| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Najwiekszy wróg PoGONI ???? - 24/06/2002 09:37
Arab bardzo mądre słowa !!! niech teraz ktos z poprzednikow wytłumaczy czemu ma taki stosunek do lecha ? mi jest on po prostu obojetny i zlewam na niego , bardziej interesuja mnie losy PoGoNi !!!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Najwiekszy wróg PoGONI ???? - 24/06/2002 13:01
kibice Krakowskiej kórwy tzw.Cracovii zabili w Chorzowie na reprezentacji kibica Pogoni. Kórwa nie pamiętacie tego. A jeżeli pyry na nas klną to co mamy robić ,dać sie wykopkom?
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Najwiekszy wróg PoGONI ???? - 24/06/2002 17:43
KÓRWA MAĆ . broncie pyrusów to napewno wam sie to opłaci. jak kibic lecha by cie w szaliku Pogoni zobaczył to by ci najebał! a wy kórwa mówicie że gadam głupoty. to są szmaty nic więcej . mam kuzyna w Poznaniu i wiem jak oni traktują kibiców Pogoni. więc mi niepierdol że moja nienawisić do lecha jest nieuzasadniona!TYLKO POGOŃ SZCZECIN!!!
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Najwiekszy wróg PoGONI ???? - 24/06/2002 20:10
no i własnie dlatego nie zakładam szaliq Pogońi gdy jade do poznania , ja osobiscie zlewam na wrogów , huj mnie tam obchodza jakies wojny miedzy kibicami piłki noznej , nie na tym polega ten sport !!!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Najwiekszy wróg PoGONI ???? - 24/06/2002 21:56
rob-masz racje nie na tym polega ten sport. ale nie pozwole aby kibice innych drużyn pluli mi w brode i pieprzyli że Pogoń to h... tak mówi mój pojebany kuzyn. rozumiesz więc dlaczego nie nawidzę kibiców lecha?
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|