Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Polska:Usa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Adrian PS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8958 dni

**

Polska:Usa - 14/06/2002 10:43
Jakie wyniki, co myslicie, gdzie ogladacie mecz ???
0:2 albo 0:3 Polacy na tyxh mistrzostwach nie strzela bramki
Jestemy slabi.
Meczyk w domu z kumplami do pubu nie ma po co !

100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8960 dni

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 10:49
1:4 dla USA :/

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 12:51
Postawiłem 1;1.Zapowiedzi składu interesujące.Majdan prawie na pewno w bramce.Niech chłopaki coś pokażą bo mnie szag trafi!

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 12:53
Majdan w I składzie ! :)
Browar jest, chipsy sa, mecz czas zacac :D

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

kresus0
Kibic
Na forum od 8629 dni

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 14:02
Ogromnie cieszy mnie bardzo dobra gra Polaków, extra, że Radek broni. Dziwi mnie jdnak brak u Was patriotycznych pobudek.

r-a-d-e-k
Kibic
Na forum od 8905 dni

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 14:27
no,no do przyerwy 2 :0 szkoda ze tak pozno :(

-----------------------------------
r-a-d-e-k

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 14:32
Jakby tak grali od poczatku to by byla fazka !!!! Odrazu bysmy awansoali z 1 miejsca !!

100% Pogoń Szczecin

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 14:32
Jakby tak grali od poczatku to by byla fazka !!!! Odrazu bysmy awansowali z 1 miejsca !!

100% Pogoń Szczecin

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 14:55
GOOOOOOOOOOOOOOOOOL !! 3:0 !! :D

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

kresus0
Kibic
Na forum od 8629 dni

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 15:29
Speed przeczytaj swoją pierwszą wypowiedź na temat meczu i gry Polaków. Okazało się, że jednak nie są tacy słabi. Najważniejsze to wierzyć w KOGOS. Ja w NICH wierzyłem i cieszę się ogromnie.

rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 16:08
3:1 !!! zawsze wierzyłem w Polaków !!! swietny mecz , ładne bramki usa nie istniało , no moze czasami ... ale nie wykorzystalismy karnego :( a moglo byc 4:1 , ale nie załamujy sie nie jest zle jestesmy lepsi od arabii saudyjskiej , chin i fancji (!!!) która nie strzeliła bramki i zyskała tylko 1 punkt ...

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
Arab
Kibic
Na forum od 8712 dni

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 16:13
Uratowana twarz.Brawo Radek!Czy nie mozna bylo zrobic paru zmian naPortugalie?Ale po co gdybac?Dobrze ze wygrali bo ja po Golota Tyson nie moglem wyjsc z domu dzisiaj ....z podniesina glowa

Arab
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 19:15
Polacy zaprezentowali sie naprawde wspaniale. Doskonale czytali gre prawdziwym rezyserem byl Jacek Krzynowek ktory na tych mistrzostwach blysnal niesamowita forma. Radek brawo bardzo dobry wystep. Oli i Kryszalowicz zagrali niczego sobie, Klos klasa dla samego siebie. Naprawde zachowyal sie jak stoper: WYMIATAL.
BRAWO !!!!!!!!!! Tylko szkoda ze tak nie grali od samego poczatku bylo by wspaniale ! Panie Engel teraz pokaz swoje walory w EME !

100% Pogoń Szczecin

rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 20:34
!!!Mecz wspaniały !!! szczegolnie w wykonaniu polakow

1.Majdan - super klasa !!! 2 klasy lepszy od dudka , jak dla mnie 1 bramkarz repry
2.Głowacki - wysmienicie grał w obronie , wybierał piłki , wybijał i dokładnie podawał
3.Kozmiski - tez bardzo dobrze zaprezentował sie na lewej obrionie
4.Kłos - super wybijał , podawał i wogole klasa obronca
5.Zielinski - doswiadczony obronca całkiem przyzwoity mecz
6.Murawski - dobrze wybijal i włanczał sie w akcje , ale według mnie najslabszy na boisku
7.Kucharski - bardzo dobry mecz , widac ze chłopak chciał grac na maxa , na uwage zasługuje strzał z woleja w 1 połowie
8.Krzynowek - zajebgisty !!! po prostu super zawodnik !! najlepszy na boiskq ...
9.Kryszałowicz - najlepszy na boiskq , razem z krzynowkiem , super gtracz , rozegrał swietny mecz i strzelił ładna bramke , pokazał naprawde pare bardzo ładnych akcji
10.Olisadebe - tez ładnie grał , ale chyba nie na maxa
11.zurawski - nie strzelił karnego ale ogólnie dobrze grał

Jak dla mnie tak powinna wygladac pierwsza jedenastka i uwazam ze z takim składem polska miałaby szanse wyjscia z grupy i to nawet duze :D

BRAWO POLACY !!! POLSKA BIAŁO CZERWONI !!!

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 22:44
Ufff...no i udało się choć w części zatrzeć złe wrażenie tym bardziej że dla nas to był mecz o prestiż ale dla USA realnie o awans.Dla mnie bezapelacyjnie rewelacja to Krzynówek.Oraz Kryszał.Z debiutantów to Głowacki.Trochę żałuje że zawiódł (jednak) Żurawski.No i Majdanowi wystawił bym 3+.Za 2 poważne błędy.Ale ogólnie rewelacja,cieszyłem się mimo iż przez to zwycięstwo przerżnąłem skrzynkę żywca.
Engel jednak dla mnie powinien odejść.Chyba że przestanie wdawać się w układziki i promować np. beznadziejnego jak psi kutas Bąka.I ulegać wpływom.Niektórzy z piłkarzy za pewnie poczuli się w reprze.
Strasznie mi żal Portugalii.Chłopaki nabiegali się w 9-tkę.A tu kicha.Dalej będę kibicować USA. Turcji i Angolom.

Misiek
Kibic
Na forum od 8883 dni

Odp: Polska:Usa - 14/06/2002 22:59
POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BIAŁO-CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
euro2004 nasze!!!!!!!!!!!!

zakochany w POGONI
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Polska:Usa - 15/06/2002 00:01
Misiek nie ciesz sie na zapas. Bo jeszcze wyjdzie taki skladzik (np. drumi na lewj kucharski na prawej obornie na bramce Wyparlo i na ataku Chalbinski) ze glowa boli i dostaniemy mecz za meczem. Oby Engel przemyslal swoje bledy.

100% Pogoń Szczecin

papryk
Kibic
Na forum od 8708 dni

**

Odp: Polska:Usa - 16/06/2002 11:48
Po USA ewidentnie widać, że ostatnie miejsce w tabeli to jednak wina Engela,- bał się zaryzykować nowego składu który grał rewelacyjnie!
Moim zdaniem powinien dalej zostać trenerem reprezentacji ale pod warunkiem, że przyzna się do błędu, przestanie być nieomylnym bufonem i zacznie słuchać innych głosów.
A dla RADKA pomnik przy stadionie !!!!!!!!
Pozdro

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Polska:Usa - 16/06/2002 16:41
Radek zagral jeden z lepszych meczow. Ale jakby mial swoj dzien to USA by chuja tam zrobila !!!!!

100% Pogoń Szczecin

kresus0
Kibic
Na forum od 8629 dni

Odp: Polska:Usa - 17/06/2002 19:22
Radek w środę ma być w Szczecinie. Moglibyśmy go jakoś przywitać.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769235000 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005