| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zmiana w zarzadzie pogoni!!!!!!!!!! - 23/09/2002 19:37
Ja uwazam ze to tylko kolejna plotka panow z Przegladu Sportowego. Przeciez Pan Gondor poswiecil bardzo duzo czasu na sprawdzanie akt Pogoni, jej wierzycieli i planow na przyszlosc itp. Pozatym to jest bezsensu !!! Przeciez Gondor placi Bekdasaowi, wiec niby ma jeszcze raz placic za Pogon jakiemus frajerowi ? Buahhaha 220tys i Pogon jego Ej no ludzie tu jest jakis przekret !!!! Ja w to nie wierze.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zmiana w zarzadzie pogoni!!!!!!!!!! - 23/09/2002 20:04
speed jak nie wiesz o co chodzi to poczytaj prase,a zreszta co ja ci bede mowił P.Gosieniecki jest działaczem PZPN i wie najlepiej co ma zrobic, napewno nie skrzywdzi Pogońi bo z tym klubem jest zwiazany od dawna, zanim pojawił sie jeszcze bekdas , Gondor to on pożyczył pieniadze klubowi kiedy Pogoń była w dołku a teraz chce je odzyskac a działacze mks nie chca oddac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zmiana w zarzadzie pogoni!!!!!!!!!! - 24/09/2002 09:23
na pewno dojdą do porozumienia z Gondorem za jakieś 100 tyś i miejsce w zarządzie. Gosieniecki kiedyś wprowadził za własne pieniadze Stal vel Odrę Szczecin do II ligi. No i poza tym jest "miejcowy". Znam trochę Gosienieckiego i wiem, że na pewno nie bedzie działał na szkodę Pogoni.
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
Odp: Zmiana w zarzadzie pogoni!!!!!!!!!! - 24/09/2002 13:42
> na pewno dojdą do porozumienia z Gondorem za jakieś 100 tyś i miejsce w
> zarządzie. Gosieniecki kiedyś wprowadził za własne pieniadze Stal vel Odrę
> Szczecin do II ligi. No i poza tym jest "miejcowy". Znam trochę Gosienieckiego
> i wiem, że na pewno nie bedzie działał na szkodę Pogoni.
Wiadomo, ze jak miejscowy to chce jak najlepiej, ale on nie ma za duzo pieniedzy co za tym idzie byloby mu bardzo trudno utrzymac Pogon w 1 lidze, co dopiero stworzyc z niej klasoy zespol. Ja mu zycze wszystkiego najlepszego ale z dala od prezesowania Pogoni, moglby byc Dyrektorem ds sportowych
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|