| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Dlaczego Polska tsak szybko odpadła z MŚ 2002 ? - 18/06/2002 11:32
Witam
Jest środa 5 rano (przed nami mecz z USA w piątek). Siedże sobie i analizuję MŚ 2002 (wyniki, tabele) i zadaję sobie pytanie: Dlaczego ... dlaczego Polska reprezentacja tak szybko odpadła z gry.
Przecież futbol to nasze sumienie. I ono nas TERAZ bardzo gryzie. Aby przestało Nas gryźć musimy zadać kilka pytań i potem na nie odpowiedzieć.
Dlaczego piłkarkim związkiem władają Sędzia i Rudy (przecież miejsce sędziego jest w Sądzie, a rudego na planie filmowym lub w Muzeum Narodowym)?
Dlaczego trenerem reprezentacji zostaje menadżer klubiku jeszcze kilka sezonów temu, trzecioligowego ?
Dlaczego drugi menadżer od dwóch lat, będąc sprawozdawcą telewizyjnym, promuje swoich piłkarzy (przecież wszyscy wiedzą, że bliźniaki poza kradzieżą księżyca nic więcej nie osiągną)?
Dlaczego świerszcz zamiast rozgrywać piłkę na trawie, siedzi na kłosie i gra na skrzypcach? (przecież wszyscy wiedzą, że to dyrygent powinien prowadzić orkiestrę a nie skrzypek - bez urazy panie Pawle)
Dlaczego Hajto jest stoperem? (przecież wszyscy wiedzą, że to on a nie dziennikarze, jest cudownym dzieckiem dwóch pedałów)
Dlaczego szpak od kilkunastu lat dołuje nas kibiców swoimi komentarzami telewizyjnymi?
Dlaczego Dudek stoi na bramce, zamiast ze szpakiem zajadać się bąkami?
Tych pytań jest wiele i długo by wyliczać. Jeśli znajdziemy na nie odpowiedzi (może moje są złę) to przestanie nas gryźć to piłkarskie sumienie. A przecież wszyscy wiedzą, że to ostatnich gryzą psy. Jeśli psy przestaną gryźć, to zaczną szczekać. Jak zaczną szczekać, to może piłkarska karawana pojedzie dalej (niż awans do MŚ)? Tak więc wszyscy szczekajmy aby nasza reprezentacja zmieniła się na plus (bo era obecnej chyba się skończyła).
I jeszcze jedno. Może postawmy na baby w futbolu? Przecież wszyscy wiedzą, że jak baby zajmą się na poważnie piłką nożną to zejdą z woza, koniom będzie lżej i karawana polskiego futbolu szybciej pomknie ku następnym finałom MŚ.
A co do meczów z Koreą Płd i Portugalią to uważam, że powinniśmy, MY KIBICE przesłać protest do FIFA, bo nie po to Jurek wiózł prochowiec na MŚ aby się nim tam pochwalić że ma, tylko po to aby go ubrać i przynieść szczęście naszej reprezentacji. Tak więc walkowery dla nas jak najbardzie wskazane.
KINGAPS
|
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !
Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
|
|
|
|
Odp: Dlaczego Polska tsak szybko odpadła z MŚ 2002 ? - 18/06/2002 11:51
Dlaczego świerszcz zamiast rozgrywać piłkę na trawie, siedzi na
> kłosie i gra na skrzypcach? (przecież wszyscy wiedzą, że to dyrygent powinien
> prowadzić orkiestrę a nie skrzypek - bez urazy panie Pawle)
Dlaczego Hajto jest
> stoperem? (przecież wszyscy wiedzą, że to on a nie dziennikarze, jest cudownym dzieckiem dwóch pedałów)
Dlaczego szpak od kilkunastu lat dołuje nas kibiców
> swoimi komentarzami telewizyjnymi?
Dlaczego Dudek stoi na bramce, zamiast ze
> szpakiem zajadać się bąkami
A co do
> meczów z Koreą Płd i Portugalią to uważam, że powinniśmy, MY KIBICE przesłać
> protest do FIFA, bo nie po to Jurek wiózł prochowiec na MŚ aby się nim tam
> pochwalić że ma, tylko po to aby go ubrać i przynieść szczęście naszej
> reprezentacji. Tak więc walkowery dla nas jak najbardzie wskazane.
