Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PabloO
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8540 dni

CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 06/09/2002 20:38
Pytanie zadane w tytule wygląda na retoryczne. No bo jak można wierzyć, kiedy jego ukochany klub dostaje baty raz po raz i to od zespołów, które jeszcze trzy, cztery lata temu wydawały nam się egzotyczne. No bo w czym lepszy jest Grodzisk Wlkp. od Szczecina, że posiada ustabilizowany (pod względem organizacyjnym, finansowym, kadrowym) zespół, a tak duże miasto jak Szczecin nie może posiadać markowej drużyny. Otóż być może wydam się naiwnym, trzepniętym na punkcie Pogoni kibicem, ale ja ciągle wierzę. Wierzę, że wzorem Krakowa, Warszawy, Łodzi - Szczecin również dołączy do miast, z których klub będzie postrachem innych drużyn. I to postrachem nie pod względem chuliganów, czym niestety dorównujemy wspomnianym miastom, ale pod względem sportowym. Niech będzie tak, że przyjazd Pogoni do mieścin typu Grodzisk Wlkp., Jaworzno itp. będzie atrakcją ściągającą tłumy na trybuny a nie okazją do zdobycia łatwych punktów. Bardzo chcę doczekać tych czasów i mocno wierzę w to, że nastąpią już niedługo. Nazwa Pogoń Szczecin nie pasuje do innej ligi niż I, i temu nie zaprzeczy nawet ten, kto bardzo Pogoni nie lubi. Czekając z niecierpliwością na lepsze czasy - pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców Pogoni.

Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham Cię. Bo najlepsza w Polsce jest, POGOŃ SZCZECIN MKS
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 06/09/2002 20:57
Za rok bedziemy walczyc o puchary a za dwa o mistrzostwo natomiast w tym bedziemy bronic sie przed spadkiem !!!!! w tej rundzie bedzie slabo ale w nastepnej bedziemy wygrywac mecz za meczem i nie spadniemy !!!!!

Hold skladam temu miastu...
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 06/09/2002 21:56
Nadzieja matką głupich......

cosby b.
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 06/09/2002 22:27
Hmmm ciekawe pytanie, z natury jestem czlowiekiem niewiernym ale w tym przypadku wierze, naprawde wierze.

ale to już było i nie wróci więcej
cosby b.
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 06/09/2002 22:29
Hmmm ciekawe pytanie, z natury jestem czlowiekiem niewiernym ale w tym przypadku wierze, gleboko wierze, a wiara czyni cuda :D.
[Ostatnio edytowane przez cosby b.: 2002-09-10 22:31]

ale to już było i nie wróci więcej
Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 06/09/2002 23:27
wierzyc trzeba do konca.praoblem w tym ze wiara to nie wszystko.

1948
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 07/09/2002 09:18
Ja wierze coraz mniej ale wciąrz mam nadzieje :)

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
Gaca
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 07/09/2002 09:41
Wierze. Tylko to mi narazie zostalo

aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 07/09/2002 16:55
Trzeba wierzyc !!!! W nastepnej rundzie pokazemy na co nas stac naprawde. Moze juz od meczu z kSZO zaczniemy wygrywac !!!

Pogoń ponad wszystko !!!
paulinuska
Kibic
Na forum od 8538 dni

Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 08/09/2002 00:23
Gdybym nie wierzyła nie byłoby najmniejszego sensu chodzić na mecze. I wierzę, z każdym dniem wiecej, bo optymiści żyją dłużej i Ich życie jest szczęśliwsze.A przekazując swoją pozytywną energię, być moze w końcu pomorzemy Pogooni

Miłość do Pogoni jest naszym losem, Zwyciestwo naszą nadzieją!
TUZIOL
Kibic
Na forum od 8892 dni

Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 08/09/2002 21:51
Nie chodze na mecze Pogoni Szczecin, gdyz mieszkam 180 km od Szczecina :P Mam tylko moja Pogon Swiebodzin, ktora tez ciezko jedzie... Ale nic... wierze ze kiedys sie poprawi. Wierze w Pogon! Pozdrawiam wszystkich kibicow :)

TUZIOL ( www.TUZIOL.spec.pl )
laik
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 08/09/2002 21:54
a ja wierze ze nawet jak nie pojdzie nam teraz to w rundzie rewanzowej zostaniemy RYCERZAMI WIOSNY !!! ;)) i spokojnie sie utrzymamy ;)

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
F48
Kibic
Na forum od 8538 dni

**

Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 08/09/2002 22:05
Ja wierze tak jak wiekszosc fanatykow Naszego Ukochanego Klubu, Wiara Czyni Cuda , a jak juz bysmy mieli spasc to sciagnijmy ze soba Poznanska Lokomotywe!!! :)))

W Jedności Siła...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769138030 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005