| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jednak Brasilia nie w Pogoni ? - 24/09/2002 21:28
Jak donosi Pogoń.v.pl Brasilia jednak moze nie zagrac w Pogoni a informacje te potwierdza
http://www.legialive.pl/news.asp?NewsID=5460, o to tekst z v.pl:
Jak informuje najnowsze wydanie tygodnika "Nasza Legia" los byłego napastnika Wisły Kraków i Pogoni Szczecin - Christianio de Souza Brasilii - ostatnio grającego w Niemczech, nie jest jeszcze przesądzony.
Kilka dni temu działacze Pogoni zapewniali, że Brasilia powróci do Szczecina i będzie jednym z wzmocnień, jakie dokona nasz klub przed rundą rewanżową. Jednak według "Naszej Legii" menedżer filigranowego zawodnika niedawno zadzownił do włodarzy Legii i zaproponował usługi napastnika z Brazylii.
Dodajmy, iż transfery w polskiej lidze będzie można dokonowyać dopiero po zakończeniu rundy rewanżowej. /ser/
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Jednak Brasilia nie w Pogoni ? - 24/09/2002 21:42
Niechce byc złosliwy ale ty speed mówiłes cos kiedys że jak osiagniesz 1000 postów to znikasz z forum? (wiem bo wczesniej czytałem wasze forum) A co do Brasili to że on chce grac u nas to jeszcze nic nieznaczy......
|
LEGIA&POGOŃ
|
|
|
|
Odp: Jednak Brasilia nie w Pogoni ? - 24/09/2002 21:54
> Niechce byc złosliwy ale ty speed mówiłes cos kiedys że jak osiagniesz 1000
> postów to znikasz z forum? (wiem bo wczesniej czytałem wasze forum) A co do
> Brasili to że on chce grac u nas to jeszcze nic nieznaczy......
Kawa(L) wiem- zapraszam na forum "pogononline" temat "Z kim chcecie chata". Tam wyjasnilem.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jednak Brasilia nie w Pogoni ? - 16/10/2002 14:11
Wiceprezes nie zdążył się jeszcze po powrocie zaaklimatyzować, a już odebrał telefon od błyskotliwego pomocnika Brasilii, który z chęcią wróciłby do Krakowa. Brasilia został sprowadzony do Wisły na jesieni 1998 r., kiedy po raz pierwszy "Białą Gwiazdę" trenował Franciszek Smuda, później grał w Pogoni Szczecin i Energie Cottbus. Przed tym sezonem Brasilia stracił pracę.
- Na razie nie ma o czym mówić - twierdzi Zdzisław Kapka. - Brasilia był u nas i nie sprawdził się, więc nie ma sensu próbować go ponownie.
Czy szefowie Wisły nie zmienią jednak zdania w tej sprawie? Brasilia gra na lewej pomocy, a plany odejścia z polskiej ligi snuje wiślacki lewy pomocnik Kamil Kosowski.
|
|
|
|
- 1
-
|