Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Mariusz Kuras do Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MUtek^^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8544 dni

Mariusz Kuras do Pogoni - 02/09/2002 00:04
Moim zdanie Mariusz Kuras powienien zająć miejsce Albina Mikulskiego!!!!

kocek
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Mariusz Kuras do Pogoni - 02/09/2002 00:35
Dajmy spokoj Kurasowi i takim tematom...Na razie nie ma szans by Mario znowu byl trenerem Pogoni...Dla jego kariery byloby lepiej gdtby podjal prace w klubie z ktorym nie jest tak emocjonalnie zwiazany...Moze kiedys Kuras bedzie ponownie trenerem Pogoni...A moze zostanie tez selekcjonerem...Oby...

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
realny
Kibic
Na forum od 8566 dni

*

Odp: Mariusz Kuras do Pogoni - 02/09/2002 07:49
Zgadzam się z Mutkiem, ale przypuszczam, że wybiorą kogoś "z układów i układzików". Nota bene nie wiem czy życzyłbym tego Kurasowi. Nie mniej jednak chciałbym, aby to on poprowadził bo wierzę, że z chłopakami by się dogadał.

Paulinus
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: Mariusz Kuras do Pogoni - 02/09/2002 12:09
Mario ponownie w Pogoni to byłoby piękne, ale dla niego mogłoby sie żle skonczyć.Póki rzadzi tam Werner nie możemy narażać Kurasa na takie stresy.Zresztą póżniej to jego obwinionoby za wyniki i to tylko On byłby winny.Póki co musimy czekać na to kogo tym razem zafunduje nam Werner i spółka.

"CSWD" i to się nie zmieni....
aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Mariusz Kuras do Pogoni - 02/09/2002 12:10
Kuras zna chlopaków ,ale nie ma UKLADOW. I niestety nic z tego.

Pogoń ponad wszystko !!!
--
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Mariusz Kuras do Pogoni - 02/09/2002 12:26
Ja byl wzial Jezierskiego a Kuras drugim bo Kuras niejest az tak dobrym 1 ternerem

--
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Mariusz Kuras do Pogoni - 02/09/2002 12:27
Moze Wdowiec(Wdowczyk)?????? By sie przydal

realny
Kibic
Na forum od 8566 dni

*

Odp: Mariusz Kuras do Pogoni - 02/09/2002 16:20
bartollo każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ja uważam, że Kuras jest lepszy od Wdowczyka, a już na pewno nie gorszy.

emsi
Kibic
Na forum od 8651 dni

*

Odp: Mariusz Kuras do Pogoni - 02/09/2002 16:26
> bartollo każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ja uważam, że Kuras jest lepszy od
> Wdowczyka, a już na pewno nie gorszy.
popieram

*EmSi*
eker
Kibic
Na forum od 8953 dni

Odp: Mariusz Kuras do Pogoni - 02/09/2002 17:05
Jestem bardzo ale to bardzo ciekawy co takiego stalo sie pomiedzy Kurasem a nowi wladzami klubu , analizujac dzisiejsze wiadomosci na temat klubu wydaje mi sie ze musialo dojsc do jakiego strasznego konfliktu , gdyz Gordon jak uslyszal nazwisko Kuras na nowego trenera stanowczo zaprzeczyn a nawet nie chcial o tym slyszec .Moze ktos cos wie???

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769161086 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005