Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8960 dni

Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 25/06/2002 20:39
TO już przesada, dzisiaj Mariusz Kuras dowiedział się od nowego prezesa Les Gondora, ze nie ma co już szukać na Pogoni i nie ma dla niego żadnej pracy. Panie prezesie kurwa mać ten człowiek był z Pogonią na dobre i na złe !! Prawie 20 lat !!!!!! Miał wiele ofert rok temu, ale został z nami !!! i tak po prostu został zwolniony !
SKANDAL !!!!!!!!

Mariusz Kurasa !! Wracaj !!!

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8960 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 25/06/2002 20:43
Jedno mi się nasuwa: "jebać gondora'

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
arthur 1
Kibic
Na forum od 8934 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 25/06/2002 20:45
Naprawde przykro sie robi kiedy czlowiek czyta takie newsy!

tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 25/06/2002 21:55
Obyśmy nie tęsknili jeszcze za turkiem.Ta świetlana przyszłość Pogoni z jej zbawicielem jawi się coraz bardziej ponuro.

hali
Kibic
Na forum od 8752 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 25/06/2002 22:27
Pojebany pojebany. gosciu korwa cos ty zrobil mikulskiego zatrudniles pewno poto zeby razem z toba pral kase w tym klubie
Na pierwszym meczu Pogońi na naszym bosiku przypomijmu kto jest wielki i kto jest na dobre i na zle i zamiast skandowam nazwisko mikulskiego to na stoja odspiewajmy mariuszowi sto lat i skandujmy jego nazwiasko mam nadzieje ze jeszcze kiedys mario zdobedzie z Pogońia tytul mistrza polski

Mario szacunek

Pogoń Walcząca!!!!!!!
hali
Kibic
Na forum od 8752 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 25/06/2002 22:35
Ja napewno nigdy nie zapomne kurasa na zawsze bede mial go w swoim sercu jak czlowiek ktory zrobil wszystko co mogl dla Pogońi czlowiek ktory byl na dobre i na zle czlowiek legenda i mam nadzieje ze wy tez o nim nie zapomniecie zena kadym meczy bedzie slychac jego nazwisko skandowane przez nas kibicow i niech gordon przeczyta sobie kto to jest kuras i jak z takimi ludzmi sie obchodzi za granica kuras by juz mial miejsce w galerii slaw pomnik by mu postawili i zastrzegli jego numer ale przeciez to polska no i kolejny prezes Pogońi. Jeszcze jedno niech mikulski wie ze pierwsza postacia na zawsze bedzie Kuras a nie mikulski

Pogoń Walcząca!!!!!!!
krecibrat
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 25/06/2002 23:47
Słuchajcie, dosłownie żal serce ściska. Niestety sprawdziła się stara prawda, tam gdzie pojawiają się pieniądze, nic się nie liczy, nie ma żadnych sentymentów. Trenerze wszystkiego dobrego. "Przyjdzie kryska na matyska".

mastodon
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 25/06/2002 23:51
No i mamy prywatę Gondora wespół z Mikulskim. Myślę, że Mikulski bał się, żeby Kuras był w jego pobliżu, więc najlepiej było go odpier.....

Tomkins
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 26/06/2002 01:20
Przepraszam w za wladze w Pogoni Panie Mariuszu.
i to byl pierwszy blad pana prezesa Gordona !!!!

All for PoGoN
wien
Kibic
Na forum od 8715 dni

**

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 26/06/2002 01:30
Gondor cwaniak jeden zasrany, jak gada owija se dziennikarzy w okol palca. KUTAS jeden juz myslalem ze bedzie ok a tu widze ze gorzej niz u turasa bo ten przynajmiej wiecej placic chcial a tu masz taki chuj jeden wieliki. GONDOR SPIERDALAJ TURAS WRACAJ

wien

Na Zawsze POGOŃ
dary
Kibic
Na forum od 8618 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 26/06/2002 09:11
skurwysyństwo

POGOŃ TO MY !
rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 26/06/2002 11:46
co wy kurwa mac macie do mikulskiego ? !!!! ja kurasa bede zawsze pamietac za te jego ,,zasługi" , ale zycie toczy sie dalej , nie mógłby by on trenowac Pogońi do emerytury , a pozatym w grupie mistrzowskiej 8 miejsce to nie jest sukces trenera , juz nie pamietacie gdy Pogoń broniła sie przed spadkiem a tu mikulski przyszedł i na 5 miejsce wskoczylismy juz qrwa odpierdoliło ? dla kurasa szacunek ale pamietajmy tez ze mikulski zrobił duzo dla klubu !!!

