| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Do Pana Albina Mikulskiego - 10/07/2002 11:17
Panie Mikulski jest dużo utalentowanych młodych piłkarzy może ak by spróbować Sebastiana Olszara lub Łukasza Madeja odeszli z klubów więc można się nimi interesować . Proponuje też oglądać się za młodymi talentami np. Tomasz Moskała .Proponuje żeby Pan pojechał na 2 dni do Bielsko-Białej i wyszukać w CERAMEDZIE 1 takiego dobrego jak Moskała. Olszar i Moskała dwa super talenty są z klubu Ceramed Bielsko-Biała.Chciałbym żeby do Pogoni przeszli dwaj Kamerunczycy, Choto, Adżem, Chilijczyk jest taki sobie ale tych co wymienilem bym wziął. Niech pan odstawi tego Mirka Siare nienadaje sie wogule do Pogoni poprostu jest słaby. Remigiusz Jezierski by się tu przydał i Michał Stolarz także interesujcie sie nimi.Michał Kwieciński niezabardzo tu pasuje lecz Witkowski ,,Witek'' by sie przydał Pawlak i Sobczak sie przydadzą . Może by tak jakiegoś lewego pomocnika bo Dubiela niezabardzo a Ława na ataku .Może Rocki na lewej stronie lub Zieńczuk Niech Pan przemyśłi to co tu napisałem !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do Pana Albina Mikulskiego - 11/07/2002 12:51
Panie Mikulski ostatni gralem w Lige Polska Manager to taka gierka ze jestes managerem klubu . I jestem WARTA POZNAN super gra Dariusz Wojciechowski moze Pan tez na niego looknie oczkiem (ten Wojciechowski chyba jeszcze gra w Warcie o ile sie niemyle . To jest napastnik super napastnik.)
|
|
|
|
|
Odp: Do Pana Albina Mikulskiego - 11/07/2002 14:13
bartollo20
po co ceramed? i tak nikt tam się nie pofatyguje. Mieliśmy tylu utalentowanych napastników pod nosem i co? wielkie G
Flota-Jakubiak, Mikuła, Sawicki,Sajewicz, Ratajczak (ten ostatni był próbowany)
Błękitni-Bąk, Kawczyński
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do Pana Albina Mikulskiego - 11/07/2002 19:18
fajnie masz bartollo , ja tez gram w chm i mysle ze Żurawski jest utalentowany moze by kupic ? i jeszcze Eugeniusz Kapelusznik ... to tylko gra skad mozesz wiedziec jak ten ww ziomek gra , nawet go nie widziales na real ..
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|