| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 17/08/2002 22:32
Pewnie ze super!Choc pozostaje maly niedosyt bo Pogon mogla pokusic sie w tym meczu o 3 pkt. To i tak jestem bardzo szczesliwy!!Teraz moze byc juz tylko lepiej!CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE!!!!!TYLKO POGON!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 18/08/2002 01:09
Nie widzialem meczu wiec nie wiem jak grali, ale mysle, ze powinnismy byc zadowoleni bo malo kto sie spodziewal, ze wywieziemy z Warszawy punkt. Widac, ze w naszej slabej lidze kazdy kazdemu moze urwac punkty.
Mysle, ze czas pracuje dla Pogoni i im dalej tym lepiej zespol bedzie sie prezentowal. Nareszcie Mikulski poszedl po rozum do glowy i posadzil na lawce pilkarzy ktorzy kompletnie zawiedli w pierwszycj meczach (ze tez przez miesiac przygotowan nie zauwazyl jak slabi sa niektorzy z jego podopiecznych). Jesli uzupelnimy sklad jeszcze 2-3 solidnymi pilkarzami mysle, ze spokojnie mozemy myslec o utrzymaniu sie w lidze.
|
|
|
|
|
Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 18/08/2002 06:31
No i jest pieknie Pogon nasza wchodzi na wysze obroty zaczynaja grac tak jak trzeba,szkoda tylko ze nie wykozystali zadnej szansy na szczelenie gola.Ale i tak trzeba byc szczesliwym mamy pierwszy punkt.
Nastepny mecz we Wronkach mam nadzieje ze zagraja jeszcze lepiej niz w Warszawie i pokusza sie o niespodzianke.
Brawa dla wszystkich pilkarzy Pogoni.
Pogon dalej Walczonca.
|
Greg
|
|
|
|
Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 18/08/2002 08:59
Remis z Legia to dosyć duży sukces , widać ze Legia cos nie w formie z taka gra to nie ma co marzyc o lidze mistrzow ... a co do Pogoni , to rozegrała całkiem dobry mecz, najlepszy na boisq Chi-Fon i Pawlak , pierwszy byl zajebisty , nie wiem czemu nie został piłkarzem meczu , tylko ten kucharski
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Legia - Pogoń 0:0 - 18/08/2002 22:37
Szkoda ze niezagral Stolarz (bo niemogl) ale mam nadzieje ze z Amica zagra i Stolarz i Radziwon i Lachowski z Odry Opole i mam nadzieje ze zagra ten stoper z Bulgarii Dubimir(kto slyszal wywiwad na Polskim radiu z Wernerem to wie) 30 meczow w reprezentacji stoper miejmy nadzieje ze jeszcze Mikula tu przejdzie
|
|
|
|
- 1
-
|