Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Legia - Pogoń 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8959 dni

Legia - Pogoń 0:0 - 17/08/2002 22:23
jest !!!!!!! remis !!!! superrrrrrrr

borsuk
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 17/08/2002 22:32
Pewnie ze super!Choc pozostaje maly niedosyt bo Pogon mogla pokusic sie w tym meczu o 3 pkt. To i tak jestem bardzo szczesliwy!!Teraz moze byc juz tylko lepiej!CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE!!!!!TYLKO POGON!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
roberto
Kibic
Na forum od 8563 dni

Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 17/08/2002 22:47
remis cieszy,ale Legia jest w tym sezonie bardzo słaba.czas szykować się na wycieczkę do wronek!!

tylko Pogoń i nikt inny
realny
Kibic
Na forum od 8566 dni

*

Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 17/08/2002 23:15
Cieszy pierwszy punkt i jego gratuluję Chłopakom. Martwi mnie jednak nieco styl gry. Może mi się wydaje. Nie mniej pierwszy punkt!

Qki
Kibic
Na forum od 8611 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 17/08/2002 23:34
Brawo Brawo Brawo !!!
Jeszcze tylko dopracować atak i z wronek wywozimy pewne 3pkt.

:)..::MKS Pogoń Szczecin::..:)
Stary
Kibic
Na forum od 8871 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 18/08/2002 01:09
Nie widzialem meczu wiec nie wiem jak grali, ale mysle, ze powinnismy byc zadowoleni bo malo kto sie spodziewal, ze wywieziemy z Warszawy punkt. Widac, ze w naszej slabej lidze kazdy kazdemu moze urwac punkty.

Mysle, ze czas pracuje dla Pogoni i im dalej tym lepiej zespol bedzie sie prezentowal. Nareszcie Mikulski poszedl po rozum do glowy i posadzil na lawce pilkarzy ktorzy kompletnie zawiedli w pierwszycj meczach (ze tez przez miesiac przygotowan nie zauwazyl jak slabi sa niektorzy z jego podopiecznych). Jesli uzupelnimy sklad jeszcze 2-3 solidnymi pilkarzami mysle, ze spokojnie mozemy myslec o utrzymaniu sie w lidze.

Greg
Kibic
Na forum od 8563 dni

Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 18/08/2002 06:31
No i jest pieknie Pogon nasza wchodzi na wysze obroty zaczynaja grac tak jak trzeba,szkoda tylko ze nie wykozystali zadnej szansy na szczelenie gola.Ale i tak trzeba byc szczesliwym mamy pierwszy punkt.

Nastepny mecz we Wronkach mam nadzieje ze zagraja jeszcze lepiej niz w Warszawie i pokusza sie o niespodzianke.

Brawa dla wszystkich pilkarzy Pogoni.

Pogon dalej Walczonca.

Greg
rob :)
Kibic
Na forum od 8855 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 18/08/2002 08:59
Remis z Legia to dosyć duży sukces , widać ze Legia cos nie w formie :P z taka gra to nie ma co marzyc o lidze mistrzow ... a co do Pogoni , to rozegrała całkiem dobry mecz, najlepszy na boisq Chi-Fon i Pawlak , pierwszy byl zajebisty , nie wiem czemu nie został piłkarzem meczu , tylko ten kucharski :P

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 18/08/2002 09:40
Wkońcu jakiś punkt i to jeszcze z Legią :):):)

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
KaCZoR
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 18/08/2002 16:34
Pawlak dobry? daj spokoj chyba ci sie pilkarze pomylili... ale ogolnie ciesze sie z tego punktu :) bo druga ppolowa to obrona czestochowy !!

rob :)
Kibic
Na forum od 8855 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 18/08/2002 16:51
a ogladałes mecz , wg mnie przynajmniej przez pierwsza polowe , duzo biegal i wogloe gral dobrze :D

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
celciusz
Kibic
Na forum od 8918 dni

Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 18/08/2002 17:03
jasne pawlak rozegral b.dobry mecz otworz oczy ziomus.

--
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 18/08/2002 22:37
Szkoda ze niezagral Stolarz (bo niemogl) ale mam nadzieje ze z Amica zagra i Stolarz i Radziwon i Lachowski z Odry Opole i mam nadzieje ze zagra ten stoper z Bulgarii Dubimir(kto slyszal wywiwad na Polskim radiu z Wernerem to wie) 30 meczow w reprezentacji stoper miejmy nadzieje ze jeszcze Mikula tu przejdzie

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769177316 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005