| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisla - Pogon 3:0 - 14/09/2002 21:13
W pewnym sesie was rozumiem..Pogon przegala..mnie tez to boli,ale z drugiej strony Wisla byla 99% faworytem i trzeba bylo spodziewac sie takiego wyniku..Nie wpadajcie w histernie!Jestem pewien ze w meczu z KSZO nasi pilkarze pokaza co tak naprawde potrafia..aha OBECNOSC NA MECZU OBOWIAZKOWA!!!
POGON WALCZACA!! POGON WALCZACA DO KONCA!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisla - Pogon 3:0 - 14/09/2002 21:34
tego mozna bylo sie spodziewac ale osobiscie myslalem ze powalcza o jakis remis ale gramy dalej i trzeba wierzyc ze wyrobek cos zmieni i Pogoń zacznie lepiej grac i wygrywac i miejmy nadzieje ze juz w piatek zdobeda pierwsze 3 pkt w tym sezonie.
|
..::MKS Pogoń Szczecin::..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisla - Pogon 3:0 - 14/09/2002 22:35
Chyba tak naprawde nikt nie wierzył w to,że zdobędą punkty z wisłą-zobaczymy ze słabszymi zespołami czy Wyrobek coś poprawi-przecież nie popsuje bo gorzej już być nie może...
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Wisla - Pogon 3:0 - 14/09/2002 22:37
> W pewnym sesie was rozumiem..Pogon przegala..mnie tez to boli,ale z drugiej
> strony Wisla byla 99% faworytem i trzeba bylo spodziewac sie takiego wyniku..Nie
> wpadajcie w histernie!Jestem pewien ze w meczu z KSZO nasi pilkarze pokaza co
> tak naprawde potrafia..aha OBECNOSC NA MECZU OBOWIAZKOWA!!!
POGON WALCZACA!!
> POGON WALCZACA DO KONCA!!!
borsuk tylko zobacz ze my mamy nadzieje po kazdej kolejce ze za tydzien juz na pewno bedzie lepiej zycze zwyciestwa pilkarzom i przede wszystkim nam-kibicom,ale bedzie ciezko po dzisiejszym meczu KSZO z Legia a swoja droga ciekawe co pan w. mial na mysli mowiac ze Pogoń bedzie miala zly start ale pozniej zacznie wygrywac...ciekawe ile kolejek to dla niego poczatek ligi? bo tu zaraz bedzie polowa rundy a u nas ciagle tylko ten remis wywalczony po marnym meczu z Legia. a co do obecnosci to koniecznosc trzeba pokazac wszystkim komu najbardziej zalezy na Pogoni! Pogoń to MY!!!
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
Odp: Wisla - Pogon 3:0 - 14/09/2002 22:41
No coz ...Jak juz ktos zaznaczyl porazka z Wisla byla "planowa"...Ja jednak bylbym optymista....umiarkowanym oczywiscie...Najciezszych przeciwnikow mamy juz za soba i zostaly nam druzyny z ktorymi bedziemy walczyc bezposrednio o utrzymanie...To beda mecze prawdy, ktore zadecyduja o tym czy w tym skladzie zaslugujemy na pierwsza lige czy nie...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: Wisla - Pogon 3:0 - 14/09/2002 23:01
Szkoda ze przegrali ale tego sie wszyscy spodziewali. Jako jedyny na 107 osob typowalem wynik dla Pogoni. Zawsze tak bede głosował. Moze w konu bedzie wynik taki jaki typuje
|
|
|
|
|
Odp: Wisla - Pogon 3:0 - 14/09/2002 23:42
przeciez to bylo oczywiste ze przegraja tylko ze stawialem wynik 3:1 dla Wisly mialem nadzieje ze cos strzela. No coz KSZO nie jest ligowym potentantem i powinnismy to wygrac. Zobaczycie pierwsze 3 pkt. w tym sezonie zdobedziemy w meczu z KSZO !!!!! wynik 2:1 dla Pogoni, Chifon i Saranovic.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Wisla - Pogon 3:0 - 15/09/2002 01:16
Bardzo ciekawa wypowiedz na temat przygotowania kondycyjnego naszej druzyny!
- Od kilku kolejek jesteśmy w wyraźnym dołku - mówi pomocnik Pogoni.
Leszek Pokładowski, pomocnik Pogoni: - Od kilku kolejek jesteśmy w wyraźnym dołku. Nie wiem z czego to wynika. W meczu z Wisłą mieliśmy ogromne problemy z wyprowadzaniem składnych akcji. Nie nadążaliśmy też za atakami wiślaków. Chcieliśmy grać jak najdalej od własnego pola karnego, ale nie bardzo nam to wyszło. Trzeba przyznać, że w Krakowie gra się niezwykle ciężko. Wisła to świetna drużyna, jakby nie było kandydat na mistrza. Największe wrażenie zrobił na mnie Kalu Uche.
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
Odp: Wisla - Pogon 3:0 - 15/09/2002 11:39
Ale zauważyliscie jak my jestesmy przygotowani kondycyjnie  ? W ostatnich 4 meczach
Pogoń tracila bramki w 10 ostatnich minutach spotkania !!!! Chyba cos jest nie tak. Jak tak dalej bedzie to czeka nas 2 liga . Z kszo musimy podjac chociaz walke ,ale bedzie ciezko bo oni sa w formie co udowodnili w Warszawie.  Ale WYGRAMY !!!
|
Pogoń ponad wszystko !!!
|
|
|
- 1
-
|