Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nareszcie 30 tys. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
--
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8722 dni

Nareszcie 30 tys. - 24/08/2002 13:56
Nareszcie stadion POGONI bedzie mial 30 tys miejsc do siedzenia mam nadzieje ze bedzie przychodzilo po 32 tys ludzi .Dzieki RUNOWICZ ze sie zgodziles

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8959 dni

Odp: Nareszcie 30 tys. - 24/08/2002 13:59
skad to info ??

rob :)
Kibic
Na forum od 8855 dni

**

Odp: Nareszcie 30 tys. - 24/08/2002 14:04
własnie ... to ze maja rozbudowac stadion to jak na razie tylko plotki , ale dobrze by było gdyby tak sie stało :D

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
--
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Nareszcie 30 tys. - 24/08/2002 16:26
NIepamietam Kurier chyba moj tata tak mowil ze runowicz powiedzial ze zgadza sie na stadion zeby bylo 30 tys krzeselek

kocek
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Nareszcie 30 tys. - 24/08/2002 17:55
30 tys. brzmi niezle ...Tylko po co komu taki stadion??? [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-08-05 17:55]

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
Faster
Kibic
Na forum od 8757 dni

Odp: Nareszcie 30 tys. - 24/08/2002 22:48
Własnie po co nam tak duzy stadion skoro reprezenacja gra u nas sporadycznie a na Pogon przychodzi ok 4tys widzow. Pozatym niechce byc zlym prorokiem ale patrzac na gre naszych pupili to coraz blizej nam drugiej ligi. Bardziej niz rozbudową stadionu interesuja mnie losy druzyny i budowa zadaszenia ktore wg mnie sprawi ze na twardowskiego bedzie o wiele lepsza akustyka. Powiem wam szczerze ze juz bym wolal mniejszy ale chociaz zapelniony stadion, a trudno mi sobie wyobrazic na Pogońi 30 tys ludzi... Oczywiscie to moje zdanie ;)

aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Nareszcie 30 tys. - 24/08/2002 23:07
Trudno wyobrazic, ale za pare lat jak spotka sie znów ze słynną Barceloną w pucharach to co? Nagle nie beda budowac. heheh

Pogoń ponad wszystko !!!
ihaa
Kibic
Na forum od 8581 dni

Odp: Nareszcie 30 tys. - 25/08/2002 02:01
zanim spotkaja sie ze slynna Barcelona to juz niestety wiekszosc z nas albo poumiera albo juz nie bedzie w stanie przyjsc na stadion. oczywiscie wszystko zalezy od naszych wladz jezeli sie nie zmieni podejscie do wielu spraw to czarno widze przyszlosc Pogoni. o wiele lepiej byloby gdyby prezydentem i radnymi byli ludzie ktorzy urodzili sie w Szczecinie i naprawde kochaja to miasto. takie kocmiele, runowicze to pojda tam gdzie moga sobie wiecej w kieszen napchac a nie tam gdzie chodzi o dobro miasta i nie mozna na tym wiele zarobic :( (hmmm...to ostatnie zdanie cos chyba nie tak skladniowo ale mam nadzieje ze bedziecie wiedzieli o co mi chodzi :) )

pozdrawiam

KaCZoR
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Nareszcie 30 tys. - 25/08/2002 22:06
ihaa skad masz pewnosc ze kocmiel albo runowicz nie pochodza ze szczecina? w sumie to nie ma nic do rzeczy... jesli juz to kierownictwo Pogoni powinno byc ze szczecina i mocno zwiazani z miastem

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769173524 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005