| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
TVP POGOŃ !!!! - 10/09/2002 09:46
Poniedziałkową konferencję prasową z udziałem prezesa SSA Pogoń filmował operator TVP Pogoń. Program z informacjami o klubie być może trafi do szczecińskich kablówek.
-----------
mówiłem - nie wklejajcie newsów!!!! - Macieq
|
Pogoń ponad wszystko !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: TVP POGOŃ !!!! - 10/09/2002 11:08
Jeszcze nie jest przesadzone o tej TV Pogon ale na 99% bedzie jeszcze niwaiadomo
na jakich bedzie ale jak zrobia tylko na kablowkach to ich tak zblozgam ze geby nieotworza niech zrobia ten kanal na nadajnikach na ziemnych i na CYFRZE +
|
|
|
|
|
Odp: TVP POGOŃ !!!! - 10/09/2002 11:57
Zajebisty pomysl jak wypali i bedzie dostepny dla wiekszosci kibicow to EXTRA!
TYLKO POGON UKOCHANA POGON! [Ostatnio edytowane przez Fanik: 2002-09-11 11:58]
|
W Jedności Siła...
|
|
|
|
Odp: TVP POGOŃ !!!! - 10/09/2002 13:47
Juniorzy mlodsi Pogoni, trenowani przez Z.Kasztelana (roczniki '87 i 86) na treningi musza przynosić swoje, prywatne piłki ... cz pokaże to TV Pogoń ?
|
Pogoń to my!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: TVP POGOŃ !!!! - 10/09/2002 19:51
PROGRAM TV POGOŃ
10.00 Poranny rozruch z piłkarzami
10.30 Kawa czy herbata - prowadzi Piotr Werner
12.00 W samo południe - Les Gondor przedstawia
13.00 Przyroda i geografia - życie fauny i flory na działkach wokół stadionu.
14.00-18.00 Przerwa, muzyka turecka
18.00 Temat dnia - rozmowy Piotra Wernera
20.00 Mecz na życzenie - retransmisja meczu Pogoń-Górnik
22.00 Wspomnienia - program Sabriego Bekdasa
23.00 Prezentacja aktualnego składu - Horror w reżyserii Piotra Wernera
23.30 Zakończenie programu i hymn.
|
21:37
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: TVP POGOŃ !!!! - 10/09/2002 21:31
Ale super wiadomosc dostalem od KOVERA jak bedzie na cyfrze to uwielbiam Gondora
Dobrze ze bedzie na CYFRZE bo ja niemam kablowy a mam cyfre hehe aler jak na Cyfrze bedzie tylko na zlotym lub na platynowym tos ie zabije
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: TVP POGOŃ !!!! - 11/09/2002 14:05
Telewizja telewizją, na pewno bedzie to kronika działań nowego zarządu, bo np. na pokazywanie goli nie wyrazi zgody C+, ale mi sie marzy coś innego - pamiątkowa kaseta ze z fragmentami wszystkich meczów i goli Pogoni w sezonie. Wiem, że z przyczyn obiektywnych (canalowo-cyfrowych) jest to niemożliwe, ale może kiedyś...
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
Odp: TVP POGOŃ !!!! - 11/09/2002 15:55
> Juniorzy mlodsi Pogoni, trenowani przez Z.Kasztelana (roczniki '87 i 86) na
> treningi musza przynosić swoje, prywatne piłki ... cz pokaże to TV Pogoń ?
nie Kasztelana, 87 moze ma Kasztelan ale 86 i 84 trenuje pan Danielewicz, co do pilek to prawda, i zapowiedzieli, ze jesli pilek nie bedzie to mamy po treningu mozemy wracac do domu !!! [Ostatnio edytowane przez SPeeD^^: 2002-09-03 15:56]
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: TVP POGOŃ !!!! - 13/09/2002 09:36
No to po raz kolejny okazuje się że Gondor to debil bez wiedzy a kibice to naiwniacy, którzy kupią każdy kit. TV Pogoń? Co to qrwa ma być! Trochę poczytajcie na necie o telewizjach. NIE MA TYAKIEJ MOŻLIWOŚCI. Jest coś takiego jak KRRITV i częstotliwości. Pokażcie mi jakąś kalobówkę w Szczecinie, które emituje własny program, a nie plansze? Audycje o klubie pewno Gondor chce robic siłami swojej kablówki w Gorzowie - GTV, ale kto to kupi i wyemituje. TVP Szczecin, Polsat, Cyfra +? Bez jaj!!!!.
Jak Gondor cos pierdnie o CNN to też uwierzycie? Gondor i Werner robią z ludzi w Szczecinie WAŁA i myślą, że tu sami frajerzy mieszkają. Rozp....lą Pogoń, opyla grunty, wezmą kasę i PA!
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|