| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Sosin, Czerwiec,Niciński,Moskalewicz. - 18/06/2002 14:10
Myślę że Sosin Nitka i Olo się przydadzą. Czerwiec jest za stary.Kupić jeszcze pomocnika(może dwóch)i Dwóch obrońców. Wtedy bedzie wszystko ok )))))
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Sosin, Czerwiec,Niciński,Moskalewicz. - 18/06/2002 14:40
Niciński o grze w Pogoni (Głos Śczeciński)
Potwierdzam, że odbyłem wstępne rozmowy z Mikulskim. Działacze Wisły na pewno nie mieliby nic przeciwko temu, żebym zmienił klub - powiedział Głosowi Grzegorz Niciński. Przyznam, że sam nie wiem co sądzić na temat propozycji gry w Pogoni. Zmiana właściciela klubu zawsze wiąże się z dużą niewiadomą. Oferta na pewno jednak warta jest rozważenia. W Szczecinie spędziłem ponad 3 lata i bardzo miło wspominam ten okres. Z chęcią wróciłbym na Twardowskiego, ale najpierw muszę przeprowadzić rozmowy z prezesami Wisły i Zagłębia - zaznaczył "Nitek”
|
Do boju MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sosin, Czerwiec,Niciński,Moskalewicz. - 19/06/2002 11:07
no i tego właśnie chciałem! dymek już nie jest taki szybki, a i strzały jego nie są jego najlepszą stroną. Na pewno zostanie- "główkami" to mu nikt nie dorówna, nawet Olo. WRACA STARA GWARDIA.
jeszcze tylko proszę o Kazia i będzie git
TYLKO POGOŃ!
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
Odp: Sosin, Czerwiec,Niciński,Moskalewicz. - 19/06/2002 11:57
Dymek debesciak. Jak stary i troche slabszy to sie go pozbywamy a tyle dla nas zrobil. Rozumiem ze trzeba isc z duchem czasu ale ja "Dymka" uwielbiam !!!!!
Do Moskalewicza nic nie mam, jesli Dymek zostal by gdyby Olo przyszedl nie mam nic przeciwko temu.
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sosin, Czerwiec,Niciński,Moskalewicz. - 20/06/2002 19:37
No coz..Dymek ma juz swoje lata i chyba powinen udac sie juz na odpoczynek..Nie chce Czerwca bo to jest 1 liga a nie zjazd emerytow i rencistow!Olo jest ok wazne ze strzela bramki a co do Nicinskiego to z calym szacunkiem bo gral kiedys w Pogoni ale Pogon stac na lepszego pomocnika..
SZACUNEK DLA DYMKA!! ZAWSZE POZOSTANIESZ W NASZYCH SERCACH!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Sosin, Czerwiec,Niciński,Moskalewicz. - 21/06/2002 13:03
Pamiętacie jeden z ostatnich meczy w Szczecinie z Wisłą. Czerwiec wszedł na ostatnie 15 minut i narobił sporego zamieszania. A dziadek Podbrożny? Uważam, że jeżeli jest właścicielem swojej karty zawodniczej i nic nie będzie kosztował, to warto, żeby grał w Pogoni. Pamiętajcie, że tylko pierwsza dziesiątka jest bezpieczna. Znając szczeście Pogoni do baraży... A jak Drumi załapie kontuzję, to kto będzie grał w środku? Piotrowski?
Jestem za, ale na zmiennika.
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sosin, Czerwiec,Niciński,Moskalewicz. - 24/06/2002 14:37
TE OSOBY TO SĄ GWAIZDY A PO TYM CO OSTATNIO SIĘ STAŁO (CHODZI TU O BRAK KASY CZEGO WYNNY BYŁ Bekdas i Miasto) PIŁKARZ SIĘ BOJĄ I ICH ROZUMIEM A ZA 3 TYŚ TO ONI MOGĄ ZATRUDNIĆ DZIAŁKOWICZÓW A NIE PROFESJONALNYCH PIŁKARZY !!!!
TYLKO POGOŃ
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
- 1
- 2
-
|