim czlowiekiem,ktory nauczyl sie kilku brzydkich slow i w kolko je powtarza,wplatajac miedzy nie nazwy klubow,ktorych nie lubi.Jezeli ktos ma kompleksy i nie umie nawiazac dyskusji na poziomie-niech lepiej nic nie pisze i zachowa swoje przemyslenia dla siebie.Naprawde tu nikt nie chce czytac takich postow,a co dopiero dodawac do nich swoj komentarz.Wiadomo,ze kazdy czasem moze sie naprawde ostro zdenerwowac i napisac kilka brzydkich slow na jakikolwiek powazny temat,ale miedzy tymi slowami znajda sie takie wyrazenia,ktore w jakis sposob "wkomponuja" sie w k.... albo ch... .Nie mowie,ze jestem jakims swietoszkiem i nigdy nie bluzgam,ale na forum panuje nad soba.Czasem lepiej jest napisac k.... niz kurde,ale trzeba wiedziec kiedy to zrobic.Ale nienormalna jest sytuacja,kiedy na forum pojawia sie nowy uzytkownik i pisze pierwszego albo drugiego posta i uwaza sie za pepek swiata.Mam dobra rade dla tych,do ktorych kieruje tego posta.Po pierwsze-pisz na temat,a jezeli juz odbiegasz od tematu,to zrob to w cywilizowany sposob.Po drugie-nie zakladaj durnowatych postow(niestety jest ich troche za duzo).Po trzecie-kultura osobista wymagana(wiadomo,ze nikt nie bedzie na ciebie wjezdzal,jezeli zdarzy cie sie napisac k....).Po czwarte-nie napinaj sie.Po 5-poczytaj sobie wczesniejsze posty i zobacz jak traktowani sa tu tacy uzytkownicy,ktorzy nie potrafia sie dopasowac do innych. Pozdrawiam.
P.S Al-nie chodzi mi o gwiazdki.Po prostu nie lubie czytac idiotycznych postow.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: WIDZEW JUDE - 16/10/2002 23:43
josh równie dobrze możesz napisać tak na wszystkie inne zespoły,- więc jaki sens 
Al napisałeś coś o gwiazdkach i PoRtAlBoY napisał książkę 
PoRtAlBoY O.K.
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: WIDZEW JUDE - 17/10/2002 12:13
Wchodze na strone patrze a na forum temat WIDZEW JUDE!!!! smieszna sprawa. wstyd, jak tak mozna pisac? Kuwa 2oo2 rok. czasy faszystow minely.
JOSH sluchaj ja nie bije w twoje poglady mysl co chcesz ale na glownej stronie nie zakladaj takich tematow bo niektorych to moze razic. POZDRAWIAM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-