Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Gondor ma w planach Hipermarket... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kluczyk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8547 dni

*

Gondor ma w planach Hipermarket... - 27/09/2002 12:45
Jak informuje dzisiejszy Kurier Szczecinski 10 Wrzesnia br. na terenie Fabryki Mechanizmów Samochodowych Polmo w Szczecine odbyła się konferencja prasowa na której zjawił sie szef firmy Svenska Group Les Gondor zapoznał dziennikarzy i radnych z planem budowy Hipermarketu oraz obiektó rekreacyjnych.Jednym słowem likwidujemy fabrykę i budujemy hipermarket. powiedział na spotkaniu Les Gondor.

zródło infor. Kurier Szczecinski.

Prosze o komentarz......

Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 27/09/2002 12:59
niczego to nie zmienia.jak na razie mamy 3 letni plan Gondora i Wernera(biedowanie)

1948
aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 27/09/2002 13:10
Niech lep[iej zainwestuje wiecej w Pogon.

Pogoń ponad wszystko !!!
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 27/09/2002 13:18
Niech sobie stawia hipermarket podwarunkiem że będzie więcej pieniędzy przeznaczał na klub

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
wioro
Kibic
Na forum od 8625 dni

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 27/09/2002 15:03
no to ladnie!!! artykul dlugi ale baaaaardzo ciekawy:) te1 juz chyba wszyscy wiedza o co chodzi w tym czeskim filmie zwanym Pogoń Szczecin...

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 27/09/2002 15:16
hmmmm sam nie wiem co mam o tym myslec ... Pogonia kieruja zlodzieje i kretacze i jakosciemno widze losy Pogoni :~(

Hold skladam temu miastu...
BJK
Kibic
Na forum od 8957 dni

*

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 27/09/2002 15:27
Chuj z frajerami PORTOWCY jestesmy WAMI!
Chuj ze zlodziejami PORTOWCY jestesmy z WAMI!
Chuj z prezesami PORTOWCY jestesmy z WAMI!!!

POGON! NA ZAWSZE!!!!!

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 27/09/2002 15:35
pieknie qrwa,pieknie ,,,,, brak słów jednym słowem bez komentarz......

wien
Kibic
Na forum od 8714 dni

**

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 27/09/2002 19:43
juz wam kiedys mowilem ze za wszystkim stoji staszek p.

Na Zawsze POGOŃ
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8959 dni

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 27/09/2002 20:26
przez przypadek skasowalem artykul (przepraszam autora postu :))

link do artykulu: http://www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,1036106.html

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 27/09/2002 21:23
Macieq ok nic sie nie stało :-)

J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 28/09/2002 10:11
Oj robi się nieciekawie :(

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
Budrys
Kibic
Na forum od 8948 dni

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 02/10/2002 08:52
Szczecin może stracić Pogoń
Les Gondor, po czterech miesiącach od tranasakcji z Sabri Bekdasem zrezygnował wczoraj z prowadzenia Sportowej Spółki Akcyjnej Pogoń. Tym samym klub ponownie stał się własnością poprzedniego właściciela.
- Wczoraj złożyłem moje akcje Pogoni do depozytu - oświadczył Les Gondor prezes SSA Pogoń. - Poinformowałem prawników Sabri Bekdasa, że nie będę spłacał dalszej części należności za spółkę. Decyzję podjąłem po poniedziałkowych obradach Rady Miasta, podczas których zrobiono ze mnie złodzieja. Mimo, że dwukrotnie prosiłem o głos nie wpuszczono mnie na mównicę.
Przypomnijmy, że komisja budownictwa wycofała projekt uchwały dotyczący wybudowania na terenie szczecińskiej fabryki Polmo centrum handlowo-rekreacyjnego.
- Gdy dowiedział się o tym szwedzki inwestor, który planował przeprowadzić inwestycję na terenie Polmo, a w przyszłości również wokół stadionu Pogoni, natychmiast wycofał się z interesu - dodał Gondor.- W ten sposób Szczecin stracił setki miejsc pracy, a ludzie miejsce do godnego wypoczynku. Natomiast Pogoń pieniądze z części wpływów, które miał w przyszłości przynosić obiekt.
Prezes SSA Pogoń twierdzi, że zainwestował dotychczas w morski klub 6.5 mln złotych, wydając pieniądze głównie na akcje spółki. Umowa z Sabri Bekdasem dotycząca sprzedaży udziałów opiewała na 13 mln zł. Miały one zostać przelane na konto tureckiego właściciela w kilku ratach. Wczoraj upłynął termin przelania kolejnych 4 mln zł.
- Gdybym to zrobił utopiłbym następne pieniądze. Te 6,5 mln złotych, które już przekazałem Bekdasowi, są dla mnie nie do odzyskania. W Szczecinie nie ma klimatu do robienia interesów. Wycofuję się z Pogoni i niech inni się martwią co się będzie działo z klubem - zakomunikował swoją decyzję Les Gondor.
Umowa pomiędzy Bekdasem a Gondorem zawierała punkt mówiący, że w przypadku wycofania się Gondora klub ponownie staje się własnością biznesmena rodem znad Bosforu. Bekdas ma nieograniczone prawa do Pogoni.
Wtajemniczeni mówią, że po nieudanej przygodzie z Pogonią Bekdas na pewno nie wróci do Szczecina. W rozmowie z Gondorem zapowiedział, że przeniesie zespół w miejsce gdzie obecnie prowadzi interesy, czyli do... Tomaszowa Mazowieckiego.
Sabri Bekdas był wczoraj nieuchwytny. Przebywa na urlopie w Stanach Zjedoczonych.
Tymczasem Gondor od wczoraj próbuje odzyskać zainwestowane pieniądze. Ponoć bliski realizacji jest już transfer do innego klubu Ferdinanda Chi-Fona.

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Yakumo
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: Gondor ma w planach Hipermarket... - 02/10/2002 10:06
no to zajebiscie :( a juz zaczynali dobrze grac.... no k**** jakie to wszystko jest popierdolone

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769127574 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005