Autor
Wiadomo¶ć
   Pogoń Szczecin -> "Miku¶" - do budy!!!! << pocz±tek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idĽ na dół   
pinkfloyd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8815 dni

"Miku¶" - do budy!!!! - 12/08/2002 15:56
czytałem przed chwil± wywiad z p. Wernerem. Mam wrażenie jakbym był na Famie w ¦winouj¶ciu. On jest lepszy niż Laskowik i Smoleń razem wzięci :):)
Najbardziej rozbawiło mnie to jak p. Werner zwraca się do trenera: "Miku¶" to brzmi tak jakby psa wołał... Za dwa, trzy tygodnie pewnie zawoła: "Miku¶ do budy" i wyp.... go gdzie pieprz ro¶nie. Pozostaje nadzieja, że "Miku¶" niebawem mocno pogryzie swojego pana i zarazi go w¶cieklizn±... :)

Polska nARKA! Polska
realny
Kibic
Na forum od 8566 dni

*

Odp: - 12/08/2002 16:21
Zgadzam się z Tob±, niezły ubaw nam sprawił tym wywiadem. Nie mniej uważam, że Miku¶ wielokrotnie dał dowód braku zdecydowania w swych wypowiedziach. Najbardziej ¶mieszne jest to, iż siedz± na tej samej gałęzi, któr± swymi posunięciami krok po kroku sami podcinaj±.

Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: - 12/08/2002 18:01
tez mi sie nie podoba ksywa "mikus",ale "bogus"(boguslaw baniak)wcale nie jest lepsza.dni mikusia sa juz policzone(legia,amica,wisla,gornik),a bogus jak narazie niezle sobie radzi.

1948
pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8815 dni

Odp: - 12/08/2002 20:30
> tez mi sie nie podoba ksywa "mikus",ale "bogus"(boguslaw baniak)wcale nie jest
> lepsza.dni mikusia sa juz policzone(legia,amica,wisla,gornik),a bogus jak
> narazie niezle sobie radzi.
Ale okre¶lenia "Bogu¶" nie używa prezes Lecha (p. Majchrzak) w wywiadach...

Polska nARKA! Polska
Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: - 12/08/2002 20:58
oj pinkfloyd...za bardzo wziales sobie to do serca.

1948
Stary
Kibic
Na forum od 8871 dni

**

Odp: - 13/08/2002 10:29
Mozna z tego wysnuc 2 rozne wnioski.
Albo Mr. Werner jest czlowiekiem niepowaznym albo w Pogoni panuje iscie rodzinna atmosfera ;) Ciekawe jak Albin mowi na naszego menago - moja propozycja Werni :)

papryk
Kibic
Na forum od 8707 dni

**

Odp: - 13/08/2002 12:32
Miku¶ może jest mało zdecydowany, ale jak tylko wspomniał o wzmocnieniach (Zagłębie) to pan werner skwitował to możliwo¶ci± usunięcia trenera.
To znaczy, że trener nie ma nic do powiedzenia, a jeżeli pan werner robi sobie jaja z opinii kibiców na swój temat to niech się kiedy¶ nie zdziwi przy okazji spacerów z panienkami i flaszkami w kieszeniach.

A ostatni pierwszymi będ±... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769177327 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idĽ do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jeste¶ zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomo¶ć lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005