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
krecibrat
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 26/06/2002 12:56
Kur.. rob najpierw odpowiedz sobie co Ty pier....... Mikulskiemu przypisujesz 5 miejsce na jakim etapie, bo przecież nie końcowym rozpieprzył całą drużynę i niech Bogu dziękuje że mu podziękowano za dalszą pracę, bo byś był jednym z tych, który wywiózł by go na taczce. Mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze. Od chłopaków zbierał pieniądze na opłacanie sędziów i mieli w końcu tego dosyć. Może mi powiesz po co mu Werner w klubie? Czy on potrafi co kolwiek osiągnąć stricte sportowo????? Mikulski to narcyz, złodziej, krętacz, człowiek żyjący na układach i ukladzikach; może wkrótce otworzysz oczy, skoro nawet to że wypowiada się, że z dotychczasowego składu zostanie Nikos i Kaczor nie daje Ci nic do zrozumienia. Oczywiscie do Kaczora nic nie mam, ale Nikos nie łapał się nawet w rezerwach. To Ci uświadomię, za żarcie w El Greco mój Panie , za żarcie. A moze Ty jesteś Nikosem Miciopulosem. ...
Porozmawiamy za kilka miesięcy, a moze wcześniej. Bo jeśli Mikulski będzie wiedział, ze nie ma odpowiedniego składu to spier.... i tyle będziesz widział swojego wielkiego trenerka, któremu forsa przesłania świat. Powodzenia

kresus
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 26/06/2002 13:03
Rob Ciebie pojeba.. dokumentnie. Uważasz, że 8 miejsce w anormalnych warunkach to nie spore osiągnięcie.
Cieszę się że Kuras nie będzie już miał do czynienie z takimi obłudnikami jak chociażby Ty, ludźmi, których można owinąć sobie wokół palca. I ostatnie słowo uświadom to sobie nikt inny na miejscu Kurasa nie zdołał by tego osiągnąć i gów.. I liga była by w Szczecinie.

BJK
Kibic
Na forum od 8958 dni

*

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 26/06/2002 13:03
MIKULSKI - wypierdala.j................Gałuszka-wyperdala.j....... MARIO MARIO WRÓC!!! ZOSTAN Z NAMI~~ MARIO!!!!!

SZACUNEK NA ZAWSZE!!!

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
r-a-d-e-k
Kibic
Na forum od 8905 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 26/06/2002 14:30
Naprawde nie wiem o co wy sie wszyscy sprzeczacie, przeciez taki jest zywot trenera (dzis jest w klubie- jutro go nie ma). Mysle ze kazdy z nas ma szcunek do Maria , ale panowie (i moze panie) cieszmy sie z tego co mamy ,a nie tylko kazdy z was na cos narzeka , uzbroimy sie w cierpliwos - czas pokaze

----------------------------------------
r-a-d-e-k

dary
Kibic
Na forum od 8618 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 26/06/2002 14:42
wypadałoby przed pierwszym meczem w Szczecinie jakiś pucharek czy cuś dla Mario, ale czy Les się zgodzi. Na kibiców bedzie mozna liczyć. Po pierwszym gwizdku przez 10 minut non stop MARIUSZ KURAS........ OK?

POGOŃ TO MY !
hali
Kibic
Na forum od 8752 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 26/06/2002 15:05
ja jestem za tym zeby przez 10 min non stop mariusz kuras to napewno bedzie cos wspanialego cos co zapamieta mario na zawsze i bedzie widzial ze kibice sa ciegle z nim Mariusz kuras Mariusz Kuras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogoń Walcząca!!!!!!!
Toster
Kibic
Na forum od 8868 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 26/06/2002 16:52
Jest juz pomysl na prezent dla Mariusza, do rozpoczecia sezonu zostalo wystarczajaco duzo czasu zeby go zrobic...

Widze ze obecnie bardzo 'trendy' jest bluzganie na Albina. Dziwne. Pamietam, jak przyjechal do Szczecina z Orlenem i jak go oklaskiwalismy. Jako trener Polonii tez mogl liczyc na cieple slowo. Tak Wam sie szybko odmienilo?

Pozdrawiam
T
POGON & LEGIA

POGON & LEGIA
kresus
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: Człowiek historia Pogoni, tak po prostu zwolniony - 26/06/2002 17:43
toster żle interpretujesz to nie chodzi o odmianę, ale o pewne zasady

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769226389 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005