| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jestesmy najlepsi w spierdalaniu!!! - 13/07/2002 19:53
To co stalo sie w Pyrzycach mozna nazwac jako calkowite cwaniactwo z naszej strony i nic poza tym. Przed meczem pieprzone gadanie, co to my zrobimy z Lechem jak przyjedzie, a jak wpadli to wszyscy znalezli sie w lesie!!!!!!!!!
|
michas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jestesmy najlepsi w spierdalaniu!!! - 14/07/2002 12:16
O ILE WIEM TO BYŁO DUŻO LUDZI ZE SZCZECINA ALE WIĘKSZOŚĆ TO LUDZIE KTÓRZY JEDYNE CO WIEDZĄ O BICIU TO TO ZE BOLI. CI KTÓRZY POTRAFIĄ SIĘ BIĆ I LUBIĄ W WIĘKSZOŚCI NIE ZJAWILI SIĘ W PYRZYCACH. WIEM BO SIĘ PYTAŁEM. OCZYWIŚCIE BYLI TAM LUDZIE KTÓRZY POTRAFIĄ SIĘ BIĆ ALE BYŁO ICH MAŁO A W KONFRONTACJI Z STERYDAMI Z poznania NIE MIELI SZANS. I ZNÓW. W WIECIE CO MNIE ZAWSZE WKURWIAŁO ? TO ŻE ZNOWU NA SPARING POJECHAŁO PRZEDSZKOLE (W WIĘKSZOŚCI). A EFEKT DOMINA ISTNIEJE U WSZYSTKICH. WYSTARCZY, ŻE JEDEN MAŁOLAT ZACZNIE UCIEKA TO I RESZTA TO ZROBI. TO JEST PRZYKRE I SMUTNE ALE lech NIE BĘDZIE MIAŁ TYLE SZCZĘŚCIA W MECZU LIGOWYM W SZCZECINIE I MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSCY KTÓRZY LUBIĄ SIĘ BIĆ BĘDĄ W SZCZECINIE.
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jestesmy najlepsi w spierdalaniu!!! - 21/07/2002 10:53
> To co stalo sie w Pyrzycach mozna nazwac jako calkowite cwaniactwo z naszej
> strony i nic poza tym. Przed meczem pieprzone gadanie, co to my zrobimy z Lechem
> jak przyjedzie, a jak wpadli to wszyscy znalezli sie w lesie!!!!!!!!!
Pogoń bo my jestesmy do dupy
|
pogon
|
|
|
|
|
|
|
|
|