| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Begdas-kim dla Was był. - 12/06/2002 19:45
dla mnie osobiście nikim. kupą tureckiego gó... a tak pozatym to miasto i kebab sa siebie warci. pozostaje mieć nadzieję że Gondor będzie lepszy...
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Begdas-kim dla Was był. - 12/06/2002 20:49
na samym poczatku Bekdasa kochalem. Kupil tylu zawodnikow chcial zrobic druzyne, wtedy go lubilem ale jak zaczal sprzedawac i druzyna grla slabo znienawidzilem go. Teraz jest mi obojetny
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Begdas-kim dla Was był. - 15/06/2002 21:39
Pan Turek był zwykłym gościem który chcial zarobić pieniądze i nic dziwnego prawda? To miasto trzeba rozjebać! Nie lubię go, ale nie zapomnę tego, że Pogoń walczyła o mistrzostwo kraju!
Oby teraz było już ok.!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Begdas-kim dla Was był. - 17/06/2002 23:00
A ja mu nie wybaczę tego ,że najpierw pajacował z barwami i sztandarem, a potem zlał je całkowicie.Najpierw każe je całować, potem "czy będzie grała w I czy II lidze jest mu obojętne".Biznesmen który zainwestował kilkadziesiąt melonów dolców w tym kraju nie może mówić że miasto go nabrało na obietnice,bo to śmieszne.A potem tak wychodzi.Za wicemistrzostwo trzeba mu jednak podziękować,takich rzeczy się nie zapomina.W sumie ciekawa postać,bez niego teraz moglibyśmy walczyc np. o pozostanie w II lidze.No i postawił na Maria.To też coś.
|
|
|
|
|
Odp: Begdas-kim dla Was był. - 18/06/2002 01:00
Uważam że SB był jak wielu biznesmenów. Szybki zarobek i potem w nogi. Za wicemistrzostwo to jednak mu dziękuję. A za złe mam niektórym kibicom z tego i drugiego forum za przyjęcie tego tytułu. Uważam że powinniśmy zrobić taką samą a może nawet większą fetę jak w sezonie 91/92 gdy MKS awansował do I ligi.
|
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !
Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Begdas-kim dla Was był. - 21/06/2002 14:00
>Uważam że SB był jak wielu biznesmenów. Szybki zarobek i potem w nogi. Za >wicemistrzostwo to jednak mu dziękuję. A za złe mam niektórym kibicom z tego i >drugiego forum za przyjęcie tego tytułu. Uważam że powinniśmy zrobić taką >samą a może nawet większą fetę jak w sezonie 91/92 gdy MKS awansował do I ligi.
W pelni sie z toba zgadzam, przeciez czekalismy na to przeszlo 17 lat !!!!
A tu chuj wielki, kibice sie obrazili bo mamy "tylko" v-ce mistrzostwo, mam pytanie a wolelibyscie miec miejsce 6,7,8,9 A moze spasc do 2 ligi ??
Ja sie ciesze z v-ce, mi to wystarczylo absolutnie. Na tytul mielismy szanse ale nie z takim skladem w jakim gralismy w II rundzie.
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|