| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kto Zagra W Pogoni Za 3000 zl? - 24/06/2002 13:09
chyba pan gondor troszke przesadzil.juz nawet bekdas zaproponowal lepsze warunki(fakt ze pewnie i tak by nie placil).nie wiem czy za taka kase utrzymamy nawet ten zespol z rundy wiosennej.nie ma juz stolarczyka,odejda:dymkowski,dzwigala,drumlak i bog sam wie kto jeszcze.nie wiem jak wy ale ja mam obawy co do skladu.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto Zagra W Pogoni Za 3000 zl? - 24/06/2002 15:02
eee tam nie przesadzajmy , według mnie na poczatek 3000 zł to nie jest zle , to jest liga hiszpanska zeby dostawac po 100 000 zł , na poczatek 3000 a potem gdy druzyna bedzie grac lepiej podwyzszyc stawke , gdyby na poczatq sawka wynosiła 10 000 zł to mysle ze piłkarze by na tym poprzestali i by sie im nie chcialo grac , a tak gdyby trener , albo prezes powiedzial ze po wygranych meczach stawka rosnie - to by podziałało dopingująco na piłkarzy i by sie sprezali !!!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto Zagra W Pogoni Za 3000 zl? - 24/06/2002 20:15
no nie wiem , tutaj tylko sugeruje czemu piłkarze mieliby grac za takie stawki , oczywiscie gra musi byc na jakims poziomie, aby te pieniadze rosły , nie oczekuje od razu mistrzostwa polski , ale duzo ambicji i determinacji w grze , mysle ze to by sie przełozyło na miejsce w tabeli ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto Zagra W Pogoni Za 3000 zl? - 25/06/2002 17:10
celciusz popieram !!! najpierw niech pokaza za jaka kase potrafia grac , a potem niech sie wykłócaja za ostatnie miejsce w tabeli nikt nie bedzie dostawał po 10 tys zł , dary chyba cos ci na główke upadło w 3 lidze zarabiaja po 600 zł nie wiecej , a co bys chciał zeby zarabiali po 20 tys nie wiadomo za jaka gre ? jak by grali np na poziomie bayernu monachium to sie zgadzam moze byc 20 tys tylko zeby była gra !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|