Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Moze Łukasz Madej << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
r3m1x
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8650 dni

Moze Łukasz Madej - 10/07/2002 08:48
Serwis www.ekstraklasa.com.pl podal ostatnio wiadomosc iz reprezentant, zwyciezca czegos tam jakiejs olimpiady czy mistrzostw europy zostal zwolniony z Ruchu Chorzów, Przypomne ze to jest bardzo dobry napastnik, a wiec mam sugestie aby dac mu szanse w Pogońi...
n0 n4m3 t34m ----->

n0 n4m3 t34m ----->
Matek.
Kibic
Na forum od 8619 dni

Odp: Moze Łukasz Madej - 10/07/2002 09:59
Mikulski wie co robi i nie bedziemy mu wmawiac z jakims Lukaszem Madejem

Pogoń To My!
mlubiatowski
Kibic
Na forum od 8599 dni

Odp: Moze Łukasz Madej - 10/07/2002 16:08
Myślę zę madej był by tak samo potrzebny Pogońi jak i olszar bo sie nie oszukujmy napastników dobrych dawno nie było...........................................co kaczor brasilia a może dymek ............................szukać napastników

mlubiatowski
mlubiatowski

mlubiatowski
Kibic
Na forum od 8599 dni

Odp: Moze Łukasz Madej - 10/07/2002 16:09
Myślę zę madej był by tak samo potrzebny Pogońi jak i olszar bo sie nie oszukujmy napastników dobrych dawno nie było...........................................co kaczor brasilia a może dymek ............................szukać napastników

mlubiatowski
mlubiatowski

mlubiatowski
Kibic
Na forum od 8599 dni

Odp: Moze Łukasz Madej - 10/07/2002 16:09
> Serwis www.ekstraklasa.com.pl podal ostatnio wiadomosc iz reprezentant,
> zwyciezca czegos tam jakiejs olimpiady czy mistrzostw europy zostal zwolniony z
> Ruchu Chorzów, Przypomne ze to jest bardzo dobry napastnik, a wiec mam sugestie
> aby dac mu szanse w Pogońi...

> n0 n4m3 t34m ----->
mlubiatowski
mlubiatowski

mlubiatowski
mlubiatowski

wien
Kibic
Na forum od 8715 dni

**

Odp: Moze Łukasz Madej - 10/07/2002 18:57
Ok

wien

Na Zawsze POGOŃ
Szprycu
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: Moze Łukasz Madej - 11/07/2002 10:56
Transfer Madeja to bardzo dobry pomysl. Jestem na TAK!! A tak w ogóle proponuje pilkarzy z roczników 82 i 83 ( np. ŁKS ). Stawiać na młodzież także ze Szczecina ( np. Żebrowski )

Na zawsze Pogoń, na zawsze piwko :-)

Na zawsze Pogoń, na zawsze piwko :-)
--
Kibic
Na forum od 8723 dni

Odp: Moze Łukasz Madej - 11/07/2002 12:54
Jest duzo utalentowanych pilakrzy takich jak Madej Moskala czy Olszar wiec Madej i Olszar odeszli z klubow wiec Albinek niech ich szybko sciaga ....

Przeczytajcie to co ja napisalem ,,Do Pana Albina Mikulskiego '' i wyrazcie opinie na temat tego postu

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769217725 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005