| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Liberda w miejsce Dudka!? - 03/09/2002 13:22
To chyba pomylka ze liberda zostaje powloany w miejsce dudka na mecz z san marino przeciez majdan jest o 100 razy lepszy od liberdy tego Bonka to juz chyba pojebalo
|
Pogoń Walcząca!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liberda w miejsce Dudka!? - 03/09/2002 15:16
Moje zdanie jest takie....Boniek to dupa nie trener ale chce byc uwazany za super eksperta...Dlatego wlasnie podejmuje decyzje ktore dla wielkszosci sa niezrozumiale vide powolanie do kadry Kusia.W ten sposob wychodzi na to ,ze on wie wiecej niz przecietny czlowiek interesujacy sie futbolem.Zycze Polsce jak najlepiej w konfrontacji z San Marino ale patrzac na radosna tworczosc "selekcjonera" jestem pelen obaw...Tak czy inaczej mam nadzieje ,ze Zibi szybko spadnie ze stolka bo dla mnie Boniek jako selekcjoner to od poczatku byl poroniony pomysl ...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: Liberda w miejsce Dudka!? - 03/09/2002 15:16
>>A skad wiadomo ze go nie
> lubi ?
Przeciez chyba kazdy to wie.Bylo posluchac jak sie wypowiadal o nim przed i po ( katastrofa ) meczu z Belgią.On jest z Amiki i na pewno woli bramkarzy z ligi niz z zagranicy. Majdan popelnil 1 glupi blad i to kosztowalo go utrate miejsca w kadrze ? heheh
|
Pogoń ponad wszystko !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liberda w miejsce Dudka!? - 03/09/2002 16:03
> >>A skad wiadomo ze go nie
> lubi ?
Przeciez chyba kazdy to wie.Bylo posluchac jak sie wypowiadal o nim
> przed i po ( katastrofa ) meczu z Belgią.On jest z Amiki i na pewno woli
> bramkarzy z ligi niz z zagranicy. Majdan popelnil 1 glupi blad i to kosztowalo
> go utrate miejsca w kadrze ? heheh
I zrobil ten sam glupi blad kilka dni pozniej w meczu ligowym na ktorym byl Boniek.
|
|
|
|
|
Odp: Liberda w miejsce Dudka!? - 03/09/2002 16:32
Lubie Radka ale może to i dobrze że go nie powołał bo coś czuje że repra może mieć w sobotę wielkie kłopoty...ale jestem przekonany że w meczach z "poważniejszymi" rywalami duet bramkarski tworzyć będzie Dudek i Majdan
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liberda w miejsce Dudka!? - 03/09/2002 18:11
Majdan wroci i to bardzo szybko, San Marino pokaze co za bramkarz z Kowaleskiego, a Liberda chyba dlatego ze przepisy nie pozwalaja na powolanie kogos z zagranicy w ostatniej chwili choc wolalbym Szamotulskiego.
|
ale to już było i nie wróci więcej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liberda w miejsce Dudka!? - 03/09/2002 19:10
ficiu czzbys został nowym redaktorem , czy to ja jestem nie w temacie ? a co do bramkarzy to Kowalewski bedzie pierwszym do czasu az Dudek sie wykuruje , wg mnie Liberda to wielka pomyłka , bardziej utalentowany jest juz Lech (bramkarz) (( zartuje oczywiscie))
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Liberda w miejsce Dudka!? - 03/09/2002 20:19
toz zamiast Kowalewskiego lepiej postawic w bramce prawdziwego gibona i bedzie taki sam efekt. oby nie. moim zdaniem na lawke to sobie moze powolywac kogo chce, to prawie bez znaczenia. fakt faktem ze bronic powinien Majdan.
|
A-L-C-oholik
|
|
|
|
Odp: Liberda w miejsce Dudka!? - 03/09/2002 21:15
> toz zamiast Kowalewskiego lepiej postawic w bramce prawdziwego gibona i bedzie
> taki sam efekt. oby nie. moim zdaniem na lawke to sobie moze powolywac kogo
> chce, to prawie bez znaczenia. fakt faktem ze bronic powinien Majdan.
Ooo!!i to mi sie podoba!! Brawo!!wrescie ktos obiektywnie popatrzyl na sprawe bramkarza reprezentacji nie zwiazany ze Szczecinem!!Dudek byl dobry.teraz jest taki sobie. Majdan do bramki!!
|
Tam gdzie POGOŃ tam i ja!!!
|
|
|
- 1
- 2
-
|