Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bartek wezwany do PZPNu << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Paulinus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8545 dni

Bartek wezwany do PZPNu - 15/09/2002 16:20
Za PS:” Wydział Dyscyoliny PZPN chce wytropić, którzy trenerzy pobierają haracze od piłkarzy za grę.Coraz cześciej pojawiają sie w mediach opowieści o nieamowitych praktykach, w których poszczególni piłkarze muszą płacic trenerom, aby zostali wpuszczeni na boisko....W czwartek w podobnej sprawie oczekiwano w PZPN Bartosza Ławę, poprzednio gracza Pogoni Szczecin, a od niedawna Amiki Wronki.-mamy informację, że w wypowiedziach zawodnika Bartosza Ławy pojawiła sie sugestia, iż trenerzy rzekomo biorą od zawodników pieniądze- powiedział praewodniczacy Wydziału Dyscypliny, Wiesław Maciak.- Nie możemy dokładnie ustalić treści tego tekstu, który pojawił sie gdzieś w internecie, dlatego poprosiliśmy zawodnika o przyjazd na posiedzenie Wydziału.
Niestety Ława nie przyjechał na wezwanie PZPN, ale przewodniczący liczy, ze piłkarz nie zlekceważył sprawy.-Przysłał nam wyjaśnienie,ze w środę grał mecz w Bełchatowie, póżno wrócił , więc prosi o usprawiedliwienie. Uznaliśmy,ze sprawa nie jest aż tak pilna, ale chcemy ja wyjaśnić- stwierdził przewodniczący Wydziału Dyscypliny.”
A co na to Bartek:
”- Nie mogłem przyjechać na Wydział Dyscypliny PZPN. W czwartek graliśmy w Bełchatowie mecz Pucharu Polski , wróciliśmy do wronek bardzo póżno . A przecież jeszcze wczoraj trenowaliśmy, przygotowywaliśmy się do spotkania ligowego z Górnikiem Zabrze. Sytuację przedstawiliśmy na piśmie w PZPN. Mamy zresztą nadzieję,że sprawą będzie mógł zająć się Wielkopolski Związek Piłki Nożnej. Bo do Warszawy jest daleko, taka podróż w dwie strony zajmuje cały dzień, a my przecież wystepujemy w europejskich pucharach, gramy co trzy dni.
Szczerze mówiąc, nawet nie wiem, po co jestem wezwany. Przecierz niczego nie przeskrobałem. Słyszałem,że chodzi o wywiad, którego udzieliłem. Przejrzałem wszystkie swoje wypowiedzi z ostatnich tygodni i nie znalazłem w nich niczego kontrowersyjnego. Ktoś tam w internecie napisał, że niby musiałem w Pogoni płacic pieniądze trenerowi za wystawianie mnie do składu. Ale to nie są moje słowa, więc z czego mam się tłumaczyć? Ja nigdy czegoś takiego nawet nie sugerowałem.”

"CSWD" i to się nie zmieni....
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8959 dni

Odp: Bartek wezwany do PZPNu - 15/09/2002 17:53
> Nie możemy dokładnie
> ustalić treści tego tekstu, który pojawił sie gdzieś w internecie
> Ktoś tam w internecie napisał

lol :)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Bartek wezwany do PZPNu - 15/09/2002 19:54
Przeciez wiadomo, ze wiekszosc trenerow bierze, ale jestem pewien w 100%, ze nie biora Smuda, Wdowczyk (przynajmniej nie bral) trenerzy zagraniczni, Mariusz Kuras i jeszcze kilku. PZPN powinien to jak najszybciej wyjasnic !!!!!!!

Hold skladam temu miastu...
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: Bartek wezwany do PZPNu - 15/09/2002 22:42
Skąd masz takie informacje!!!!!!!!!!!!

celciusz
Kibic
Na forum od 8918 dni

Odp: Bartek wezwany do PZPNu - 16/09/2002 16:02
a czy ten leszcz gra jeszcze w amice bo wczoraj widzialem jak szalal na baletach juz

Shivan
Kibic
Na forum od 8547 dni

**

Odp: Bartek wezwany do PZPNu - 16/09/2002 16:25
dzisiaj widziany byl w empiku zakupowal prase i spieszyl sie na pociag (raczej do wronek)

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Bartek wezwany do PZPNu - 16/09/2002 16:26
kibol ja czy paulinus ??

Hold skladam temu miastu...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769134068 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005