| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Seongnam FC - Polska 1:2 - 26/05/2002 10:51
Polacy bez pomysłu na gre.Prawa strona nie istniała.Kłos ,Sibik, Kożmiński, wałdoch- najgorsi na boisku.Nasze orły niech się lepiej biegać uczą bo grać i tak nie potrafią.I nie wierzę w żadne tam aklimatyzacje.Słabi są i tyle.Jakim cudem Koreańczycy nie strzelili bramki w pierwszej połowie - chyba ze cztery powinny paść - nie wiem.dudek jak zwykle klasa dla siebie.Jedyny plus dla mnie to Kucharski.Bramka, piękna asysta do Kożmińskiego...Tyle, czekam na mecze grupowe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Seongnam FC - Polska 1:2 - 26/05/2002 13:56
To tylko sparing, Polacy dopiero poznaja "klimaty" w Korei i dobrze ze zagrali z zespolem Koreanskim, przynajmniej sie dowiedza co musz poprawic "na" Koree.
Za bardzo optymistycznie nie podchodze do wystepow Polakow na MS, ale nie mozna k*** co krok mowic ze dostaniemy 3 mecze w dupe i pojedziemy do Polski. Trzeba wierzyc!!! Czemu w naszym kraju sa sami malkontenci? Wszyscy by tylko narzekali... Troche wiary i optymizmu, moze bedzie lepiej, a jak nie to trudno. Dla mnie wielka sprawa jest juz sam awans, po 16 latach znowu jestesmy w wielkiej imprezie. Mam nadzieje ze na tym nie poprzestaja Polacy i wyjda z grupy, chociaz po tym co zaprezentowala Korea w ostatnich sparingach bedzie bardzo ciezko. (i pamietajcie - wiara czyni cuda  )
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Seongnam FC - Polska 1:2 - 26/05/2002 17:15
a jak dla mnie to sparing nie był zły , Polacy naprawde zrobili pare bardzo ładnych akcji , obie bramki bardzo ładne a szcegolnie ta kucharskiego bardzo ładna akcja, ja tam wierze ze przejdziemy grupe ,i bedziemy dalej 
DO BOJU POLSKA !!!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|