| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tylko nie on - 02/09/2002 22:07
A mial byc swieza krew...Jezierski byl dobrym trenerem ale od dluszego czasu znajdowal sie poza futbolowa karuzela...Nie wiem czym kieruje sie kierownictwo klubu zatrudniajac Go...Moze licza na jego uklady w PZPN ,ktore moga pomoc w utrzymaniu naszej Pogoni...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tylko nie on - 02/09/2002 22:26
ehhh. widac ze nia pamietacie co ten czlowiek robil z Pogonia kiedys... ma niesamowita charyzme i jest chodzacym autorytetem!!od niego emanuje spokoj.jest swietnym taktykiem i uwazam ze to jest swietny wybor... wspomnicie moja slowa
|
Tam gdzie POGOŃ tam i ja!!!
|
|
|
|
Odp: Tylko nie on - 02/09/2002 22:36
Ehhh brak w tym wszystkim logiki.
Facet ma na karku z 70-lat, a oni planuja dlugofalowe budowanie druzyny z takim czlowiekiem.
Brak slow. Jestem pelen sympatii i szacunku dla "Napoleona" ale ta decyzja jest dla mnie pozbawiona sensu.
Chyba ze jest to rozwiazanie tymczasowe - do zimy, a pozniej kolejna zmiana, tym razem juz na stale.
Ale tego dowiemy sie zapewne jutro (o ile wogole jest to prawda).
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tylko nie on - 02/09/2002 23:02
> ehhh. widac ze nia pamietacie co ten czlowiek robil z Pogonia kiedys... ma
> niesamowita charyzme i jest chodzacym autorytetem!!od niego emanuje spokoj.jest
> swietnym taktykiem i uwazam ze to jest swietny wybor... wspomnicie moja slowa
> 
Luk ...Sam zznaczyles ,ze to bylo kiedys...Czasy sie zmieniaja i o tym trzeba pamietac...Piszesz o charyzmie Jezierskiego...W ten sposob nie wygrywa sie meczy ...Gdyby to wystarczylo to trenerem Pogoni bbylby p. Florien Krygier...A do Twojej wiadomosci...Pamietamy tamte czasy...Moze nie tak dobrze jak Ty ale zawsze ...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: Tylko nie on - 03/09/2002 00:10
Boby Robson tez jest stary, ale za to jak potrafi kierowac druzyna, a nawet skakac przy bramkach dla Newcastle.
A tak na powaznie - nic nie mozna powiedziec dopoki nie zostanie rozegrany chocby jeden mecz.
|
"...lata melanży, trzy dekady w branży..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1