KINGAPS
NIE WIEM jakiej jesteś płci ale wiem, ze masz pioerdolnięcie niezłe w tej makówie
|
Do boju MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego Polska tsak szybko odpadła z MŚ 2002 ? - 19/06/2002 11:13
Dobrze że po meczu ze stanami fala krytyki nie opadła, bo było blisko okrzyknięcia Engela Angelem naszej piłki!
Jeśli Engel nie zmieni zdania i wciąż będzie uważał że ci piłkarze są najlepsi to wynocha!
Żadna firma nie trzyma pracownika,który twierdzi,że lepiej pracować nie może,mimo ,że inni pracują lepiej.
Zdaje się,że nasz Angel to zrozumiał, bo ponoć chce się pożegnać ze Świerszczemi hajto.
Jeśli wprowadzi nowych zawodników, to ja optuję za jego pozostaniem
TYLKO POGOŃ!
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego Polska tsak szybko odpadła z MŚ 2002 ? - 19/06/2002 15:48
>Witam
>Jest środa 5 rano (przed nami mecz z USA w piątek). Siedże sobie i analizuję MŚ >2002 (wyniki, tabele) i zadaję sobie pytanie: Dlaczego ... dlaczego Polska >reprezentacja tak szybko odpadła z gry.
>Autor: kingaps
> oziom: Kibic
> ostów: 4 (1/3)
>IP: 62.21.99.109
>18.06.2002 11:32
A jednak jestes oszust pisales to o godz 11:32
a nie o 5 rano &) jak sie z tego wytulamczysz 

100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego Polska tak szybko odpadła z MŚ 2002 ? - 19/06/2002 18:39
SPEED TY MALUTKI FIUCIE O MÓZGU BEEKERA (Z MAPETÓW OCZYWIŚCIE) . CZASAMI WPADAM NA TO FORUM I ZAWSZE WIDZE ŻE MASZ "COŚ" DO WIELU OSÓB WYZYWAJĄC ICH BEZ WZGLĘDU NA TO CZY MASZ RACHJĘ CZY NIE. A WSPOMNIANA PRZEZ CIEBIE GODZINA PIĄTA BYŁA W RZECZYWISTOŚCI TYLKO ŻE NAJPIERW WYSŁAŁEM TO MAILAMI DO KILKU ZNAJOMYCH , NA KONKURENCYJNE FORUM POGONI JAKO FELIENTON A DOPIERO POTEM NA TĘ STRONĘ JAK NOWY TEMAT. Co widać po dacie zaczęcia tematu.
Tak więc na przyszłość najpierw pomyśl , jak nie znasz odpowiedzi to zapytaj, a dopiero potem oceniaj. A z wyzywaniem to wrzuć na luz.
Chyba, że naprawdę jesteś taki speed , że forma przewyższa treść.
I uprzedzając twoje ewentualne następne zarzuty, gdy pojawi się mój komentarz jako kibica Pogoni . IP jest poznańskie, ale sercem, duchem i ciałem jestem za MKSem. To tak na przyszłość
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego Polska tak szybko odpadła z MŚ 2002 ? - 19/06/2002 19:39
SPEED TY MALUTKI FIUCIE O MÓZGU BEEKERA (Z MAPETÓW OCZYWIŚCIE) . CZASAMI WPADAM NA TO FORUM I ZAWSZE WIDZE ŻE MASZ "COŚ" DO WIELU OSÓB WYZYWAJĄC ICH BEZ WZGLĘDU NA TO CZY MASZ RACHJĘ CZY NIE. A WSPOMNIANA PRZEZ CIEBIE GODZINA PIĄTA BYŁA W RZECZYWISTOŚCI TYLKO ŻE NAJPIERW WYSŁAŁEM TO MAILAMI DO KILKU ZNAJOMYCH , NA KONKURENCYJNE FORUM POGONI JAKO FELIENTON A DOPIERO POTEM NA TĘ STRONĘ JAK NOWY TEMAT. Co widać po dacie zaczęcia tematu.
Tak więc na przyszłość najpierw pomyśl , jak nie znasz odpowiedzi to zapytaj, a dopiero potem oceniaj. A z wyzywaniem to wrzuć na luz.
Chyba, że naprawdę jesteś taki speed , że forma przewyższa treść.
I uprzedzając twoje ewentualne następne zarzuty, gdy pojawi się mój komentarz jako kibica Pogoni . IP jest poznańskie, ale sercem, duchem i ciałem jestem za MKSem. To tak na przyszłość
|
|
|
|
- 1
-
|