Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jeszcze raz Radek !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
aRe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8617 dni

**

Jeszcze raz Radek !!! - 03/08/2002 23:06
Gdyby Gondor pomyslal i nie wyrzócil Majdana to moze w pierwszym meczu nie padlo by tyle glupich bramek . .. A tak Radziu sam cwiczy a nasz bramkarz puszcza 5 goli w 1 meczu.heheheh

Pogoń ponad wszystko !!!
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Jeszcze raz Radek !!! - 03/08/2002 23:15
Może tak a może nie :):):)

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8959 dni

Odp: Jeszcze raz Radek !!! - 04/08/2002 00:27
W sumie to wydaje mi się ze wiekszosc bramek padło w sytuacji sam na sam...

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Faster
Kibic
Na forum od 8757 dni

Odp: Jeszcze raz Radek !!! - 04/08/2002 02:50
Olszewski to dobry gracz i nalezy mu sie szacunek gdyz bledy popelnila obrona!( tak mysle, bo nie widzialem meczu)ale olka lubie! :):)

Gaca
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Jeszcze raz Radek !!! - 04/08/2002 13:08
Wole zeby Majdan poszedł do lepszego klubu. Lubie go ale nie chcem zeby teraz wrocil do Pogoni bo szkoda by mi bylo Olszewskiego. Szkoda mi go po wczorajszym meczu (to smutne dla bramkarza puszczac tyle goli, tym bardziej ze nie bronil zle).

dary
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Jeszcze raz Radek !!! - 04/08/2002 13:25
no nie wiem, czy Olszewski zawinił przy tych bramkach. Raczej filary obrony Choto, Przybyszewski i Witkowski... i tak nie wiem , którzy bo nic nie było widać

POGOŃ TO MY !
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Jeszcze raz Radek !!! - 04/08/2002 14:52
Olszewski jest bardzo dobrym bramkarzem i godnie zastepuje Majdana, a Radziu niech znajdzie sobie klub na miare jego mozliwosci ... moze Man.Utd :D

Hold skladam temu miastu...
wski
Kibic
Na forum od 8942 dni

**

Odp: Jeszcze raz Radek !!! - 04/08/2002 15:27
z tych pieciu wpuszczonych przez Slawka bramek tak naprawde tylko przy czwartej mozna miec do niego pretensje, wyciagnal jeszcze 2 setki wiec pisanie ze Radziu wpuscilby mniej jest zbyteczne. Poza tym gdyby on teraz gral w Pogoni skonczylby jak Matysek, ktory takze gral w Polsce w srednich klubach i wwielu momentach nie mial nic do powiedzenia, a bramki wpuszczone zrzucane byly mimo wszystko na jego garb!!

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Jeszcze raz Radek !!! - 04/08/2002 17:46
Ale by gral a nie sie marnowal w domu !!!!!

Pogoń ponad wszystko !!!
papryk
Kibic
Na forum od 8707 dni

**

Odp: Jeszcze raz Radek !!! - 04/08/2002 23:49
Zgadzam się z wski.
Are88, jesteś może z Goleniowa?,- widziałem, że obok Pogoni wpisałeś Inę.
Pozdro

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769194823 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005