| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Sektor rodzinny i zapraszanie na mecze w Poznaniu - 01/08/2002 15:43
Sektor rodzinny utworzono na stadionie Lecha Poznań. Za 40 złotych trzy osoby - rodzice z dzieckiem do lat 12 mogą oglądać mecze piłkarskiej ekstraklasy. W tym sektorze dziećmi będą zajmować się też hostessy.
"Chcemy pokazać, że stadion piłkarski jest bezpiecznym miejscem, gdzie tata, mama i ich pociecha mogą wspólnie spędzać wolny czas" - powiedział prezes Lecha Radosław Majchrzak.
Podobnie jak w poprzednim sezonie zorganizowane i zgłoszone wcześniej grupy młodzieży będą wpuszczane za darmo na oddzielny sektor.
Bilety na mecze Lecha kosztują 20 zł na miejsca siedzące i 15 zł na stojące.
Spotkania Lecha w 2. lidze oglądało po kilkanaście tysięcy osób. Zapowiada się, że komplet widzów zasiądzie na trybunach w piątek na meczu z KSZO Ostrowiec, inaugurującym rozgrywki ekstraklasy w sezonie 2002/03. W przedsprzedaży wykupiono już kilka tysięcy biletów.
Mecz z KSZO mają obejrzeć m.in. minister edukacji i sportu Krystyna Łybacka oraz selekcjoner reprezentacji Zbigniew Boniek, który dzień później będzie obserwować spotkanie Groclin Dyskobolia Grodzisk - Legia Warszawa.
Po Poznaniu jeździ specjalny odkryty, piętrowy autobus z kibicami Lecha, którzy przez megafony zapraszają mieszkańców stolicy Wielkopolski na mecze drużyny w ekstraklasie.
Źródło: PAP
NIE WIEM JAK WAM,ALE MI SIE TEN POMYSL PODOBA.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sektor rodzinny i zapraszanie na mecze w Poznaniu - 01/08/2002 18:54
I oto sa realia polskiej pilki !!!!! Mamy jeden bardzo dobrze funkcjonujacy klub (Wisla), dwa kluby z dosyc dobra publicznoscia (Lech,Legia) i jedyny klub z trzezwymi dzialaczami (Lech) to co zrobili jest godne uwagi i na najwyzszym poziomie, my w Szczecinie chyba nigdy sie czegos takiego nie doczekamy, tylko patrzec, podziwiac i zazdroscic !!!!!!
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sektor rodzinny i zapraszanie na mecze w Poznaniu - 04/08/2002 23:44
bbb a ja mieszkam w Poznaniu, mam tu kumpli i nie lubie lecha, choć szanujemy sie wzajemnie i osobiście lubimy.
I wiecie co wam powiem?,- zajebiście im zazdroszczę tego co teraz dzieje sie na Bułgarskiej,- plany stadionu, solidna ekipa, 21 koła na ostatnim meczu, poprzednich i pewnie na następnych i kibice fanatycznie oddani klubowi.
Kocham Pogoń i żal rozpierdala mi dupę, że tego wszystkiego brakuje w Szczecinie, a jeszcze tak niedawno wszystko było na dobrej drodze. 
( a wiecie że lech ma przymierze z kszo? )
pozdro
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sektor rodzinny i zapraszanie na mecze w Poznaniu - 05/08/2002 13:12
shit. zapomniałem o tym. dopisze to na listę do zrobienia i wkrótce się pojawi.
pojawi się też opcja szukaj [Ostatnio edytowane przez Macieq: 2002-08-01 13:13]
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Sektor rodzinny i zapraszanie na mecze w Poznaniu - 06/08/2002 01:01
> Siedzieli razem, potem impreza, zaproszenie do Ostrowca itd. No to sobie
> chłopaki złowili nowych kumpli.
Sorry JuN,- czy taka szata graficzna zostanie?
> Osobiście polubiłem poprzednią.
Pozdro
Nasza przyjazn jest stara jak swiat i jeszcze wiele przetrwa. To nie jest zgoda, to jest przyjazn:-) Nikt nikogo nie lapal jak rybki:-)
pozdro i bywaj na Kolejorzu, moze sie nawrocisz:-)
|
lubi nas niewielu, wiekszosc nienawidzi, BOJA sie wszyscy
|
|
|
- 1
-
|