| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Rezerwowy Drumlak - 28/09/2002 15:21
No proszę!!Nawałka powiedział,że Drumlak po kontuzji musi się ograć w rezerwach Zagłębia!!!A ja uważam że równie dobrze mógłby zagrać 15minut w ekstraklasie,niż w rezerwach.I tu wcale chyba nie chodzi o kontuzję,tylko o wstrząśnięcie piłkarzem.A miał się wypromować... hahaha!!!!!
|
Tam gdzie POGOŃ tam i ja!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rezerwowy Drumlak - 28/09/2002 17:42
niestety czasami tak bywa ze oibry zawodnik nie moze sie odnalezc w nowym klubie i taka sytuacje chyba tu mamy , ale mam nadzieje ze jeszcze sie to odmieni.
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rezerwowy Drumlak - 29/09/2002 13:27
Drumlka jest lepszy od Zidane napenwo tylko on potrzebuje kasy i psychologa zeby mu psycholog wode sodowa z glowy wybil i wteyd moge sie zalozyc ze gralby w Realu Madryt
|
|
|
|
|
Odp: Rezerwowy Drumlak - 29/09/2002 14:30
odchodzac do Lubina mowil ze idzie grac o wyzsze cele...i mial racje!!! ktory zespol z okregowki w naszym wojewodztwie stac aby utrzymac Drumlaka? a rezerwy Zaglebia stac teraz Pawelek lezy sobie caly czas na boisku i bez zadnego wysilku gra na przyzwoitym poziomie-nawet strzelil bramke wstyd bo zapowiadal sie z niego dobry pilkarz... dobrze stwierdzil jeden z obserwatorow ostatniego meczu starej Pogoni w Szczecinie (z Ruchem) ze Drumlak do Hanoveru moglby jechac ale tylko po to zeby butelki zbierac przykre ale prawdziwe. kolejna nadzieja polskiej pilki trafila na pilkarski smietnik-jak to mowi Bobo Kaczmarek
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
- 1
-
|