Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dominvip
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8712 dni

Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 12:10
Od prowadzenia pierwszej drużyny odsunięty zostal Albin Mikulski. Jego miejsce zajął duet trenerski Jerzy Wyrobek i Leszek Jezierski.

Wstaję rano, robię przedziałek i mam fajrant...
cosby b.
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 12:20
Calkiem ciekawe tylko czy da sie zrobic z tych pilkarzy cokolwiek ponadto niz do tej pory pokazali? I moze wkoncu ktos wie czym sie zajmie przydupas Hanysa, skoro go nie zwolinili to co bedzie robil?

ale to już było i nie wróci więcej
--
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 12:57
Wedlug mnie to troche zle ze wyrobek jest trenere ale moze cos zrobi z tymi pilkarzami napewno do druzyny potrzebny jest psycholog
zeby znimi pogadal bo oni szybko sie spalaja

wioro
Kibic
Na forum od 8625 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 12:57
sądze że ta współpraca może przynieść efekty, tylko zmiana nastąpiła przynajmniej tydzień za późno ponieważ skończył sie już okres transferowy oraz pożegnaliśmy już Bartka i Maćka:(

p.s. czy to jest duet na te 2 tygodnie do "ułożenia" zespołu czy będą pracowali na stałe?

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 13:27
Miejmy nadzieje że to przynieśie efekty :)

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
dary
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 13:31
ale niestety zostaje Gałuszka. Chociaż właściwie to się nie dziwię. Nie wyobrażam sobie Napoleona biegającego na treningu

POGOŃ TO MY !
aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 13:45
Jak nie bedzie ukladów to na pewno sie utrzymamy.

Pogoń ponad wszystko !!!
dary
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 13:46
no i właśnie na układy jest Jezierski...

POGOŃ TO MY !
--
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 13:54
Miejmy nadzieje ze ci trenerzy zrobia cos z tej pOGONI Wyrobek przeciez super zaczynal z ruchem i odra to dzieki niemu Ruch i ora weszli do 1ligi, a jak zaglebie przegrywalo przez majewskiego to wyrobek wszedl nikogo niekupowal zrobil pozadek i grali super miejmy nadzieje ze tak zrobi z Pogonia (chodzi mi o urzymanie w 1 lidze a niesposzczenie do 2 i wejscie do drugiej :)) )

ficiu
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 14:24
Nowy trener daje nowe nadzieje. Ja liczę, że od meczu z KSZO ( z Wisłą będzie trudno ) Pogoń rozpocznie marsz w górę tabeli.

w żyłach...
Arthur X
Kibic
Na forum od 8568 dni

**

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 14:37
Juz sam fakt ze zona pana Jezierskiego puscila go do Szczecina jest duzym sukcesem .Po zakonczeniu sezonu 86/87 kiedy Pogon zdobyla pod kierownictwem Jezierskiego wicemistrzostwo Polski wlasnie wielce szanowna Pani Henryka Jezierska nalegala na zakonczenie pracy w portowym miescie poniewaz
liczne grono przyjaciol klubu tak pokochalo sympatycznego trenera ze calonocnym zakrapianym kolacyjkom nie bylo konca.
Jezierski ma pelno kumpli w Szczecinie sa to przede wszystkim byli mniejsi sponsorzy Pogoni ktorzy pomagali indywidualnie pilkarzom i samemu Napoleonowi
podczas jego poprzednich pobytach w klubie.

koVal
Kibic
Na forum od 8935 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 14:42
Wyrobek to dobry, solidny trener. U mnie ma kreddyt zaufania. Pytanie tylko, czy z tych graczy da się jeszcze cos zrobic?

100%EG
eker
Kibic
Na forum od 8953 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 15:18
Jedno co mo sie naprawde bardzo nie podoba ze mamy kolejnego slazaka w Szczecinie ! Dobrze chociaz ze jest Napoleon!

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
wski
Kibic
Na forum od 8942 dni

**

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 15:23
jak dla mnie jerzy w to jedyny trener ktory zgodzil sie w chwili obecnej na prace w szczecinie z tych w miare znanych, a jezierski to lisek, ktory po miesiacu sie zwinie!!
pozdrooo

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8815 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 15:43
Mam nadzieję, że nowy duet trenerski coś zmieni w drużynie Pogoni. Obawiam się jednak, że zmiana trenera to tylko zasłona dymna. Podobnie jak w naszych rządach - źle się dzieje to trzeba zmienić ministra albo premiera żeby uspokoić ludzi. Lepiej nie będzie ale spokojniej napewno... przynajmniej jakiś czas. A potem... Zmienić...itd.

A po przeczytaniu historii p. Wyrobka i jego związków z Mikulskim przypomniało mi się pewne powiedzenie: "Brat po bracie na jednym warsztacie..."
Powodzenia! [Ostatnio edytowane przez pinkfloyd: 2002-09-06 18:56]

Polska nARKA! Polska
laik
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 15:52
A ja mam nadzieje ze karta sie odwroci i Pogoń bedzie stac na zdobywanie bramek i punktow, i tak naprawde nie wazne kto jest trenerem byle jego praca przyniosla efekty na boisku. Zycze im powodzenia.

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 16:14
Hmmm do Wyrobka nic nie mam ale oczekiwalem lepszego trenera [Ostatnio edytowane przez SPeeD^^: 2002-09-04 16:15]

Hold skladam temu miastu...
wien
Kibic
Na forum od 8714 dni

**

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 16:19
to prawda ja liczlem na wdowczyka albo engele ale to nie realne bo kosztowal by pewnie majatek... [Ostatnio edytowane przez wien: 2002-09-04 16:19]

Na Zawsze POGOŃ
papryk
Kibic
Na forum od 8707 dni

**

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 17:45
Pogoń ma długi i tym Gondor tłumaczy zmianę piłkarzy na tańszych ( niestety gorszych ), zmana trenera i plan trzyletni........ Powiedzmy, że można dopatrzeć się sensu, ale pod warunkiem że MKS utrzyma się w lidze !
Panie Gondor, proszę o tym nie zapomnieć !
Panie Wyrobek i panie Jezierski,- powodzenia, liczymy na panów profesjonalizm i zaangażowanie.
P.S. W obecnej sytuacji nie jest aż tak trudno zdobyć sympatię i zaufanie kibiców :)

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
verte
Kibic
Na forum od 8552 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 20:35
PYTANIE JEST TAKIE: CZY POTRAFIĄ ZMUSIĆ TYCH LUDZI DO WALKI PRZEZ 90 MINUT. iNACZEJ PRZY TYM ZESTAWIE "GWIAZD" NIC Z EKSTRAKLASY NIE BĘDZIE.

21:37
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769141707 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005