| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 27/08/2002 09:33
Zwolnienie Ławy uważam za błąd-chłopak jest po kontuzji, natomiast Kaczorowi zimny prysznic dobrze zrobi. Jednak wolałbym, żeby przesunęli ich do rezerw, a nie wyrzucali z klubu.
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 27/08/2002 10:41
A ja sie z tym całkowicie zgadzam , Kaczorowski juz wielka gwiazda jest juz by chcial do reprezentacji a piłki nie umie przyjąc , Ława niedawno byl jeszcze spox ale tera z forma cienko , nie musi ostro trenowac przeciez ma umiejetnosci - te wszystkie umiejetnosci pokazal na meczach w tym sezonie , osobiscie Ławe lubie ale tak jak ktos z poprzednikow wspomnial zimny prysznic obu sie przyda
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 27/08/2002 10:47
rob a ja się Tobie dziwię i to niesamowicie, jak możesz tak napisać. Ława to bardzo dobry zawodnik i Kaczor też potrafi grać. Po drugie na pewno nie są gorsi od wielu nabytków zciągniętych przez Mikulskiego we własnym interesie. Najgorsze, że słyszałem, ze na tym nie koniec chcą pozbyć się Dźwiga, Pokłada, Dubieli ... Ja to określę jednym słowem - PRYWATA. Czy na to też znajdziesz usprawiedliwienie rob? Popatrz sobie na skład rezerw w ostatnim meczu, po co było sprowadzać tylu zawodników (bo inaczej się porusza...). Skandal, skandal, skandal jeszcze raz. Rujnują naszą POGOŃ, a my się temu biernie przyglądamy.
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 27/08/2002 11:02
realny z gadzam sie z toba!!! ja tez slyszalem ze oprocz Kaczora i Lawy moga wyrzucic Bilinskiego, Dzwigale, Pokladowskiego i Dubiele (zrodlo wiarygodne ale nie podam). Po meczu z Amika Mikulski porazke zżucil na barki "starych" Pogoniarzy, a nowi jego zdaniem grali bardzo dobrze. Nie chce Mikulskiego juz w Szczecinie.Chce MARIUSZA KURASA!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 27/08/2002 11:19
na pewno chodzi im o to, żeby nikt z piłkarzy nie robił dymu w Urzędzie Miejskim, czy u kibiców jak cos pójdzie nie tak. Jak wywalą Pokłada to się wku.... Wg.mnie powinien być kapitanem (nie żebym miał cos do Dzwigały), bo ma najdłuższy staż w Pogoni.
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 27/08/2002 12:06
Zarządowi chodzi o to, że Ława i Kaczor biorą zbyt dużo i pewnie Mikulski ma już na liście życzeń jakiegoś Chabremewerezegeregicza który pokopie piłeczkę za mniejsze pieniążki ( jak wiemy ze skutkiem tylko gorszym).
Że trzeba kopnąć ich w tyłek np. na treningach to się zgadza, ale nie można budować zespołu I ligowego od podstaw w trakcie walki o utrzymanie !!!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 27/08/2002 12:18
Ława by mogl zostac bo jest po kontuzji i niechc chlopak najpierw sie w rezerwach odnowi z Rodriguezem a potem moze grac Kaczor uciekaj do misiury i do innych czyli do Dobrzan
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 27/08/2002 12:25
Sam juz nie wiem co o tym wszystkim myslec.
Widzialem ostatnio prae treningow i Lawa z Kaczorowskim z pewnoscia naleza do najwiekszych obibokow w druzynie. Gdybym byl trenerem odbylbym z nimi powazna rozmowe - albo traktuja swoje obowiazki powaznie, albo konczymy wspolprace. Wiemy, ze nie nalezymy aktualnie do krezusow i na utrzymywanie dwoch obibokow, zarabiajacych kwoty niewspolmiernie duze do ich umiejetnosci, po prostu nas nie stac.
Z drugiej strony Mikulski i tak nie dawal im pograc wiec co takie posuniecie zmieni
Aktualnie nie mozemy sie pochwalic zbyt wieloma wartosciowym rezerwowymi (co ja mowie, przeciez my nie mozemy sie pochwalic nawet zbyt wartosciowa pierwsza jedenastka), wiec usuniecie ze skladu 2 pilkarzy, ktorzy jeszcze wiosna byli podstawowymi graczami moze (z prostej kalkulacji) tylko pogorszyc nasza sytuacje.
Gubie sie juz w tym wszystkim, ale wiem jedno. Wiem natomiast jedno - w takich warunkach, kiedy z tygodnia na tydzien coraz wiecej nowych pilkarzy, kiedy pilkarze ze starego skladu jeden po drugim odchodza, kiedy wreszcie przegrywamym mecz za meczem i grunt sie pali pod nogami, NIE DA SIE SKUTECZNIE BUDOWAC DRUZYNY!!!
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 27/08/2002 12:34
Pojebalo Mikulskiego i wszystko !!! Kaczora to moze dac do rezerw ale lawa za miesiac bedzie juz w dobrej dyspozycji.Kaczor w rezerwach sie rozegra i wtedy wróci i bedzie cool. Ale żeby od razu zwalniac?? Kurwa SAM SIEBIE NIECH ZWOLNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Pogoń ponad wszystko !!!
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 27/08/2002 13:07
Mikulski jest pojebany !!! Gondor powinien go jak najszybciej wyjebac, ten pan nie wie o co chodzi, ludzie trzeba jakos zareagowac bo nam Pogon do 3 ligi spuszcza ! Kurwa pojebana Svenska i Mikulski ! Niech sie zastanowia co robia. Lawa !! Jak mozna wyjebac takiego zawodnika ? Kogo mamy w zamian ? Dubiele ? Adzema ? Dubiela za slaby a Adzem bez formy !! A Kaczorowski moze sobie odejsc ! [Ostatnio edytowane przez SPeeD^^: 2002-08-01 13:08]
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 27/08/2002 14:33
Musieli cos zrobic zeby wstrzasnac troche druzyna....Wybrali tych co najbardziej imprezuja...Szkoda Lawy bo ma potencjal ale Kaczor juz nic wielkiego nie zdziala.Ile on juz gra w lidze i jeszcze sie nie nauczyl porzadnie kopac pilki:O...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
|
|
|
polityka - 27/08/2002 16:47
Dziwna sprawa. :-
Są zawodnicy którzy są w słabszej formie od Ławy i Kaczora i ich się nikt nie czepia.
Nietykalni...
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|