| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DAJCIE KURASA!!!!!! - 11/08/2002 21:14
Nie wiemy tylko jaka byłaby odpowiedź Kurasa. Trochę śmiać mi się chciało jak słuchałem wypowiedzi Mikulskiego w radio. To wydaje się, aż nieprawdopodobne jak można być tak zapatrzonym w siebie. Przecież ten człowiek jeszcze nie tak dawno wypowiadał się, że on odpowiada za selekcję zawodników do drużyny. Rodriguez miał być według niego objawieniem ligii, a teraz mało na nim nie wiesza psów. On mówi o warunkach w jakich mu przyszło pracować. Przede wszystkim trochę skruchy trenerze, a po drugie kadra liczna i musi być silna skoro nie ma w niej podstawowego miejsca Ława, po drugie widać, że pracuje fizjolog, lekarz, chłopcy mają premie za mecze, co na pewno działa na nich mobilizująco. Zgrupowani przed meczem w Panoramie, a nie "Big Brotherze", a i do sędziego nie można za specjalnie się przyczepić, co nie miało miejsca już od dawnych czasów. Co według Pana może w takim razie powiedzieć Kuras w jakich warunkach jemu przyszło pracować Zresztą Pan wówczas wypowiadał się, ze najpierw musi być ustabilizowana sytuacja finansowa klubu zanim Pan przyjmie ofertę pracy. A teraz co zmiana frontu
|
|
|
|
|
Odp: DAJCIE KURASA!!!!!! - 11/08/2002 22:14
> Pinkfloyd ty za lechem i tu z nami ? jebac kolejarza
> !!!!!!!!!!!!!!
Ales sie Are88 wysilił...
Z takim skladem i Kuras by nie pomogl...Gondor powinien raczej wywalic Rodrigueza a przeprosić(grzecznie) Dymka.Dymek tez marnowal sytuacje ale przynajmniej walczyl na calym boisku a Rodriguez nawet koszulki nie ubrudzil...hehehe.A swoja droga mial racje ,ze bedzie o nim glosniej niz o Zamorano tylko ciekawe czy myslal o takiej"popularnosci"...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: DAJCIE KURASA!!!!!! - 12/08/2002 11:18
Kocek Rodrigeza sprowadzał Mikulski, sam nas zapewniał, ze będzie objawieniem ligii to po pierwsze. Po drugie uważam, że Pogoń nie ma takiego złego składu (vide skład Odry). Po trzecie zatrudniono lekarza w klubie, fizjologa, chłopacy grają za premie, a na taki komfort Kuras nie mógł liczyć. Wydaje mi się, ze Kuras potrafiłby poukładać te klocki.
Pozdro
|
|
|
|
- 1
-
|