| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zaglebie - Pogon - 02/08/2002 14:02
yhy tak , a Legia z taka forma to do 2 ligi !!! bbb skad wiesz jak gra Pogoń w tym sezonie , ze sparingow ? ? to nic nie znaczy
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Zaglebie - Pogon - 02/08/2002 16:15
rob
Zobacz jak w sparingu z LEchcem grała Pogoń? jak grała z Flotą
tylko pierwsze 20-25 min. super forma potem siedli i nie mieli siły. A zagłębie to nie Flota czy Huragan Pobiedziska więc JESTEM PEWNY ŻE pOGOŃ TEGO MECZU NIE WYGRA A ZAGŁĘbie nie przegra.
Mam nadzieje ze będę się mylił
|
Do boju MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zaglebie - Pogon - 02/08/2002 17:50
legionisto masz racje że przegramy z zaglębiem ,ale ty zajmij się pilnowaniem swojej legiuni ym nie msial sie znowu głośno śmiać jak z barcą przegracie 6:1 nie pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zaglebie - Pogon - 02/08/2002 18:58
bbb,jeśli pozwolisz,chcialbym Ci zwrócić uwagę na pewnien fakt.Kiedy rok temu Wisła wylosowała Barce w drodze do LM cała piłkarska warszawka zacierała ręce z zadowolenia i szydziłą ile to krakusy wpierdol dostaną.Blamażu nie było,choć celu Wisła nie osiągnęła.Więc radziłbym Ci zastanawiać się raczej na tym, co czeka Twoją legunię w najbliższej przyszłości a typowanie wyników Pogoni pozostaw Sobie dla Siebie w Twoim domowym zaciszu.Bo,nie wiem czy tam na salonach warszawskich znacie takie powiedzenie-jak Kuba Bogu,tak Bóg Kubie.To może prozaiczne i banalne ale nie zapominaj o tym i nie życz Kibicom innych drużyn,tego,czego nie życzył byś Swojej!!!Bywaj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zaglebie - Pogon - 04/08/2002 11:45
> : koVal jak jesteś fanem legii to zmień godło i kierunek warszawka,a nie tu
> lizać dupę bbb i pokichanej warszawce!!!!!
Jeśli masz coś do bbb to nie musisz od razu obrażać Legii idioto!!!! A lizać dupę to możesz sam sobie, ja Legii nie muszę. Byłeś kiedyś baranie w W-wie? Gościłeś u chłopaków z Legii? Nie? I dlatego nie lubisz Legii? Bo nikogo od nich nie znasz? Proponuję ruszyć dupe sprzed kompa i na meczu wyrazić swoje poglądy
Bez pozdrowień.
|
100%EG
|
|
|
|
Odp: Zaglebie - Pogon - 04/08/2002 18:07
Spoxxxxxxxxxx. LEGIA & POGOŃ . My i wy to jedno. LEGIAPOGONLEGIAPOGONLEGIAPOGONLEGIAPOGONLEGIAPOGONLEGIAPOGONLEGIAPOGONLEGIAPOGON LEGIA POGON !!!
|
Pogoń ponad wszystko !!!
|
|
|
|
Odp: Zaglebie - Pogon - 04/08/2002 19:07
do koVOLA.Człowieku mam w warszawie wielu kolegów i tych co legii kibicóją i tych co nie.Ale są to ludzie na odpowiednim poziomie którzy nie szydzą z innych i nie prowokują czego nie można powiedzieć o bbb.A co do legii jako klubu to tak jak większość kibiców w tym kraju nie znoszę tego złodziejskiego klubu. Bo to własnie ten klub kradł na potęge piłkarzy z powołując ich do woja ,nam nie raz rozbil drużynę(M.Leśniak musiał uciekać za granicę bo Legia i na niego zagieła parol).Nie mam nic przeciw przyjażni kibiców obu drużyn co nie oznacza wcale że muszę trzymać kciuki za legię.A ty koVOL przejrzyj na oczy ,do puki Pogoń regularnie oddaje legii punkty to jest o.k ale jak dwa lata temu Pogoń prowadzila 1-0 z legią to kolesie z warszawy zaczeli palić nasz stadion i wszczynać wojnę. Jak my kiedyś zdobywając mistrza spuścimy legie do drugiej ligii na łazienkowskiej to zobaczysz jak twój wielcy koledzy cię potraktują . [Ostatnio edytowane przez fenster: 2002-08-07 19:23]
|
|
|
|
|
Odp: Zaglebie - Pogon - 04/08/2002 19:28
Moim klubem jest POGOŃ SZCZECIN!!!!!! Piszesz, że nie masz nic przeciwko przyjaźni kibiców, to po co te zbyteczne komentaże na temat (L)!!! Powtażam raz jeszcze! Masz coś do bbb, to tarmoś go jako człowieka, nie mieszaj do tego klubu z Łazienkowskiej!!! byłeś w Lubinie Grupa kibiców z Warszawy była i dopingowała naszą drużynę!! Zamiast siać ferment w internecie proponuję się przejechać na najbliższy mecz przyjaźni w Wawie. . Deblony zdażają się wszędzie. Jeśli następnym razem ktoś z Wawy napisze na tym forum coś nieodpowiedniego proponuję zerwać zgodę. Pewnie byś był zadowolony. Jesteś dla mnie żałosny.
P.S. Wstydzę sie kiedy czytam na forum Pogoni twoje wypociny na temat naszych przyjaciół. Dlatego jeśli masz jeszcze jakieś obiekcje w stosunku do mnie, bądź zgody pisz na maila.
[email protected]
|
100%EG
|
|
|
|
Odp: Zaglebie - Pogon - 04/08/2002 19:28
a ja qrwa nie lubie legii i jej pojebanych kibicow i zawsze wyrazam to glosno na meczu w szczecinie siedzac po miedzy kibicami legii w sektorze 9.JEBAC LEGIIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#$
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|