| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:1 - w plecy - 12/07/2002 23:58
Ale lipa ja pierdole !W plecy na trybunach i na boisku , boze drogi! Nikt mnie nie chcial wspomuc !
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:1 - w plecy - 13/07/2002 00:42
no nie pdoniecajcie sie my mamy pilakrzy z 4 ligi a oni w sumie z pierwszej wiec jak nasze ciecie nie zgrane tylko 0:1 przegraly to lech sie wstydzici powinien ;]
KOLEJORZ PSY!!!
wien
|
Na Zawsze POGOŃ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYKORY!!!! - 13/07/2002 14:29
JADAC NA SPARING LICZYLEM NA ATRAKCJE!I SIE NIE PRZELICZYLEM.BYLA SZANSA NA OKLEPANIE PYRUSOW.A TU CO ?STAC NAS BYLO TYLKO NA EWAKUACJE I TO W BLYSKOTLIWYM TEMPIE ORAZ NABIJANIE SIE Z MIEJSCOWEGO STRAZAKA.CYKORY ,CYKORY ,CYKORY!PYRUSOM GRATULACJE ZA EKSTRA EKIPE.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:1 - w plecy - 13/07/2002 18:35
znowu się chwalicie a póżniej robicie obciach.
Jak chcecie spuścić nam wpierdol to nie rozgłaszajcie tego.
Robiliście dużo huku że w Pyrzycach dostaniemy i zrobiliście z siebie durni -cykory
poczekamy zobaczymy my nie musimy muwić że wpierdolimy komuś poprostu to robimy
HEJ LECH !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:1 - w plecy - 13/07/2002 23:18
mam jedno pytanie poco te pyry z poznania nam sie na strone wpierdalają o naszej Pogońi(bo pewnie swojej nie mają)HHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAA
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:1 - w plecy - 14/07/2002 12:19
A OTO CAŁA PRAWDA. JEBANE PIEDAKI Z poznania NIE MAJĄ KASY NA JAKIKOLWIEK WYJAZD NA WAKACJE DLATEGO WPADLI 50 OSOBOWĄ GRÓPĄ STERYDÓW I ROZJEBALI CAŁĄ IMPREZE. NASZYCH KAFARÓW NIE BYŁO PONIEWAŻ JUZ OD DAWAN ODPOCZYWAJĄ SOBIE NA CAŁY ŚWIECIE. JAK SIĘ ZACZNIEL LIGA TO WY UCIEKNIECIE JEBANE poznańskie MENDY
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 0:1 - w plecy - 15/07/2002 15:01
co do meczu to ciesze sie ze wygrał lech ale nie było to wysokie zwyciestwo a na takie liczyłem tym bardziej ze Pogoń nie była w najsilniejszym składzie.
jezeli wierzyc gazeta to ponoc lech miał wielka przewage i mogł strzelic wiecej.
mam nadzieje ze zaróowno lech jak i Pogoń sie utrzymaja w lidze bo chyba sie ze mna zgodzicie ze lepiej jechac do szczecina czy poznania z nastawieniem na obejrzenie ciekawego meczu i super dopingu niz jezdzenie po wioskach typu grodzisk wronki radomsko
pozdro dla wszystkich
|
|
|
|
|
Odp: 0:1 - w plecy - 15/07/2002 15:37
Jako poznaniak, a jadnocześnie przyjaciel mieszkańca Szczecina mogę powiedzieć, że dobrze sie stało, że Lech wygrał 1:0. Szkoda tylko, że nastawienie kibiców obu drużyn było aż tak bojowe. Ciekawe, czy kiedyś wrócą czasy,że na mecze będzie można przyjść z małymi dziećmi. Z może nadal imprezy sportowe będą dominowane przez sterdydów, straszących samym wyglądem. Mam nadzieję, że ligowy mecz między Pogobnią a Lechem będzie stał na wyższym poziomie i że nie bedzie żadnych burd.
|
lechita2
|
|
|
- 1
- 2
-
|