| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
ehh.... - 29/04/2002 20:55
Raczej z odra nie wygramy wiec bedziemy miec ostatnie miejsce. Liczylem na wiecej oczywiscie rozumiem ich klopoty itp. problemy ale mieli przeciez 4 miejsce w pewnym momencie a tu nagle co sie stalo ??!?!?! Wielka klapa. Ogolnie ten sezon uwazam za Udany/Nie udany poniewaz :
+awansowalismy do grupy "mistrzowskiej" to nie byle co !
+zostalismy w lidze
+gramy dalej
-gra byla kiepska
-wielkie zamieszanie wokol naszego klubu (oczywiscie nie pozytywne)
Mam nadzieje ze Gondor odkupi udzialy sprowadzi kilku dobrych pilkarzy zagramy na srednim poziomie a w rundzie rewanzowej transfery na miare Wisly Krakow i Legii Warszawa i bedzie Mistrz Polski !!!!! Ale oczywiscie to tylko moje marzenie wy mozecie sie z tym nie zgadzac. Bekdas precz !!!!! Rzycze kazdemu z "Portowcow" milej przerwy i zeby sobie przemysleli czy naprawde chca odejsc z Pogoni przeciez to klub z wielkimi tradycjami nie wiele druzyn moze sie takimi pochwalic !! Zreszta jak ktos odkupi udzialy to pieniazki beda !!!! Panowie zastanowcie sie zanim zrobicie cos glupiego !!!
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: ehh.... - 29/04/2002 22:34
Absolutnie nie zgadzam się, żeby mozna było uogólnić, że gra była kiepska. Owszem w nielicznych meczach nie zaimponowali, ale wpływ na to miały czynniki innej nieco natury. Ogólnie uważam, że adekwatnie do sytuacji w jakiej im przyszło grać pokazali się z dobrej strony.
|
malba
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ehh.... - 07/05/2002 13:59
Nie oszukujmy się, 7 porażek z rzędu, gol z Odrą to pierwszy na wyjeździe od ok. pół roku...... Gra była marna, oczywiście winić trzeba jak najbardziej tragiczną sytuację w klubie.
Ale MKS moją miłością jest i będzie na wieki !, i mam takie same nadzieje na przyszły sezon jak Ty SPeeD
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|